Efe Güven

Efe Güven'i Galatasaray'a koç olarak yakıştıranların benim gözümde Ömer Canseverden farkı yoktur. Küçük düşünmek, küçülmeye izin vermek bize yakışmıyor.
 
Elediğimiz takımın da en iyi 2 yabancısını kaybetmiş Hatay olduğunu, geçen yıl Eurocup şampiyonu olup ligde YDÜ'ye elendiğimizi söylemeden bu yorumu yapmak fazla iyi niyetli oluyor bence sezonun içinde geldiğimiz noktayı düşünürsek.

Bu arada Maljkovic'in başarılı olduğunu da düşünmüyorum diye ekleyeyim.
 
Helal Efe Hoca. Geçen sezon bunun 2 2.5 katı bütçeyle ligde zar zor Play off yapan , Türkiye Kupasi bile oynatamayan Maljkovic düşünsün

Böyle yalanlara kim inandırıyor sizi? hiç mi mali rapor falan bakmıyorsunuz? Malkovic neyi düşünsün aldığı Avrupa Kupasını mı? Ya da Türk kadın basketbol tarihinin en büyük bütçelerinden birini harcayan Yakın Doğu'ya elendiğini mi? Kimsenin beğenmediği Efe Güven'i ısrarla parlatma çabanızın sebebi nedir?
 
Ne Efe Guvenmis arkadas beynim yandi resmen. Ne abartilacak kadar iyi ne de gomulecek kadar kotu degil. Efe Guven ustunden kavgaya hazir ve nazir insanlar bir araya gelmis gibi gorunuyorsunuz disaridan :)

Kisisel gicikliginiz yoksa eger orta halli bir adam iste. Kavga edilecek kivama gelmedi henuz!
 
Ne Efe Guvenmis arkadas beynim yandi resmen. Ne abartilacak kadar iyi ne de gomulecek kadar kotu degil. Efe Guven ustunden kavgaya hazir ve nazir insanlar bir araya gelmis gibi gorunuyorsunuz disaridan :)

Kisisel gicikliginiz yoksa eger orta halli bir adam iste. Kavga edilecek kivama gelmedi henuz!

Aynen öyle. Ama adam imzayi attigi ilk gün bi karalama kampanyasi basladi.....yok fenerliymis, yok torpille buraya gelmis, yok bizi playoffa sokamaz, daha neler neler

Hayatim boyunca ön yargili insanlardan nefret etmisimdir...
 
İki Ömer gitmedikten sonra kendisi kalmış çok problem değil. İki Ömerden kurtulduğumuz zaman eğer vizyonlu biri başa geçerse zaten Efe Güven altyapı görevine geri döner ve iyi bir koç gelir.
 
Takımın kötü oynamış hatta kötü bile az kalırda neyse.Sen zaten kötü oynatmıssın.
Farkda yemişsin.Olumlu hiçbir şey yapmamısız.

Kısacası maç bitmiş neyin tekniğini yiyorsun ?
 
Hatay'ı elemek önemli bir başarıydı şimdi febeye karşı saha avantajını kaptık. Bu kadro ile bunlar kolay iş değil herkesi şaşırtarak devamını da getirir umarım...
 
Helal olsun Hocam!!! Seni acimasizca elestirenle karsi sezon basindan beri hep savundum!!
Gelecek sezon daha kuvvetli daha savasci bi takim kuracagindan hic süphem yok. Uzun yillar bizimle kalman dilegiyle
 
Cidden helal olsun.
Galibiyetlerden daha çok oynanılan şu oyun gerçekten muhteşem.
Diğer maçı da Allahın izniyle kazanıp finale çıkalım, gönlümüze taht kur :)
 
Fenerbahçe karşısında aldığımız 2 galibiyette payı çok fazlaydı.O yüzden çok fazla tebrik ettik kendisini.

Fakat şöyle bir şeyde var.Bu sezon yerli oyuncularımıza iyi süreler verdiğini düşünüyorum.Oyuncularımız bu süreleri iyi değerlendirememiş olabilir ama onlara güvenip play off maçlarında bile azımsanmayacak süreler verdi.O yüzden helal olsun.
 
Mustafa Cengiz klasik şekilde çıkmış konuşmuş. Adamlar Hartley ve Verameyenkayı oynatmadı. Monica’nın yerine bir tane oyuncu alsalardı bu kadar konuşacaklarına. Hocayı da teknik ekibi de tebrik etmek lazım çok büyük efor koyduk ortaya. Eda da umarım ciddi bir sorun yoktur.
 

Üst