Abi sen kahvaltıyı sağlam yaptığın için çok yiyemedin galibaKaan bu işte en büyük emeğe sahip insandır ben teşekkür ederim etmesinede gelen arkadaşlar da teşekkür etmeli kendisine. Amas Aras ile beraber yemedik yedirdik be resmen.
Abi sen kahvaltıyı sağlam yaptığın için çok yiyemedin galibaKaan bu işte en büyük emeğe sahip insandır ben teşekkür ederim etmesinede gelen arkadaşlar da teşekkür etmeli kendisine. Amas Aras ile beraber yemedik yedirdik be resmen.
Aslı, kınıyorum seni; haremlik selamlık mı yaptık biz bu organizasyonu.. : )
Gönül isterdi ki kadın üyeler de aramızda olsaydı, kahvaltıyı onlar hazırlasaydı, salatayı onlar yapsaydı... : ) Kendim için söylemiyorum, ben gayet rahattım. Hamakta keyfine bak, biz yemek hazır olunca çağırırız seni dediler. : )
Keşke benzer bir organizasyon yine olsa.Üstünden tam 14 yıl geçmiş. Ama Büyükada'da piknik alanında şike davasını öğrenmemiz ve telefonlardan Aziz Yıldırım'ın tutuklandığını duymamızla yaşadığımız keyfi hala hatırlıyorum. Biralar ve köftelerle kutlamıştık bu haberi.
Şimdi orada yanyana bulunduğumuz bir çok kişi çok uzaklarda. Basketbol Süper Ligi'nde yardımcı koçluk yapan var. Oyuncu menajerliği yapan var. Marmaris'te club işleten var. Hollanda'da çalışıp üstüne ek gelir için (ya da sadece fesat biri olduğu için) Twitter trollüğü yapan var. Türkiye'den ayrılmış kişiler var.
Keşke çektirdiğimiz fotoğrafları bulabilsek. Güzel ve keyifli zaman geçirmiştik.