• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yarı Final 3. Maç | Galatasaray CC 73 - 61 Banvit

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
27-15 çeyrek sonucu

27 .15 öndeyiz

Bu maç Jerry'nin maçı olacak diyen bi arkadaş vardı.Tebrikler kendilerine :).

ilk çeyrekte mesaj alınmıştır sanırım banvit tarafından:)

Savunmada çok azimliyiz,aynı başarıyı şutlarda da yakalayınca iyi bir momentum yakaladık.Banvit'e iyi baskı kurduk ilk periyodda.

ALLAH nazardan saklasın inş 2. maçın son saniyesine kadar müthiş oynarız

Jerry e sallayanlara kzıdığım kadar şu üçlüklere rağmen iyi oynuyor diyenlere de kızıyorum.

tıkanan Banvit hücümünü Dixon la biraz açtılar ama savunma beşine döndük ve o hamleyi de boşa çıkardık. Salladıkları tüm yumruklar boşa geldi ama biz onları köşeye sıkıştırdık.
Böyle şut sokarsak ve savunma böyle olursa çeyrek sonu maç bitebilir

Furkan 3 lüğü sokmasıyla alakası yok.Jerry normalde çok saçma sapan top kayıpları yapar ama bu maçta yapmıyor ve daha dengeli oynuyor.

takım olarak iyi oynuyoruz bugün...

Seri yedik 29-21 oldu.

34-21 Tutku !!

34-21 öndeyiz.

Furkan 3 lüğü sokmasıyla alakası yok.Jerry normalde çok saçma sapan top kayıpları yapar ama bu maçta yapmıyor ve daha dengeli oynuyor.

jerry ve shumpert o üçlüğü kaçırsa ikisinden de fast-break yesek bu sefer herkes jerry e sallayacaktı tepkilerin değişkenliğini anlayamıyorum sadece.

bence pota altınıda kullanmalıyz 3lüklerin garntisi yok

Onlara,karşı koyamayacakları bir savunma yaptık şu ana kadar.
Hem takım hem de taraftar çok formda.

Furkan dediğini anlıyorumda ben 3 lükten bahsetmiyorum.Saçma sapan top kaybı yapmamasından bahsediyorum.Yani daha akıllı ve dengeli oynuyor bugün diğer maçlara göre.

Ritmimizi kaybetmiş durumdayız biraz 34-27 son durum..

Geri