• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Oyuncularımızla Röportajlar (Fowles için Soru Alımı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aras Kafkaslı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Çözümler 0
@Aras Kafkaslı
Kısa bir süre içinde oyuncularımızla röportajlar yapacağız. Bu başlıktan hangisine sorduğunuzu belirterek sorularınızı, merak ettiklerini iletebilirsiniz.

İlk konuğumuz Seimone Augustus olacak gibi gözüküyor, biraz Seimone ağırlıklı başlayalım soruları almaya.

Onu çok sevdiğimizi onun hep bizimle olmasını istediğimizi söylememe gerek yok herhalde :D
Oyununda kendisine göre eksik gördüğü ya da geliştirmesi gereken yönü nedir? (Seimone için bu söylediklerim :D )

Bir final maçındasın son saniyeler oynanıyor. O maçı kazanmak için inandığın değerlerden vazgeçebilir misin? (Bizim anlayacağımız dilden ; zafere giden her yol mübah mıdır?)

Eskiden meşhur hareketi, "crossover ardından jump shot" ı vardı. Bu hareketi pek yaptığını görmedim, mümkünse daha sık yapsın :)

Bir de saçları mükemmel, değiştirmesin sakın.

Tamika'nın gelişiyle takımda oluşan fark ortada.Tamika'nın gelişiyle neler değişti?(saha içi-saha dışı)

Kesin yapılacak mı? Malum yine böyle konu açılmıştı ve sonrada çok sevgili yönetim izin vermemişti, yine böyle bir şey olmasın?

Kesin yapılacak mı? Malum yine böyle konu açılmıştı ve sonrada çok sevgili yönetim izin vermemişti, yine böyle bir şey olmasın?

Ee, yönetim neden ibra olmadı sanıyorsunuz :) Sorun beyler, bayanlar ziyan olmaz sorunuz.

Ben, Seimone için bir word sayfası soru çıkardım ama bu kesin sorulmuştur demeyin, o tarz soruları pek eklemedim. Buradan paylaşalım aklımıza gelenleri, sonra "aa o nasıl sorulmamış" olmasın :)

Ayrıca, son dönemde sıkışıklık olmasın diye, diğer oyunculara da sorularınızı yazmaya başlayabilirsiniz. Daha iyi olur.

Bu arada, Hilmi Bey sorunuzu anlamadım. Son topta nasıl bir çakallık yapmasını bekliyoruz ki?

Sakatlığının ardından oyun anlayışı ile ilgili değişim olduğuna inanıyor mu?

Formamız altında oynadığı iki sezona bakarsak, Türkiye Kupası - Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Eurocup şampiyonluğu var. Bu noktadan sonra, bu sene çok yaklaştığımız Lig şampiyonluğuna ve Euroleague'deki hedeflerimizden bahsedebilir mi?

Wnba'de neredeyse bütün maçlarını dolu salonlar önünde oynuyor. Bu sene bir kaç maç hariç boş salonlara karşı oynamaları onu ve takımı nasıl etkiliyor?

Sylvia Fowles ile kolejde aynı takımda oynuyorlardı. Yeniden beraber olmak nasıl duygu?

Avrupa'da gösterdiğimiz başarısızlığın nedenleri nedir? Takım ve kendisinin çıkardığı dersler nedir?

Ceyhun Yıldızoğlu ile çalışmanın avantajları nelerdir?

Aklıma gelen sorular bunlar. Duygusal olarak ise, onu çok seviyoruz ve yeri başka hiç bir isimle dolmaz, dolamaz. İnşallah daha uzun seneler formamız altında sergiler performansını.

Sakatlıktan sonra kendisindeki değişimin doğru olduğuna inanıyor mu ?
önümüzdeki senelerde Galatasaray'da kalmak istiyor mu

Ve son diyeceğim ise bir soru değil istek,Şampiyonluğu kazandığımızda şampiyonluk maçında terlettiği formasını istiyorum :P

İstediğiniz bir oyuncumuza iletmek istediğiniz mesajınız varsa buraya yazabilirsiniz onlarıda. Kendilerine roportaj sırasında iletiriz.

Aslında direk çakallık değil sormak istediğim.

Son saniyeler.. Takımı 1 sayı geride topu kaptı fast break için koşarken hemen önündeki rakibin ayağı burkuldu yere düştü. Sayıyı atmak için devam mı eder, yoksa tedavi için durur mu. Bu sadece bir örnek tabii. Önemli olan iki durum içinden seçiminin ne olduğunu merak ediyorum.

Tabii bunu kendisine sormamdaki amaç winner karakterli bir oyuncu olması. Bunu da mutlaka belirtirseniz sevinirim :)

Röportajı gerçekleştirdik. En kısa sürede ekleyeceğiz, her anı çok güzeldi.

216818_10150162294210909_532800908_6622331_1015408_n.jpg

Sylvia Fowles için soruları alabiliriz...

Ondan finalserisinde smaç bekliyoruz :D

Takımda en iyi anlaştğı isim
Takımdaki en komik oyuncumuz ona göre kim ?

Kendi aralarında maç dışı aktivetelerde beraber oluyolar mı ve son olarak Tamika hakkında ne düşünüyor,Tamika geldikten sonra ne değişti

Diğer sporlarla arası nasıl merak ediyorum.

Bir de NBA'i takip ediyor mu? Favori takımı ve oyuncusu kim?

Benim Fowles'tan tek bir dileğim var.

Final maçının son dakikasında smaç vurup o topu alıp fener benchinin önüne dikmesi . Geçmişte Vickie Johnson'ın yaptığı hareketten bahsediyorum :)

Oynadığı pivot bölgesinin dünya üzerindeki en değerli oyuncularından biri olması kendisi için nasıl bir duygu?Bu kadar iyi olmak,karşısında kendini durdurabilecek oyuncu sayısı çok sınırlı iken bu kendisini geliştirmede önünde bir engel mi?(Psikolojik olarak zaten çok iyiyim,rakibim yok diye düşünüp)
Şutunu geliştirmek için özel bir çalışma yapıyor mu?

Röportaj için teşekkürler şimdiden.

Anadolu yakası vs karıştırmasak, olmaz öyle şey, yakarım o yakayı.
Ben aslında şunu merak ediyorum, bu Hacettepe olayı, sonuçların iptali bilmem ne, Fowles gibi önemli bir isim yaşanan bu olaylardan etkilendi mi ne düşündü?
Bir de bizim takımla ilgili unutamayacağı maç veya an?

Geri