Engelsiz Aslanlar (2016-2017 Sezonu)

Koca kulüpte Galatasaray gibi yönetilip temsil edilen 2-3 branştan biri Engelsiz Aslanlar. Alnınızın akı ve üstünüzdeki formanın kutsallığının bilinciyle yaptığınız, yapamadığınız her şey için size minnettarız. Ellerinizden öperim. Sağolun, varolun.
 
Helal olsun size.
Yüreğinize emeğinize sağlık.
Ama malesef mevcut başkan ve yönetimi başarıyı cezasız bırakmaz.
Bu kupa sonrası bütçe daha da düşecektir.
 
Ne yazılır, nasıl yazılır bilmiyorum. Bu takım her türlü zorluğa rağmen kupa kazanmaya devam ediyor. Ödeme problemleri, sıkıntılı kulüp ve şube yönetimine rağmen bir varoluş çabası bu.

2005 yılında başlayan maceranın 11. senesini bitiriyoruz. Önümüzde bir play-off var. Pek umutlu olmamak gerek zira Fifi henüz hazır değil. O yüzden lig şampiyonluğunu biraz uzak ihtimal görüyorum. Üstelik yarı finalde Beşiktaş ile oynuyoruz. Burada sezonu noktalayabiliriz. 11 senenin en sorunlu bölümünde gidip kupa kazanmak bir kültürün, bir alışkanlığın eseri. Kolay oturtulmadı, kolay harcanamaz.

Kulüp yetkilileri takım Fransa'da kupanın bir ucundan tutarken, Türkiye'de Sedat Hoca'nın yerine birisiyle görüşür. Üstelik görüştükleri kişi Fenerbahçelidir. Bu kadar düşmüştür kulüp ve şube yönetimi. Şubeyi kapatmak için genel kurul kararı gerektiğinden, bunu da yapamayacaklarından yavaş yavaş sindirerek yok etme operasyonundalar iki senedir. O yüzdendir, bence bu zaferden en çok rahatsız olan da kulüp ve şube yönetimidir. Bir yönetim takımı kupa kazandı diye mutsuz olur mu? Bunlar mutsuz olmuştur zira kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler. Üstüne bir de lig şampiyonluğu gelirse...

Hakları ödenmez. Haklarını helal ederler mi bilmiyorum ama sporcusundan, idarecisine baştan aşağı maddi manevi sıkıntılarla geçen sezonda kazandıkları her şey onlara helaldir. Helal olsun!
 
Olmadı. Ligin son maçında son saniyede normal sezon 3.lüğü, play-offta uzatmada lig 3.lüğü kaybedildi.

Kimsenin önemsendiği yok. Şube başarısız olsun, orta vadede kapansın isteniyor. Yanlış bilmiyorsam takım sporlarında A takım seviyesinde kazanılan tek kupa yine, yeniden bu branştan geldi üstelik.

Yöneticilerden, genel kurul üyelerine, hatta taraftara kadar herkesin suçu var. Mevzular artık iyice can sıkıcı olmaya başladı. Bu kafayla birkaç seneye Engelsiz Aslanlar'ın varlığını sadece o efsaneyi yaşayan sporcular, teknik ekip ve birkaç kişi hatırlar.
 
Ernoyan bey, kulübün içinde bulunduğu yönetim şekli ile Engelsiz Aslanların bu durumda olması kadar normal birşey yok. Trajedi bir dönem geçiriyoruz bütün branşlarda.
Bu takıma sene içinde bir kongrede biri sponsor olmuş ne oldu ona?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ernoyan bey, kulübün içinde bulunduğu yönetim şekli ile Engelsiz Aslanların bu durumda olması kadar normal birşey yok. Trajedi bir dönem geçiriyoruz bütün branşlarda.
Bu takıma sene içinde bir kongrede biri sponsor olmuş ne oldu ona?

Açıkçası bu insanların kulüpte geçirdiği zaman diliminde sıkıntı yaşamadıkları sezon oldu mu bilmiyorum. Bunlar bitirici tim.

Evet, o biri belli bir miktar (Emin olun çok fazla değil.) ödeme yaptı ama geçen seneydi. Bu sene bir sponsoru oldu ama miktar çok çok azdı. Rahmi Koç'un RMK Marine'i rakibimizi direkt finanse ediyor neredeyse. Öyle atla deve paralar da değil yani.

Mevzu uzun, ne yazık ki yönetenler kötü. Vardır bir çıkışı.
 
Demek sadece TV' lerin önünde gövde gösterisi yapan insanlar bunlar. Üzücü.
 

Üst