2018-2019 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Venno ve Selçuk almışız çok iyi transferler.
 
Kaptan Hüseyin Koç'u niye gönderdik onu anlamadım. Kırık parmağıyla, aylardır maaş alamadan oynayan ve bence yarı finale kadar çok iyi performans göstermiş tecrübeli bir oyuncuydu. Selçuk'u ilk geldiğinde beğenmiştim ama fenerde hayal kırıklığına uğradım özellikle bu sezon çok kötüydü. Fbliler zaten en büyük tepkiyi ona vermişti.

Venno'yu hiç duymadım, görünen o ki başarılı bir oyuncuya benziyor. Hayırlı olsun.
 
Selçuk Hüseyin'den çok daha iyidir. Venno da ligin en fazla sayı alan oyuncularından biriydi geçen sezon.
 
Selçuk Fenere de bizden gitmişti. En verimli çağlarında biz faydalanamadık. Şimdi 35 yaşına geldi. Bakalım ne kadar katkı verecek?
 
Arslan Ekşi dışında fark yaratacak yerli pasör yok. Zaten en iyi dört pasör 15 yıldır aynı, Arslan, Ulaş, Selçuk ve Hüseyin. Ama şu an bizi diğer takımların önüne koyacak tek yerli pasör Arslan Ekşi. Arslan'ıda biz alamayız zaten...
 
Hüseyin ile vedalastığımız iyi olmuş. Todorov gibi bir silahı kullanamayan bir pasör iyi değildir. Ortaya pas atamıyordu Hüseyin. İnşallah kalır Todorov çünkü Selçuk ortadan oynatmasını biler bir pasör.
 
Oliver Venno tanıdık bir isim bakalım nasıl bir katkı sağlayacak. Ama Selçuk benim biraz hazmedemediğim bir transfer oldu. Yerli seviyede yukarida da denildigi gibi fark yaratacak birkac oyuncudan biri ama ben pasör hakkimizi yabancidan yana kullanmamizi isterdim.
 
Macar bir oyuncuyu daha renklerimize bağlamışız voleybolun köklü kuluplerinden Paris Volley'de oynamis son 2 sezon. Bilen birisi nasil bir oyuncu olduğunu söyleyebilir mi?
 
“YENİ SEZON TRANSFERLERİNİ TAMAMLADIK”

“Erkeklerde Kaptan Selçuk Keskin yuvasına geri döndü. Geçen sezon kaptanlık görevini yürüten Hüseyin Koç’a da başarılar diliyorum. Onun geçen sene takımdaki katkısı çok büyüktü. Pasör Muzaffer’i transfer ettik. Libero tarafında tecrübeli Can Ayvazoğlu ve yanında altyapı oyuncumuz Onurcan Çakır var. Amacımız zaten Galatasaraylıların oluşturduğu takımlar yaratmak. Pasör çaprazı Oliver’ı transfer ettik. Çok güçlü bir sporcu. Yaptığı işe saygı duyan profesyonel bir oyuncu. Türkiye Ligi’ni iyi biliyor. Bir başka yabancı oyuncu Macar Roland Gergye’yi transfer ettik. Geçen seneki yabancı sayısını azalttık. Geçen seneden daha az bir bütçe ile mücadele ediyoruz. Orta oyuncumuz Emin Gök’ün yanında altyapıdan Doğukan Zambak, Ertuğrul Gazi Metin ve bu sene A takıma çıkan Selim Kalaycı var. Smaçörde altyapıdan Yasin Aydın, Melih Sıratça ve Özgür Türkmen var. Hem erkek hem de bayan takımımızda başka transfer gündemimizde yok. Biz bu ligi hep beraber götüreceğiz. Milli takımları olmayan oyuncularımız yeni sezon hazırlıklarına başladı. Bu çocukların başarısı bizi sevindirecek. Altyapıda da harika bir rekabet var”

“ANTRENÖR DE YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

“Nedim Özbey çok iyi bir Galatasaraylı. Her türlü mertebeye ulaşmış bir ağabeyimiz. Hem kariyerinden hem Galatasaraylılığından ötürü oyuncularla hep çok iyi iletişimi var. Galatasaray’ın hocasının Türk milli takımının başında olması bizim için gurur vesilesi. Biz Nedim hocanın gençlerle neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz. Hocamızın yeri bizim için ayrı. Biz sadece oyuncu değil antrenör de yetiştirmek istiyoruz. Biz Galatasaray’ı içimizden gelenlere emanet etmenin peşindeyiz”

“EN İYİ SPONSORLUK ALTYAPI OYUNCULARI”

“Spor kulüpleri gelir gider dengesizliğinden dolayı çok yara alıyorlar. Nakit akışında sıkıntılar yaşanıyor. Devletin verdiği destek muazzam. Devlete ödenen stopajların 5 iş günü içerisinde kulübün amatör şubelerinde kullanılmak üzere geri alabilme imkanına sahipsiniz. Tek takımla, tek branşla mücadele etmemiz imkansız. Kadın basketbol takımımız Euro Cup şampiyonu oldu. Bizi burada devlet desteklerse biz bunun kat be kat fazlasını yaparız. Bu ekonomik şartlarda sponsor bulmak çok zor. Devam ettiğimiz sponsorluklar var, görüşme de yapıyoruz. En iyi sponsor altyapı oyuncularımız”

“BEN DE BİR TARAFTARIM”

“Ben taraftarım her şeyden önce. Hastasıyım Galatasaray’ın. Aşığız biz bu renklere. Gönül istiyor ki her sene şampiyon olalım, her sene bayraklarımız asılsın. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Fatih hocamıza, teknik ekibime, oyunculara en başta da taraftarlarımıza. Galatasaray aşkı acayip bir aşk. Gidip Taksim’i görmek lazım. Kombine, loca ve VIP satışları muazzam gidiyor. Taraftar bizim canımız ciğerimiz. Ben de bir taraftarım. Gelip desteklesinler bizi”

Malesef her iki şubede de bütçe düştü.
 
Başımızda Okan Bey olduğu sürece bu şubelerden cacık olmaz. Geçen sene Ziraat'i arkana almışsın büyüyecek yerde küçülüyorsun. Bütçe yaratamıyorsanız ben de yönetmeye talibim. Bir de en büyük sponsorluk altyapı dedi altyapıdan oyuncu çıktığı da yok.
 
Erkek Voleybol takımımızın yeni sezon kadrosu:

Pasör : Selçuk Keskin - Muzaffer Yönet

Smaçör : Yasin Aydın - Roland Gergye - Melih Sıratça - Özgür Türkmen

Pasör Çaprazı : Oliver Venno - Ufuk Minici

Orta Oyuncu : Amel Dautefendic - Emin Gök - Doğukan Ulu - Selim Kalaycı - Ertuğrul Gazi Metin

Libero : Can Ayvazoğlu - Onurcan Çakır


Geçtiğimiz sezon gösterdikleri performansla alkışı hakeden takımımız yine rakiplerinden daha az bütçeyle başarılı olmaya çalışacak...
 
Hatrı sayılır bir kalabalık vardı bugün salonda. 2 yabancıyla oynadık. Oliver ilk maçından epey özel seyirci topladı kendine.
 
Güzel bir kalabalık vardı salonda. Keşke Todorov kalsaydı Selçuk ile çok iyi olurdu. Sırf Venno'yu izlemek için bile şu takımın maçlarına gidilir.
 
Twitter'da Okan Böke erkek takımı için bir süprizimiz olacak diyordu. Şimdi o süpriz Todorov olsa tadından yenmezdi :)

Bu arada yeni sezon formaları da gayet güzel duruyor.
 
Son düzenleme:

Üst