Euroleague Women 6. Hafta | Dynamo Kursk 102-45 Galatasaray

Euroleague Women'da 6. Hafta!

Dynamo Kursk -
Galatasaray

Tarih: 29 Kasım Çarşamba
Saat: 19:00
Salon: Sport Concert Complex
Yayın: GS TV/https://youtu.be/DAzesIDBF9U



Lucas Mondelo'nun çalıştırdığı Dynamo Kursk geçtiğimiz sezonu Euroleague Women'da namağlup şampiyon olarak tamamladı, bu sezonda A Grubu'nda henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Euroleague şampiyonu olan kadroyu koruyan Rus ekibi Sonja Petrovic hamlesiyle gücüne güç kattı.

Dynamo Kursk'un kadrosunda Angel McCoughtry, Nneka Ogwumike, Epiphanny Prince, Anna Cruz, Elena Krilova, Maria Vadeeva, Helena Ciak ve Sonja Petrovic gibi önemli oyuncular bulunuyor.

Dynamo Kursk'un Euroleague Women karşılaşmaları:

1. Hafta | Dynamo Kursk 84-68 Castors Braine
2. Hafta | Dynamo Kursk 83-68 ESBVA LM
3. Hafta | Uniqa Sopron 74-88 Dynamo Kursk
4. Hafta | Dynamo Kursk 109-88 USK Praha
5. Hafta | Bourges Basket 65-76 Dynamo Kursk


Sarayın Sultanları'na Dynamo Kursk deplasmanında başarılar diliyorum...
 
Son düzenleme:
Simdi maci izliyorum da, ust uste bu kadar isabetsiz sut normalmidir ? 3 luk deniyoruz potaya bile degmiyor, pota altindan 2-3 defa denedik yine basarili olamiyoruz. maci izleseniz kafayi yersiniz, basketbol bu, attigin hicbirsey girmezse fark yersin. Isteyen arkadaslara link gonderebilirim.

Ayrica 3 kisa 2 uzunla oynuyoruz, bizim takim sanki hobitler gibi kaliyor rakibe bakinca, Son 6 dakikadir ne yaptiysak sayi atamadik. sayi atmalarina engel de olamadik. 26-12 su an, 14-12 den buralara geldi.

Rezalet bir sonuca dogru gidiyor ne yazik ki 3. period 5. dakika itibariyle 63-27 skor

3. period bitmesine 2 dakika kala 75-29 oldu inanilmaz bir skor gercekten. daha koskoca 1 period var utanc verici!
 
Son düzenleme:
Dynamo Kursk namağlup Euroleague şampiyonu, Euroleague'n en iyi kadrosu, üstelik Petrovic'i aldilar o kadronun üstüne, peki ya bizim takım?

Allie Quigley yok, Işıl Alben yok, Ayşegül Günay yok, ikinci lig oyuncusu Merve Uygül ilk beş oyuncumuz, transfer yapan yok, İrem, Meltem, Özge ve Gizem gibi 10 dakika süre alacak oyuncular uzun süre oynamak zorunda kalıyor, sezon başından beri skorer kısa ve uzun transferi şart diyoruz, o da yok!

İki tane kıta dışı hakkımız var ama alamıyoruz, neymiş efendim bütçemiz yokmuş, kadın basketbolunda ortalama iki kıta dışı bu dönemde 200 bin dolar civarı, koca Galatasaray Spor Kulübü 200 bin dolar bütçe oluşturmaktan aciz! Yazıklar olsun!
 
Son düzenleme:
Büyük ihtimalle maç sonunda Kursk'un ilk yarıda attığı sayıya ulaşamamış olacağız. Sorumluların utanç duyacağından emin olmak isterim taraftar olarak.
 
Euroleague şampiyonunun düştüğü hale bak.

Gerçekten Galatasaray'da hiçbir başarı cezasız kalmıyor. Yönetme özürlü yönetim!
 
Kız nerdeyse 1 aydır sakat , takip ediyor olsaydınız bilirdiniz , beşiktaş maçının son dakikalarında sakatlandı o maçı da bu sebepden kaybettik zaten ,son maçta oynadı evet ama demek nüksetti sakatlık , Işıl gibi Euroleague kupası kaldırmış bir Kaptan'a laf söylemek yakışık almaz , Metin OKTAY'dan bu yana en büyük Kaptanı Armanın.
 
Dy1Lmz.jpg


Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, EuroLeague Women A Grubu'ndaki altıncı maçında Rusya’nın Dynamo Kursk takımına deplasmanda 102-45 mağlup olurken koç Marina Maljkovic ve Meltem Yıldızhan karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Marina Maljkovic:

“Bugün buraya eksik geldik ve maçı kaybettik. Bu şekilde olması kabul edilir değil. Işıl ve Quigley’den eksik oynamak bizi çok etkiliyor. Bugün sahada genç oyuncular çok fazla süre aldı. EuroLeague’deki ilk senelerinde onlara bu süreleri verdik. Işıl ve Quigley’nin katılımıyla her şey yoluna girecektir.”


Meltem Yıldızhan:

“Gerçekten çok üzücü bir mağlubiyet oldu. Çalıştıklarımızı sahaya yansıtamadık. Bu yüzden çok üzgünüm.”
 
Bu takımın bu hale gelmesi klasik bir Galatasaray Basketbol Şubesi başarısıdır. Can Topsakal denen arkadaş Galatasaray Basketbol Tarihinin en kötü yöneticisi olmakla birlikte kulübün başkanlığını yürüten spor cahili şahıs da Galatasaray Basketboluna en büyük zararı veren Galatasaray başkanı olmak üzere, Özhan Canaydın'ı geçmesine birşey kalmadı...
 
Kabullenmişlik kadar kötü bir şey yok. Şurda birkaç kişi dışında maça üzülen, hatta haberi olan Galatasaray taraftarı bile yok. Yönetimi zaten geçtim, Euroleague şampiyonu takım bu hale düşmüş umurlarında bile değil. Can Topsakal oyuncuları günlük hayatta görse tanımaz, Ömer Yalçınkaya denen ne iş yaptığı belirsiz şahsiyet şu sıralar kendi arkasını kurtarmak için çalışıyor, bu takım ile ilgilendiği bile yok. Ama Galatasaray taraftarının bu sonuca bu kadar vurdum duymaz kalması beni gerçekten oldukça şaşırtıyor. Bu sonuç hepimizin eseri sadece bu şahısların değil.

Ayrıca şu maç üzerinden bile yine Işıl Alben'e vurmaya çalışan kötü niyetli insanların da bu forumdan uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Yeni nesil haddini bilmeyen sosyal medya Galatasaraylıları!

Saygılar.
 
Son düzenleme:

Üst