• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL 18. Hafta | Antalya 07 Basketbol 62-87 Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fatih Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Çözümler 0
@Fatih Bulut
Tarih: 19 Şubat Cumartesi
Saat: 14:00
Yayın: TBF TV (YouTube)

Takımımızın durumu ortada. Pek söylenecek bir şey yok. Umarım iyi bir oyunla kazanırız. Takımımıza başarılar.

Rakipte son maçta Luca Ivankovic yoktu,bugünde kadroda yok.Gmrice Davis ve Enisey'den gelen Nared var yabancı olarak kadrolarında.

Bizim ise kadromuzda 4 yabancı var.

Rakipte topu İlsu getirecek.Ön alan baskılarıyla bunu değerlendirmek lazım.Davis ve Nared ise potaya yakın oynamayı seven oyuncular.Bu 2 oyuncu ne kadar az topla buluşursa Antalya'nın hücumları o kadar verimsiz olacaktır.

Sürprize yer olmayan maç.Takımımıza başarılar.

Müthiş bir 5 gerçekten.

Eda ve Gizem ile oynayarak kim,kime mesaj veriyor ? Kim kime mesaj vermek istiyor ?

18-10 gerideyiz ilk 6dk sonunda.Yayında çok kötü bu arada.

Mola dönüşü 3 değişiklik birden yaptı hoca :)

Sanırım en son bbg evini dial up modemle izlemeye çalıştığımız yıllarda böyle bir yayına denk gelmiştim :)

Hoca değişik bir 5 çıkarmış ama yayınla birleşince pek bir şey anlaşılmıyor ne olup bittiğine dair...

Kol saatiyle çekiyorlar galiba maçı, TBF’ye tebrikler.

Maçtaki oyun kalitesi de yayınla yarışır vaziyette.

Benzer yayın sıkıntıları sık sık Hatay'ın evindeki maçlardada oluyor,lig-Avrupa maçı farketmeksizin.Kimse mi uyarmıyor bunları :)

Benzer yayın sıkıntıları sık sık Hatay'ın evindeki maçlardada oluyor,lig-Avrupa maçı farketmeksizin.Kimse mi uyarmıyor bunları :)

Demin maçı nasıl çekeceğini falan anlattılar kameramana. Öğrenecekler ya...

iki yabancılı ligin en kötü takımlarından birine karşı bu rezil oyunun sebebi nedir Efe hoca? Artık bahanen kalmadı!

Pelin yokken izleyebiliyorum, o varken sinirlerim kaldırmıyor.

İğrenç ötesi basketbol oynuyoruz!

Takım ve hoca ne yapmaya çalışıyor anlayabilen var mı?

Pelin sakat mı yada koç tercihi mi bilmiyorum ama dinlendirilmesi iyi. Saçmalık derecesinde oynuyordu son maçlarda.

Bir canlı yayın yapmasını bile beceremiyor tbf!

Eda zamanla çok daha iyi olacak bence.

Geri