• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şubeyi yönetenler ne iş yapıyor?

Puanları 36
Çözümler 0
@Aykut Kadıoğlu
Şubeyi Yönetenler Ne İş Yapıyorlar?

El'de iddaalı olan takımlar kadrolarını oluşturdu,ligimizde idaalı olan Fb ve Kaski kadrolarını oluşturdu,bizim antrenörümüz dahi belli değil,piyasada alacak oyuncu kalmadı neredeyse ve hayla bizim Wauters dışında transferimiz yok,bravo diyorum valla,demekki çok işleri varki, bu işlerle ilgilenecek vakitleri yok yazık,heralde ligin başlamasını bekliyorlar:)

Şubeyi yönetenlerin uyuduğuna bende inanmaya başladım (=|

Şubeyi yönetemeyenler demek istediniz sanırım.

Saygılar.

Aslında şubeyi yönetemeyenler demek daha mantıklı,artık bu arkadaşların eline bir şans daha geçti,Ros'un finansal çöküşünü değerlendirseler bari,zaten bunuda yapamazsalar,daha fazla durmalarına gerek yok o zaman…

Ne yüzsüz onursuz insanlar var. Bunca yaşanan rezalete ve başarısızlığa rağmen bir kişi bile istifa etmedi.

''''''''''''İşte şu zihniyet yüzünden yıllardır daha iyi kadrolara sahip olmamıza rağmen bir halt yapamıyoruz ...'''''''''''''
Aman aman dikkat edelim.Ben Ceyhun gitti herşey düzelecek dedim.Adamın bana dediği bu.İsim vermek istemiyorum.İsmi 2012-2013 sezonu transfer söylentilerinde bulursunuz.Nasıl adamlar var nasıl.Ne tür adamlar var bir bilsek şunları ne yapmaya çalıştıklarını.Taraftarın huzurunu bozmak istiyorlar.Adamlar senelerdir bize hareket yapan oyuncuyu alacaklarmış.Oyuncu bile değil aslında o.Tahrik edici biri.Fazla uzatmaya gerek yok sözü.Sadece şubede değil ARAMIZDADA VAR HAİNLER!

şube yönetilemiyor maalesef...

Benim bu kişilere nacizane tavsiyem,istifa etsinler,istifada bir erdemdir…

Ben artık sadece sube yonetıcılerın değil baskan'ında basketboldan uzak goruyorum euroleugedekı sampıyonluk ayağımıza gelmısken 2 tane saçma sapan transfer yapıyorsunuz. Fener gıdıp pondexter'ı getırırken( euroleuge ıcın olamasa bile) bız 40 yasına gelmıs tıcha ve bır lıtvanyalı alıyoruz. onlardan sampıyonluk beklıyoruz. ama sasırmamak lazım sonucta burası galatasaray. subenın bu hale gelmesınde buyuk katkısı olan HAKAN USTUNBERK'ti şimdı oda olmadığına gore ınsallah eskı gunlere donmeyız.

hakan üstünberk gitti
yarım sezon bile dayanamadık
belkide şuan final oynayan bizdik
çok yazık...

Hakan Üstünberk tekrar göreve gelmeli. İdareye ehil kişiler gelmeli. Sn. Üstünberk ihşallah Ünal Aysalın teklifini kabul eder ve geri döner. Şunu anladık ki en büyük sorun basiretsiz yöneticiler. Kaytarma sonucu şubede göreve gelenlerde vardır muhtemelen bunların olmaması lazım.

Sorunun cevabı ise Bizim yöneticiler YATIYOR. Kesinlikle böyle insanların bu kulüpte işi yok.

bu sorumlu kişiler bitkisel hayatta herhalde,Ros Casares'in kapanmasıyla oluşan son şansımızıda kullanmayı düşünmüyorlar herhalde…

bir ümitle , hala iyimser halde beklemekteyim .
konuşma hakkımı daha sonraya bırakıyorum

yine kadro yapılanmasında yaşanan sıkıtı,bu kadar iyi pota altı ve bu kısa rotasyonu,tabiki yapılan geç hoca ve transferlerden sorumlu arkadaşlar yöneticiler,inşallah kurdukları kadro başarılı olur,hayırlısı artık.
Onlara bir sonraki yıl kadro kurarlarken benim nacizane önerim 2 kıta dışını kısa oyuncu olarak seçsinler,Augustus&Taurasi'yi beraber bu takımda görmek istiyorum,hayalimdeki kadro: Dumerc,Işıl,Özge,Taurasi,Gülşah,Augustus,Alba,Şaziye,Sancho,Bahar, Tuğçe,Nevriye,Kuanitra:)Kurarlarsa bu kadroyu çok mutlu olurum,valla başka birşey istemiyom:D

Mihriban Oğuz gelecek deyip durdu herkes,neden ses seda yok?Niye gelmiyor?

Aman beyler yönetimi eleştirdiğinizin farkında mısınız ? Kalkanlarla karşı karşıya kalabilirsiniz birazdan.

Aman beyler yönetimi eleştirdiğinizin farkında mısınız ? Kalkanlarla karşı karşıya kalabilirsiniz birazdan.

Ne kalkanıymış bu? Böyle dengesiz bir kadro kurulsun ve ses çıkartmayacağız öyle mi? Hala kadın şubesi yöneticisi yok. Geçen sene türlü rezilliklere imza atan Murat Tümer gönderildi ama Özge Alev ve Müge Erdem hala yerlerinde oturuyor. Nerede çalıştığının farkında olmayan, yaptıkları işi bilmeyen, doğru düzgün ingilizce bile konuşamayan bu acemi insanlarla mı başarılı olacağız? Güldürmeyin. Yazık bunca harcanan paralara!

Saygılar.

Hakan Acer' de ayrılmış. Geriye iki isim kaldı Müge Erdem ve Özge Alev. Net bir şekilde bu işi iyi yapamayan bu iki isimden de en kısa zamanda başarısızlıktan kendilerine pay çıkarıp istifalarını bekliyoruz.

Saygılar.

Neden mesajlarımız siliniyor bu konuda? İşini iyi yapmayan insanları eleştirmek ve kulupten gitmelerini istemek suçmu?Kimsenin babasının çiftliği değil bu kulup!

Neden mesajlarımız siliniyor bu konuda? İşini iyi yapmayan insanları eleştirmek ve kulupten gitmelerini istemek suçmu?Kimsenin babasının çiftliği değil bu kulup!

Eleştirmek, işini iyi yapmayanın gitmesini istemek en doğal hakkıdır herkesin. Ama bunları belirtirken karşınızdaki insana saygısızlık yapmanıza, hakaret etmenize, abartılı bir üslupla saldırmanıza bu forumda izin vermiyoruz.

Geri