Mustafa Cengiz Yönetimi ve Basketbol

Tek duyduğum hemen her branştaki sporculara ve kulüp personellerine maaşlarını düzgün ödüyorlarmış. Sezon başında da en başta bunu yapmamız gerektiğini söylemiştim, bir de belli bir kimliğe sahip, çok yüksek bütçeli olmasa da geleceğe dair umut veren basketbol takımları. İkincisini bulabildiğimi söyleyemem ama ilkini yerine getirdikleri için teşekkür ediyorum. Evet, bir yönetim yapması mecburi en elzem ve kolay işten dolayı Galatasaray taraftarından teşekkür alıyor, gelgelelim yıllardır bu branşlarda öyle manzaralar gördük ki bugün çalışanların maaşlarını eksiksiz alması bile bizim gibi kulübü yakından takip eden Galatasaray sevdalıları için büyük bir olay gibi görünüyor. İşin diğer önemli boyutu olan karakterli ve kimlikli takım olayını ise parasını ödedikleri personellerin yetersizliğinden dolayı gerçekleştirebileceklerini düşünmüyorum. Bu anlamda kendilerini son birkaç yıldır Galatasaray yönetimlerine oranla hiç yoktan daha kurumsal ama genel tabloda en az onlar kadar başarısız görüyorum.
 
Genel Kurul'un Gelenek görenek adı altın da sıracılık,Liyakatçılık , Biatkar ve hesaplaşma unsurlarından çıkan hiç bir başkan ve yönetim maalesef başarılı olamayacaktır. zaten son 20 yılı baz aldığımız da neredeyse 2 dönem başkanlık yapan kimse de yok başarılı olan da .

Zor bile değil imkansız bu durumun değişmesi. hani belki bir mucize olur da Galatasaray ı dışardan profosyonel kişi ve kişilerin yönetmesine izin verildiği gün Galatasaray her anlam da kurtulur. Yoksa Genel kuruldan çıkan biriyle bu işin olamayacağını herkes biliyor
 
Özmandıracı gibileri şu an şubenin özeti. Sen ligde herkese yenilirken, Eurocup'ta dibe vurup elenirken ortalıkta gözükme, bir galibiyet alınca yüzsüzce, pişkince ortaya çıkıp "bizim eserimiz" de. Utanmazlar!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunların şu hallerini gördükçe keşke kazanmaz olaydık diyorum.Böyle yöneticilerin olunca kazandığın bir maçtan sonra bile rezil oluyorsun.Takımın galibiyetini gölgede bırakmak için elinizden geleni yaptınız,tebrikler.Kazandığımız maçtan sonra bile bizi sinir etmeyi başardınız.
 
Anladigim kadariyla Yonetim gozundeki Galatasaray Basket ile Taraftar arasinda ucurum var. Empati yoksunlugu bir yana Fransiz devrimine sebep olan ilgisizligi gormezden geliyorlar.

Dun benim icin son noktaydi, Baskan Mustafa Cengizin yaptigi skandal aciklama kredisini 100 de 100 olarak sifirlamistir. Galatasaray buyuklugunun farkinda olan insanlar gelsin acilen.

Halki acliktan yoksulluktan kirilirken sarayda balo ve solen pesinde kosturan bir yonetim goruntusundeler. Ama dun altindaki odunun ilk fitilini atesledi Baskan. Bu kesinlikle sonu olacaktir. Bundan kurtulusu neredeyse imkansiz, yaklasiyor yaklasmakta olan, gule gule Mustafa Cengiz Baskan!

Fenerli bir Baskanin kafasina silah dayasaniz utanip soyleyemez Mustafa Cengizin soylediklerini.
 
Ağzı birbirine dolanmasa “50 kat fazla bütçemiz takımı yendik” diyecekti de Allahtan cümle kurma yeteneği kısıtlı, yerin 6.katmanında kaldık şimdilik.
 

Üst