• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hawkins'in Pops'a attığı mesajdan sonra Beşiktaşlılar tutuşmuş :).

Görüşelim demiş bonsuya. Ayrıca gelşen sorulara da ailem ve kendim için en doğrusunu düşünmeliyim gitsem de hiçbir şey bu seneki taraftarımızla oyuncularla kazandığımız şampiyonluğun önüne geçemez demiş. Yni hafiften yol yapmış :)

Görüşelim demiş bonsuya. Ayrıca gelşen sorulara da ailem ve kendim için en doğrusunu düşünmeliyim gitsem de hiçbir şey bu seneki taraftarımızla oyuncularla kazandığımız şampiyonluğun önüne geçemez demiş. Yni hafiften yol yapmış :)
Anladım, teşekkürler.

Yok Ergin Ataman Gordonu istemiyormus yok ayrılmak istiyormus. Onu bunu bilmem Gordon tutulmalı. Aaron Jacksonın yerine o Cska'da o olabilirdi. Mahmudi gidince düsünceleri degismis olabilir. Kendisini elit takimlar istiyor ve biz böyle bir oyuncu kaybetme eşigindeyiz. Gordon kalmali yoksa yerini dolduramayabiliriz.

Ergin ataman geçen yıl 3 kupa birden aldı biri avrupa kupası lig şampiyonluğu ve türkiye kupası. O yüzden okday hocadan kat be kat başarılıdır ben gelirse çok doğru bir seçim olarak görüyorum sadece tek isteğim bjk deki gibi doğru yabancıları seçmesidir maalesef oktay hoca bu konuda 2 yıl bence zayıf kalmıştır 40 yaşındaki haluk bile neden 2 yıl bu kadroda tutuldu onuda anlamış değildim.

herkes bjk tan adam yazmış iyi o zaman onlara ödeyeceğimiz bonservisle artık bjk ayağa kalkar yabancı piyasası sadece bjk tan mı ibaret?

Bjkden en fazla 2 yabancı alırız fazla para vermemek için onlara vereceğimiz parayı maaşa verip avrupadan daha iyilerini alabiliriz

herkes bjk tan adam yazmış iyi o zaman onlara ödeyeceğimiz bonservisle artık bjk ayağa kalkar yabancı piyasası sadece bjk tan mı ibaret?

Biraz araştırsan David Hawkins'in ve Carlos Arroyo'nun sözleşmesinin bittiğini görürdün ve bu boş mesajı yazmamış olurdun.

1- Tutku,Arroyo,Engin
2- Gordon, Göksenin
3-Shipp, Hawkins,Caner
4-Erceg, İlkan,Cevher
5-Furkan, Dudley,Bonsu

Not: Oyuncu sakatlıkları vs. göz önüne alınarak 2 oyuncu yedek olacak...

Biraz araştırsan David Hawkins'in ve Carlos Arroyo'nun sözleşmesinin bittiğini görürdün ve bu boş mesajı yazmamış olurdun.

Sanırım Türkiye liglerinden bir oyuncu alındığında sözleşmesi bitse dahi aldığı yıllık ücret kadar bonservis ödeniyor.

Sanırım Türkiye liglerinden bir oyuncu alındığında sözleşmesi bitse dahi aldığı yıllık ücret kadar bonservis ödeniyor.

Ne kadar saçma birşey bu yahu.Adamın sözleşmesi bitiyorsa istediği yere gider ne parası ? Böyle birşey yaparak ne yapmaya çalışmışlar acaba ?
Bjk den kimlerin sözleşmesi bitiyor bu arada?

BJK'de Kartal dışında tüm oyuncuların sözleşmesi bitti. Ergin Ataman şampiyonluktan sonra NTV Spor'da röportajda demişti

Rudy Fernandez Avrupaya dönecek diyorlar. Sansasyonel bir transfer olur aslında

Herkes Beşiktaş'tan yabancı oyuncu transfer etmiş umarım kimse gelmez bize Beşiktaş'tan.

real madritle anlaştı diye haberler çıkmıştı.

Basketbolda hiç belli olmaz.2 günde her şeyin değiştiğini çok gördük.Zor ama imkansız değil bence.
Semih Erden gelebilir diye düşünüyorum.Geçen yıl Ergin hocayla beraber çalışmıştı Avrupaya dönecek

1-Tutku, Arroyo, Engin
2-Gordon, Göksenin, Lakovic
3-Shipp, Hawkins, Caner
4-Kerem Gönlüm, İlkan, Cevher
5-Furkan, Dudley, Bonsu

benim kadrom da bu :)

TJ Ford-Tutku-Engin
Gordon-Engin-Göksenin
Hawkins-Cenk Akyol-Serhat Çetin
Boris Diaw-İlkan Karaman
Haddadi-Semih Erden-Furkan Aldemir

Bence Gönlüm kısa vadede daha yararlı olur ama ben Semih Erdeni tercih ederim.Uzun yıllar faydalabiliriz.Yabancı oyuncular yerine farklı bir sürü alternatif yazılabilir.

megabasket ergin atamanın yönetimden ilk isteğinin hawkins olduğunu lütfi arıboğanın da sıcak baktığını yazmış....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri