• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mert Yılmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Avrupa defteri kapandıktan sonra , sadece lig için mi bu transfer ?
Bizim yöneticilerin vizyon ve aklına şaşayım.

Ndour cok iyi hamle.Bizimkilerden beklemezdim boyle mantikli bir is acikcasi.

Basket landes , şu anki maçta son periyotda 61-52 önde sopron önünde.

Pardon ya , ben bayan basket sayfası diye yazdım.
Kusura bakmayın yanlışlık için.

Sezon başindan beri herkes poposunu yırttı pota alti pota altı diye nihayet sahsen cok sevindim

Uzun süredir oyuncu aranıyordu. Görüşülenlerden biri de Johnny Hamilton'du ama profil olarak daha 4-5 oynayabilecek birinde karar kalındı. Hocanın ilk tercihi kısa oyuncuydu aslında ama ay ortasında Ndour kontratını fesh edince şans oldu bize. Elemenin iki maçında oynayamayacak. fiziken bir problemi olduğunu zannetmiyorum. Hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Uzun süredir oyuncu aranıyordu. Görüşülenlerden biri de Johnny Hamilton'du ama profil olarak daha 4-5 oynayabilecek birinde karar kalındı. Hocanın ilk tercihi kısa oyuncuydu aslında ama ay ortasında Ndour kontratını fesh edince şans oldu bize. Elemenin iki maçında oynayamayacak. fiziken bir problemi olduğunu zannetmiyorum. Hayırlısı olsun.
Beş numarada N'dour dörtte de Kravish denenebilir rotasyon da.

Beş numarada N'dour dörtte de Kravish denenebilir rotasyon da.

Evet evet, Klasik 4 ya da 5 değil zaten ara pozisyon oyuncusu. Hem Kerry hem Kravish'le yan yana oynayabilir. O yüzden düz 5 numaradan daha iyi oldu bence.

Maurice Ndour is heading to Galatasaray Istanbul, per sources.

Videodaki gibi çıkarsa iyi transfer diyorum

J.Hamilton'un boşa çıktığı anda transferini temenni etmek için foruma yazmış birisi olarak N'dour transferini Hamilton'dan daha makul buluyorum. Takımda Sadık ve Blackshear dışında 4 numara oynayacak adam yok birinin başına bir şey gelse maçları 40 dakika tek oyuncuyla oynayacaktın.

Ayrıca N'dour'un 4 numaradaki tek sorununun dış şutlardaki istikrarsızlığı olduğu düşünüldüğünde takımın 5 numarasının Kravish olması hücumda alan açma konusunda da N'dour'dan doğacak sorunu da bertaraf ediyor

En azından erkek basketbol da bir basketbol aklının olması sevindirici. Erden Timur ve Turgay Zeytingöz'e selamlar🙋‍♂️

Geri