• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Türkiye Kupası Yarı Finali | Galatasaray CC 70 - 77 Fenerbahçe Ülker

21 oldu fark.Her attıkları girmeye devam ediyor.

21 oldu geçmiş olsun.

3.çeyrek skoru 16-2 şu an. 2.devre Ülkerin işi sıkı tuttugunu söylemiştim. 23 oldu fark.

yuh arkadaş ya antrenmanda böyle atamazlar. Aşırı ekstra attılar.

Çok foul kaçırdık fark 18e indi.

jerry efendi bize taylor' u özlettin ya, helal olsun !

2 sayı 1 asist

Lavrinoviç fb kariyerinin en iyi maçını oynuyor.Sene basından beri %20 lerle üçlük atan adam 5 te 4 le oynuyor bugün

Fark açılınca iyice güvenleri geldi. Yenilmeleri önemli değil, kadroları geniş olduğundan zaten bizden daha avantajlı olacaklardı. Biz Avrupa'ya ve lige bakalım.

gecmis olsun canlari sagolsun

Fark açılınca iyice güvenleri geldi. Yenilmeleri önemli değil, kadroları geniş olduğundan zaten bizden daha avantajlı olacaklardı. Biz Avrupa'ya ve lige bakalım.

Biz de bu başkan ve böyle vizyon olduktan sonra hiç biryere bakamayız, baktırmazlar . Bu umutsuzluk falan değil ama yanlış anlamayın, sadece maharet farkı !

Acele etmeyin geliyoruz :D

56-70 gerideyiz

Biz de bu başkan ve böyle vizyon olduktan sonra hiç biryere bakamayız, baktırmazlar . Bu umutsuzluk falan değil ama yanlış anlamayın, sadece maharet farkı !

Erkek Basketbol için konuşuyorsanız katılmıyorum kesinlikle, katılan da olmaz size zaten.

2-3 sene içinde ligi kim domine edecek göreceğiz...

25lerden 14e indi bir anda.Hala imkansız ama tarihin en büyük geri dönüşlerinden olur bu kadar kısa sürede.

Galatasaray geri dönüyor.Buradan mucize gerçekleşirse yıllarca unutulmaz bu maç.

Moladan sonra sayı buldular 1-2 hücuma iyi savunma yapabilseydik.

6 kusur var foul hakkımız doldu.Bu cok kotu oldu.

Son 3,5 dakikada farkı kapatmak için çok fırsat geldi ama çok kötü kullandık . 58-72 son durum

ah 4posizyondan boş döndük yoksa fark şuanda 5 6 olabillirdi

Erkek Basketbol için konuşuyorsanız katılmıyorum kesinlikle, katılan da olmaz size zaten.

2-3 sene içinde ligi kim domine edecek göreceğiz...

Yok, hocamızın ve oyuncuların bu kadroyla gösterdikleri mücadeleye saygı duyulmalı. Yönetimsel basiretsizlik benim söylemek istediğim.

Geri