• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Milli Takım ve Polonya 2011

erkek milli takımına gösterilen ilginin %5i bile gösterilmeyen perilerimiz sessiz sedasız finale kadar çıktı. Burada yayıncı ntv'nin polonyaya 1 spiker bile göndermeyişi gerçekten bizlerden ziyade onlarında kadın basketboluna verdiği önemi gösteriyor. Neyse artık hidayetinde dediği gibi maddi(!) - manevi herşeyi hak ediyor bu kızlar...

Ya biri bana turnuvadan önce bu kadro final oynayacak dese kahkahayla gülerdim...
Hala da gülerim...
Ama işte bu bir masal, bir peri masalı...
Kendi takımlarında dahi forma bulamayanları anlatan...
GERÇEK BİR PERİ MASALI...

aslansınız hepiniz. haydi rusya yıda devirip altını alalım.helal hepinize altın kızlar.

Sizler hangi övgüyü haketmiyorsunuzki. Işıl'ından Birsel'ine, Nevriye'sinden Nevlin'ine Tuğba'sından Şaziye'sine, hepinizi müthişsiniz. Gururumuzsunuz. Finalde o kupa gelecek inşallah.

Harikasınız Harika !

helal olsun size nontvspor neden canlı yayın araçlarını göndermedin oraya kızlara röportaj yasak mı merak etme onlar para istemez...Cumhuriyet kızlarına helal olsun...

Aglattik ya o cocugu o goruntu yeter.
Abi o kadar sert olmayalım yahu.:) Şaka bir yana spor adına mükemmel görüntüydü.
Milli maçlarda kolay kolay moda girmem.Son çeyrek artı uzatma kayıp.Övgü ifadelerini bol keseden dağıtıyoruz,sonra böyle günlerde yazacak bir şey bulamıyoruz.Tebrikler perilere,sırada şampiyonluk var.

Basketbolda milli takımlarımız bizlere çok mutluluk yaşattı, yine öyle bir mutluluk yaşıyoruz ama hiç böyle bir gurur duymamıştım, helal olsun hepsine. İnanmayanlara inat neden olmasın.

nevlini fazla beğenmem ama bugün ve tüm turnuvadaki oyunu için teşekkürler.ışıl bugün unutmayın benim şut özelliğimde var diye bağırdı birsel zaten her zaman iyi, nevriye şut olarak kötüydü ama oda yorgunluktandır ama çok katkı yaptı şaziye en kritik anlarda şutları atıyor tuğba boğucu bir savunma yapıyor diğer oyuncuların iyi bir sinerjisi var. Bu dar kadroya rağmen bu başarı, bu özveri için teşekkürler. Bu arada benim anlamadığım bu ntv hangi turnuvayı yayınlasa finale çıkıyoruz veya turnuvalarda iyi başarılar yakalıyoruz bu da ilgiç tabi.

Şampiyonluk yakışır sana...

Işıl-Bahar zaten gururumuz bizim. Onları anlatmaya gerek yok.

Her ne kadar maçın sonunu pek iyi oynamayıp 2 şans basketi bulsa da buraya gelmemizdeki en önemli faktör, Avrupa'nın en yetenekli guardlarından biri olan Birsel'e, yine bugün hücumda kötü oynasa da herkesin saygı duyması gerektiği Nevriye'ye, bize şimdiye kadar neden oynamadın dedirten Nevlin'e, Gs formasıyla hiçbir zaman destekleyeceğimi düşünmediğim ama Milli Forma'nın çok yakıştığı Şaziye'ye, zaman zaman kızsak da dalga da geçsek sahada hep en çok mücadele eden oyuncumuz olan Tuğba'ya, ilk defa bu düzeyde oynadığı böylesine bir turnuvayı abisinin soğukkanlılığıyla oynayan Seda'ya, hep eleştirdiğimiz eleştirmeye de devam edeceğimiz makus talihli ama altın kalpli hocamız Ceyhun Yıldızoğlu'na bu takımın formasını 1 saniye olsun terletmiş olan herkes, Naile-Yaso-Nilay-Gülşahx2-Tuğçe-Kübra-Gizem-Yasemen-Bahar Yapar ve şimdi adı aklıma gelmeyen, bu takıma emeği geçen herkese;

HELAL OLSUN.

Korkunç bir şey..

Sitenin acilis sayfasini kizlarimiz yapsak cok yakisir.

yunus akgülün ne emeği varmış daha finalin pazar günü yapılcagını bilmiyor allahım ya...

maçı iyi ki ertem şener anlatmadı )))

Cem Akdagin anlatmasida cok anlamli oldu son iki maci.

]
335401127.jpg
:cool::cool:

Bu takım şampiyon olacaktır.

Helal olsun hepsine.

Nevlin in performansı ekstra oldu.Çok iyi oynadı.Aldığı ribauntların dışında her şekilde sayı buldu bugün.Keşke bizim devşirme oyuncumuz Nevlin olsa.

Cumhurbaşkanlığı kupasında bütün salon bu kızları ayakta alkışlamalı.

Geri