Okan Buruk, Fatih Hoca'dan sonra gelsin isterim. Ama onunda bu yönetim ve kadro ile heba olmasını istemem...
Emin ol hoca olmasa başağın yerinde biz vardık sıralamada 2011 yaşardık hoca olmasa maaş ödemesi iki aydır yokken hoca bu kadar yapabiliyor ben yaparım diyen hoca varsa yapsın o kadar kolay değil bu seneyi en az zararla atlatıp maaş yükünü azaltıp seneyi düşünmek zorundayız yanlış tercihler de olmuştur eleştirmek hakkınız ama hoca gitse kulüp ne kazanacak ki gerek yok diyelim ki hoca 2024 e kaldı ve bundan sonra hiç şampiyonluk gelmedi 8 sampiyonluk ve uefa kupasının hatrına ağır eleştiri ve hakaret olmaması gerekirUsta kaptan dalgali denizde belli olur. Sartlar duzelsin ben de isterim ama onu bekleyen hoca varsa yolu acik olsun. Ayrica heba olmak isteyen bize gelmeden de o isi yapabilir. Bu sene basi basaksehir en rahat, sartlari iyi kuluptu de noldu.
Ben artik bundesligadan her hocaya raziyim. (birkaci haric tabi)
Olmadı mı hamza hoca nasıl gitti ki mali şartlar nedeni ile yönetimle beraber davrandı ilk zor yerde sattılar biliyorsunuz o sezon sabretsek ki kötü bitirmeyecektik 3 olurduk muhtemelen daha sonra önümüz açıktı şimdi de aynı durum var farklı birşey değil yaniBen okan buruk icin konustum ama fatih terim icin bu foruma bakarak konusursak agir bir elestiri yok gibi. Hatta terim hatrina herkes lafini filtreliyor, sakiniyor biraz. Yerinde hangi hoca olsa son 1.5 sene icinde bir ara kovulurdu bile.
Şu Fatih Terim gitsin kim gelsin sorusu kadar içi boş bir soru yok. Yabancı sayısının 16 olduğu şu ortamda kulübü de anlatacağınız Alman bir teknik direktör çok şey katar. Fatih Terim giderse yerine Kloop mu gelecek sorusu zaten en boş soru.
Belçika, Fransa ya da Almanya'dan altyapı antenörleri getirilmeli. Falcao gibi boş transferlere değil altyapıya 7 milyon avro yıllık bütçe verilmeli. Şu kurla her hangi bir Türk takımı transferle yetişemez her hangi bir Avrupa takımına.
Tudor kötümü oynattı? Riekerink buraya altyapı için geldi adamı apar topar A takıma getirdik ki o adamında bir planı vardı. Fatih Terim 96-97 sezonunda 0-4'lük Fenerbahçe maçı sonrası gönderilseydi bugün ismi unutulmuştu. Derwall'de geldi, Feldkamp, Hollman öncesi Birch'de.Tudor ve Riekerink'ten yeterli dersi almamışız sanırım.
Tudor kötümü oynattı? Riekerink buraya altyapı için geldi adamı apar topar A takıma getirdik ki o adamında bir planı vardı. Fatih Terim 96-97 sezonunda 0-4'lük Fenerbahçe maçı sonrası gönderilseydi bugün ismi unutulmuştu. Derwall'de geldi, Feldkamp, Hollman öncesi Birch'de.
Yok eleştirilmek istenmiyorsa geçen sezonu açıklasın. Her sezon bir sonraki transfer dönemini işaret etmesin.