Can Topsakal

Maalesef şube tarihimizin en acı haberlerinden biri geldi. Topsakal devam ediyor arkadaşlar. Böyle bir skandal böyle bir facia başımızdan gönderilmedi. Küme düşme mücadelesi kaçınılmaz oldu...
 
Galatasaray’da basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal ve Genel Menajer Ömer Yalçınkaya’nın, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın yerli lisans kontenjanının dolduğundan haberi yoktu.

15 gün önce Mersin BŞB’den transfer edilen Tuğba Taşçı, lisans sorunu yüzünden henüz yalnızca antrenmanlara çıkabiliyor.

Tuğba’nın lisansı nasıl çıkacak?

Galatsaray Kadın Basketbol takımı, genç oyuncularından birini kiralık olarak göndermeye çalışıyor. Eğer bir Türk oyuncu takımdan ayrılırsa, bu boşluk Tuğba Taşçı ile dolacak.

Galatasaray, Tuğba Taşçı’ya sezon sonuna kadar 120 bin lira ödeyecek.

Bu saçmalığı okuyan var mı arkadaşlar ?
 
Tek çare Mustafa Cengiz'in başkan olması çok zor ama İNŞALLAH başkan seçilir yoksa bu adamdan kurtulamayacaz terim gelirse ben yokum demişse bırakıp gitsin sanki çok faydası var kulübe
 
Bir ihtimal, yine yönetim de olur ama basketbolun başında olmaz diyorum. Ama her ihtimalde, başta Dursun Özbek ve zihniyeti olduğu sürece, bu vizyonsuzluk ve hedefsizlik devam edecek, başka bir yönetici de gelse, farklı bir durumda olmayacağız diye düşünüyorum.
 
Yıllar sonra hem erkek hem kadın basketbolda dibe vurduk. En büyük sorumlusu sizsiniz beyefendi. Ancak ne gariptir ki yeni yönetimde yer almakla taltif ediliyorsunuz.

Yazık günah bu kulübe.
 
Hem Erkek hem de Kadın Basketbolda; ligde son 10'ar maçta 7'şer mağlubiyet var. Değerli yöneticilerimizi kutlarım. Adamların hakkını yemeyelim lütfen, şubede istikrarı sağlamışlar.
 
Son düzenleme:
Haksizlik yapiyorsunuz arkadaslar, Hem erkek hem de kadin basketbolda kume dusmemiz soz konusu bile degil, kume dusmedigi surece bence basarili sayilir bu arkadas ve saz ekibi!
 
Sizin yüzünüzden kendi takımım hariç herkesin maçını izliyorum, keyif alıyorum. Allah alsın sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın! İnsanda ne heves bıraktınız ne heyecan..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adamdan kurtulmanın bir yolu yok mu nasıl bir çıkarı var ki şube rezil durumda hala istifa etmiyor hala yönetime giriyor Galatasarayımızı kimler nasil yönetiyor kimse başarısızlıklara rezilliklere ceza kesmiyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Var, her maç salonu doldurup 40 dakika boyunca herifi istifaya davet etmek. Ancak bizim Euroleague şampiyonu takımı sonraki ilk lig maçında boş salona oynatma gibi bir taraftar kültürümüz olduğu için 6 ayda bir oynanan Fenerbahçe maçlarında verilen tepki de çok havada kalıyor tabii. Herif de diyordur ki ''Fener'i yensek, Avrupa kupası alsak ne olur ki, sonraki maç yine boş salonda oynayanacak''. Böyle olunca 2 saatlik küfür ve tepki de kansız oldukları için içlerine dokunmuyordur tabii. Sonuçta elde ettiği getiri ve ego mastürbasyonu getirdiklerinin yanında dananın kafası gibi kalıyor. Hoş, bugün üzülen, tepki koyan çok taraftarımız bundan daha iyi durumda mı ondan da emin değilim. Mayıs'ta belki düşmeye oynayacak bu iki takımı, şampiyonluk yolunda giden futbol takımı karşısında kimse ağzına bile almaz. Fazla tasalanmaya da gerek yok o açıdan. Velev ki düştük, geri döndük, ne olacak ki? Yine boş tribünlere hedefsiz maçları oynamaya devam edeceğiz. Böyle pervasızların da cebi ve kadehi dolmaya devam edecek.
 
Lb7PD1.jpg


Kamuoyunun bilgisine!

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can Topsakal, yönetim kurulundaki basketbol şubesiyle ilgili görevlerini bırakmıştır.

Can Topsakal, yönetim kurulundaki diğer görevlerine devam edecektir.

Galatasaray Spor Kulübü
 
Son düzenleme:

Üst