• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 5. Hafta | Anadolu Efes 85-92 Galatasaray Nef

Herkes Göksenin'e laf söylüyor ama adamın mücadele etmediği bir tane maç görmedim. Ama bu Okben beni çok rahatsız ediyor.

Şu top Efes potasının altında olsa izler hakem bozuntuları. Yazıklar olsun!

Gecmis olsun buradan donemeyiz 3. ceyrege kadar iyi bile direndik bu berbat savunmayla.Ekrem Memnun konusunda da dusunulmesi gereken bir durum oldugunu dusunuyorum.

Maçın bittiğini düşünmüyorum, düşünmem de. Fark 20 de olsa bu maç öyle bir maç değil. Efes de avellik yapmaya çok müsait, biz de yüksek skor potansiyeline sahibiz.

Ekrem Memnun gercekten goremiyor olabilir mi Goksenin parkedeyken ne kadar geriye gittigimizi?
Hadi Kravish yeni, bir ihtimal diye denemeye devam ediyor, fakat Goksenin artik kabul edilebilir bir tercih olmaktan cikti, lutfen.

Çok enteresan takımız inanılmaz bir hücum tavanı var takımın. Allah aşkına Kravish'i paket yapıp 1 kısa 1 uzun alın şu nüveye yazık etmeyin!

Melo cok fazlasin oglum cok

Son periyot şu enerjiyi yakalamışken vurup geçelim lütfen. Doğru zamanda döndük vurduk yumruğu. Son periyot geri adım atmadan vurup geçelim direkt abi.

Dee bost triple double oldu.

Ege’nin yerine Bursa’dan Egemen bit de atletik bir 5 numaramız olsa bambaşka bir takım olurduk

Dee Bost triple double :)

42 sayı 3 lükten bulduk. 32 sayı kalıyor geriye. 10 tanesi serbest atış olsa. İnanılmaz tuhaf istatistikler bunlar.

Su Ege Ararin airball una bakin mesela. Takimin pivotu. Kravish desen o da cok kisitli. 5 numaradan eksik kaliyoruz.

Bu maci kaybedersek yazik olacak.

Fark 4’e cikacakken bir sayi geri dustuk saka gibi

22 saniye kala kaldır at 9 metreden aferin Allahın cezası

Dee Bost'un denediği saçma sapan üçlük bütün ritmimizi bozdu...

Geri