• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk mesajda dediğim gibi yanında 1 yabancı uzun daha alınacaksa o riske girilmeli aksi taktirde girmek saçma olur.

Konuşmadan bağımsız Cenk Akyol durumu ne oldu arkadaşlar imzayı atacak mı ne olacak

İşte bende yabancı hakkını bütçe ve takım planlaması olarak pivot olarak kullanmanın gereksiz olduğunu söylüyorum. Zaten Kerem Gönlüm alındı birde Printezis adı geçiyo

Sofoklis 130 kilodan fazladır sanırım :D uzun oyuncu o mu olucak yada kim olucak acaba

Sofo iyi hamle olur.Bir kapı lazım pota altına.Diğer yabancılar çok önemli.Kesinlikle kalite adamlar almalıyız.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arroyo kalıcaksa eğer Arroyo-Spanoulis-Marko-Erceg-Printezis-Sofo yabancı rotasyonu olarak bence fena değil gibi duruyo

İşte bende yabancı hakkını bütçe ve takım planlaması olarak pivot olarak kullanmanın gereksiz olduğunu söylüyorum. Zaten Kerem Gönlüm alındı birde Printezis adı geçiyo

Haa Printezis varsa işin içinde akan sular durur ne S.James isterim takıma ne başkasını :)

Arif Kizilyalin'in söylediği uzun Bourousis olsa gerek. Her ne kadar bazı yerlerde boyu 2.10'dan fazla geçse de Euroleague sayfasında 2.10 diye geçiyor.

210cm / 130kg / Ela gözlü/ Kumral / Koç burcu / 48 numara ayakkabı giyer ....

Bu ne kardeşim :D

Zaza'nın özellikleri de 2.11 - 130 kg. Yabancı deniyor belki ama hani transfere gizem katmak için de söylenmiş olabilir :) Ama aynı şekilde Bourousis de EL sayfasında 2.10 diyr. Kısmet. 5 hakkımızı böyle kullanacaksak 4'e atletik savunmacı sert bir isim şart!

Arif Kizilyalin'in söylediği uzun Bourousis olsa gerek. Her ne kadar bazı yerlerde boyu 2.10'dan fazla geçse de Euroleague sayfasında 2.10 diye geçiyor.

Bourousis'in R.Madrid ile olan sözleşmesinin 1 sene daha uzatıldığı bilgisi vardı dün.

Emin olmak için Bourousis'in özelliklere tekrar baktım ve sonuç; Bourousis 122 kg. Bizim burada yazdığımız ve basında adı geçen tüm pivotları incelediğimde tek uyumlu olan Zaza. 2.11 boy 130 kg. Başka hiçbiri uymuyor. Sofo da 156 kg bu arada.

Ünal başkanın sarışın, renkli gözlü, uzun boylu forvet alacağız olayına döndü bizim uzun transferide :)

Ula bir salak benmiyim !!! yılların gazetecisi Arif bile isim vermiyor,ben cayır cayır yazıyorum ne gereği var salla gitsin.

Ula bir salak benmiyim !!! yılların gazetecisi Arif bile isim vermiyor,ben cayır cayır yazıyorum ne gereği var salla gitsin.

Abi yapma lütfen, şu forumda sözüne en güvenilir insan sensin. Sen olmasan doğru düzgün haber alamıyoruz şubeyle ilgili

Arroyo-Marko-Erceg dışındaki tüm yabancılar gönderildi.Biri 2.10/130 kilo 3 kaliteli yabanci gelecek. Ender kaliyor kerem imza atti.
Via: Arif kızılyalın ( Cumhuriyet gazetesi spor müdürü )

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yine başka bi twitinde siyahi Yunan diye bahsetmiş :)

Arif Kızılyalın iyi gazeticidir sözüne güvenilir,isim vermemesi beni şaşırtı.Big sofo diyorlar 2.06mt 156 kg zaten 5 santim uzun olsa nba alırdı onu.

Sofo muhtemelen en son 18 yaşındayken 130 kiloydu :)

Arif Kızılyalın iyi gazeticidir sözüne güvenilir,isim vermemesi beni şaşırtı.Big sofo diyorlar 2.06mt 156 kg zaten 5 santim uzun olsa nba alırdı onu.

Vermiş abi cevaplar kısmında
arif kızılyalın ‏@arifkizilyalin
@Samiyen_1905 jawai' nin alternatifi mesela sofhokles :-)
arif kızılyalın ‏@arifkizilyalin
@Samiyen_1905 hoca 2 yildir istiyor yalniz feci gucludur benden soylemesi oyle seyirci gazi ile sertlik yapan takip carpar duser:-)

Yanlış anlamadıysam Langford için de sıkıntı olmuş demiş.

Abi diğer transferlerle ilgili herhangi bir gelişme var mı? Spanoulis, Langford, Printezis??

Mithat abi langfordin evrakları yetismedigi için emir milli takıma cagrilacak haberleri var bi bilgin varmıdır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri