- Web sitesi
- www.gsbasket.org
Hiç bir oyuncu deplasman maçlarına gitmem diye bir madde ekletecek kadar kendini bir kulüpten büyük göremez, hiç bir kulüp de böyle bir saçmalığa imza atmaz.
Bugünkü maçın ilk yarısında çok tuhaf bir olay oldu. Bilmem daha önce karşılaşıyor musunuz bu tip olaylara ama ben ilk defa karşılaştım. Devrede taraftarların arasında kavga çıktı. Sebep de bir taraftarın kulağında küpe olmasıydı. Adamı tekme tokat dövdüler sonra da maçtan çıkarttılar. Tam da önümde oldu kavga. Yahu bir insan eğer kendine yakıştırıyorsa ve size zararı yoksa istediğini yapsın. Dövme mi yapıyor, küpe mi takıyor yapsın ağa bunu problem etmek cidden çomarlık örneğidir. Maalesef bu barzolar Galatasaray taraftarı arasında çok var. Haliyle Türk insanının da çoğu öyle.
Davids geldiginde WNBAden uclukcu aldik diyolardi. Baktilar ortada bisey yok ilkkez avrupada oynuyor parada alamiyor kafasi karisik diye kotu oynuyor diye aciklamalar yapti Malkovic. Zaten orda belliydi bilerek oynamadigi. Allah verede su ispanyollarla yarifinal serisinde oynayacagi tutsa izlenip piyasa yaparim diye dusunsede su turu gecsek sonrasi zaten onsuzda olur. Bu takim yarifinalde Litle sakatken Ekayi eledi finalde yuksek butceli Feneri hayal kirikligina ugratti. Hemde amerikanlari o seneye kadar kucuk takimlarin buyuk oyuncusu Zelous ve ilkkez avrupaya gelen Bone ile. Kenetlenince basari gelir. Takimdaki diger 11 kisinin arasinda 2 maclik bi kisilik degisimine ugrasa yeter. Sonra ilk ucakla postalanmali.
Daha oncede yazmistim. Omerin Topsakalin her dedigine evet diyerek hep suyuna giderek gorevde kaldigi uyarma hatirlatma gibi seylerde pek bulunmadigi tamam. Deplasmandaki sahsi giderlerini kulube fatura ettigide tamam. Bunlar kabul edilemez seyler. Bu konuda yazdiklarin bozuk saat misali tesadufen dogru seyler.Galatasary gibi Türkiye'ye basketi getirmiş ve her branşında avrupa şampiyonu olmuş, dünya şampiyonlukları bulunan bir yenilmez armada'da ömer yalçınkaya-müge erdem gibi kişiler aylık 15-30 milyar skalasında maaş almaz ve bu kadar skandala rağmen hala görevde kalamaz kaç yönetim gördüler inanın bilmiyorum üstat ama artık kovulmaları gerek...Her ne kadar kimse can topsakal kadar kötü yönetici olamasa da kontenjanın dolu olup olmadığını bilmek, hatırlatmak, uyarmak kimin görevidir? Menajerler bunu bile yapmaktan acizken her yurt dışı deplasmanında en güzel nerede karın doyurulur, nerede masaj yaptırılır bunları hatmetmişken ve tüm masrafları galatasaray'a fatura ederken Quigley'nin kiralık evinin aidat borcunu da bir zahmet ödesinler yahut sözleşmeye koymasınlar, hürmetler üstat...