• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SSL 4. Hafta | Galatasaray 2 - Eskişehirspor 0

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tugay Aktepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Çözümler 0
@Tugay Aktepe
Tarih : 26.09.2011

Saat : 20:00

Yer : Ali Sami Yen Spor Kompleksi

5-0 diyorum
kaçamazlar

Günün optimisti benim diyordum abi. :)

az bile dedim
parçalayacağız alim allah

konu dışı olacak ama
diğer forumlarda olduğu gibi bizde tahmin yarışması düzenlesek nasıl olur arkadaşlar???
sadece bilgimizi aklımızı sınamak için

Puan Durumu

Takımlar O G B M P

1. Eskişehirspor 3 2 1 0 7

2. Fenerbahçe 3 2 1 0 7

3. İstanbul BB 3 2 1 0 7

4. Bursaspor 2 2 0 0 6

5. MP Antalyaspor 3 2 0 1 6

6. Mersin İ.Y. 3 2 0 1 6

7. Galatasaray 3 1 1 1 4

8. Gençlerbirliği 3 1 1 1 4

9. Karabükspor 3 1 1 1 4

10. Orduspor 3 1 1 1 4

11. Samsunspor 3 1 1 1 4

12. Beşiktaş 2 1 0 1 3

13. Kayserispor 3 1 0 2 3

14. Manisaspor 3 0 2 1 2

15. Trabzonspor 3 0 2 1 2

16. Ankaragücü 2 0 0 2 0

17. Gaziantepspor 3 0 0 3 0

18. Sivasspor 2 0 0 2 0

Görüldüğü gibi lig çok dengeli başladı ve bence öylede devam edecek..Buda kesinlikle bizim gibi yeni bir takımın avantajına.Takıma olan desteğimizi ve inancımızı esirgememeliyiz.Maça gelirsek 4-4-2 çıkmalıyız bu maça.Yoğun taraftar desteği ve iyi oyunla kazanacağımız bir maç bekliyorum.

İçeride kazanıp dışarıda puan kaybedeceğiz bu sene anlaşılan. Bu maçı sırf içeride oynuyoruz diye kazanacağımızı düşünüyorum.

İyimserlik güzel bir şeyde 5-0 da sanki fazla kaçmış:) olursa tabii süper olur ama Skibbe efendi'li Eskişehir lige iyi başladı boş bir takım değil; Mehmet Yıldız,Diomansy Kamara,Batuhan filan bize karşı sıkıntı yaşatabilecek isimler kısacası kazanalımda,sonuç çokta önemli değil......

Yoğun taraftar desteği olmaz. Onu unutalım..

1 - Maçın haftaiçi yani Pazartesi günü olması.

2 - Karabük maçı sonrası stada gitmek istemeyenlerin olması.

3 - Bilet fiyatlarının dengesizliği.

4 - Ulaşım sorununun insanları haklı olarak korkutması.

Gibi gibi..

Tugay Aktepe'ye inat, seninleyiz Galatasaray!! hahahadhaçd:D

Tugay Aktepe'ye inat, seninleyiz Galatasaray!! hahahadhaçd:D

Kanki keşke full çekse stad ama sanmıyorum. :)

Oturmayan yalnızca takım değil stadyum da buna dahil. Bu eksikliklerle bu yıl sportif başarı çok önemli bir tecrübe olacaktır bize..

4-4-2'den vazgeçmemeliyiz ve umarım Ufuk'u bir daha bu kalede görmeyiz.

4-4-2'den vazgeçmemeliyiz ve umarım Ufuk'u bir daha bu kalede görmeyiz.

Neden ne yaptı ki? Ufuk'u görmek istemeyen Muslera'yı görmek isterse her maç hata yapan kaleciyi neden savunduğunu sorarım. Ama Uruguaylıysan başka.

Bu maçı neden pazartesi oynuyoruz anlamıyorum. Fenerbahçe 3 günde bir oynuyor, biz 5 günde bir. Zaten günler, haftalar birbirine girdi..
Pazartesi bu maça yetişme şansımız sıfır..

Bence çok zor maç.. Kamil gibi şaka yapamayacağım. 1-0 a da gayet razıyım. Kazanalım yeter.. İstenen topu oynayamıyoruz ama oynayacağız, bu kesin. Buralarda çok yara almayalım.

Neden ne yaptı ki? Ufuk'u görmek istemeyen Muslera'yı görmek isterse her maç hata yapan kaleciyi neden savunduğunu sorarım. Ama Uruguaylıysan başka.
Burası Galatasaray. Ufuk nerede olduğunu bilsin. Maç 0-0'ken zaman geçiremez burada, geçirirse de bu formayı bir daha giyemez, giymemeli.

Burası Galatasaray. Ufuk nerede olduğunu bilsin. Maç 0-0'ken zaman geçiremez burada, geçirirse de bu formayı bir daha giyemez, giymemeli.

Fatih Terim'in bunu istemediğini nereden biliyorsun. Çünkü Ufuk bunu 60 dakika boyunca yaptı ve Fatih Terim'den herhangibir uyarı gelmedi. Teknik direktörün yapma dediği yapacak kadar aptal değildir herhalde Ufuk. Fatih Terim'in maçtan sonraki açıklamalarında da beraberlikten memnun kaldığını söylemesi de bunun kanıtıdır. O zaman Fatih Terim'in de nerede olduğunu bilmesi lazım.

Fatih Terim'in bunu istemediğini nereden biliyorsun. Çünkü Ufuk bunu 60 dakika boyunca yaptı ve Fatih Terim'den herhangibir uyarı gelmedi. Teknik direktörün yapma dediği yapacak kadar aptal değildir herhalde Ufuk. Fatih Terim'in maçtan sonraki açıklamalarında da beraberlikten memnun kaldığını söylemesi de bunun kanıtıdır. O zaman Fatih Terim'in de nerede olduğunu bilmesi lazım.

Ben Ufuk mufuk tanımam güzel kardeşim. Ben Fatih Terim'i tanırım ve ben dahil olmak üzere şu jenarasyondan her hangi birinin Fatih Terim'e nerde olduğuyla ilgili ayar çekmeye ne hakkı , ne haddi vardır, yazmadan önce bir yerinizden doğrulun önce.

Takımın 10 kişiyken şu 2. yarıdaki gibi oynarsa, üstüne kalecin üstüne gelen topu sektirir, kaleye giden topu izlerse beraberliğe memnun olursun. Bunun neresini yadırgıyorsunuz , büyük soru işareti.

İhtiyaç olan sadece 2-3 maçlık bir seri, Eskişehir maçı ile başlayan üç maçlık bir seri yakalayalım, gerisi çorap söküğü gibi gelecek, buna inanıyorum. Ama üzerimizdeki bu şanssızlığı da atlatmak lazım..

Bazı devrim KANLI ve SANCILI olur
bizde de bu süreç yaşanacak artık sabır edeceğiz
kadro çok kaliteli olduğu için ben UMUTLU yum
GÜNEŞLİ günler yakın

büyük harflerle yazdıklarımda anlam yüklemeleri var
bilginize:)

Geri