Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Abi yago dos santos yorumu alayım. yazın hayallerimi süslüyordu, muhteşem ulm performansi sonrası ciddi ciddi bize düşmesini bekliyordum, vah benim kafama.Partizan-Kızılyıldız maçı Olymiakos-Partizan maçının karbon kopyası oldu adeta.Yegane fark şuydu, Partizan son topta faulleri bilfiil yaptı ve Kızılyıldız çizgide Partizan'a istediğinden baya fazlasını verdi. Böylece son anlarda kriz değil de kutlama fırsatı doğdu.
Punter bir Kızılyıldız derbisini daha boş geçiyor ve kaybettiriyordu az kalsın. Avramovic yakın geçmişte de sıklıkla yaptığı gibi iç saha derbisini söküp aldı. Kızılyıldız'da kadronun potansiyeli arşta, koç tercihi de İvanovic'in ardından hayli istenecek formda. Bu ortamda Napier'i merkeze yerleştirebilirlerse Final Four eşiğini görürler diye düşünüyorum.
Pazartesi günü olimpiakos maçından dolayı böyle olduğunu umut ediyorum... Pana bi türlü basketbola doyuramadı bu sezon..oaka'da eksik baskonia'ya karşı skor üstünlüğü alınsa da oyun üstünlüğü alınamadı. karşınızda 3-4 eksiği olan ve mevcut koç görevdeyken yeni koç arayan bir baskonia vardı. herşeye rağmen galibiyet değerli fakat tatmin olmadık.