2021-2022 Kadınlar Basketbol Süper Ligi

TBF, gelecek sezondan itibaren takım kadrolarında bulunacak yabancı oyuncu sayısının en fazla 3 olmasına karar vermiş.
 
Türk kadın basketbol ligini bitirecek bir karar olmuş.Artık sürekli topu elinde tutup,oyun kuramayan,kötü hücum eden oyuncular izleriz.

Az sayıda olsada takımlara yatırım yapan şirketler artık hiç yapmazlar.Çünkü bu durum birçok takımın Avrupa'yı yok saymasına neden olacaktır.4 yabancı alabiliyorsam 5.yabancıyı almam diyen insanlar varken,yani Avrupa önemsenmiyorsa siz takımlara yatırım yapar mıydınız ?
 
Bizim yönetici bozuntularına da bu yakışırdı. Asıl hedefleri takımı komple ortadan kaldırmak. Önüne gelen işsiz kalmış beceriksizi yönetici yaparsan böyle olur.
 
Anigwe-Jasmine Thomas ve Turner ile yolları ayırmış Çukurova.Ligde hepsini oynatamiyoruz,Eurocup macerasıda bitti denerek.

Başkanları Bonner'in özel isleri var 19 nisanda dönecek demiş.
 
Hatayspor Büşra Akbaş ile + 1 yıl anlaşma sağlandı.
Alexis Prince yeniden Hatayspor'da.
Hatayspor 29 yaşında ve 1,93 Cm boyundaki Avrupa pasaportlu Amerika'lı Pivot Markeisha Gatling ile anlaşma sağlandı . Oyuncu bir dönem Beşiktaş forması giymişti.



Botaş'ın önümüzdeki sezon için Milli Oyuncu Sevgi Uzun ile anlaşma sağladığı öğrenildi.
Botaş'ın bir diğer transferi geçtiğimiz sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor forması giyen Victoria Macaulay oldu.

(via@trwomenbasketb1)
 
Son düzenleme:
Dün Connecticut'u izlerken kenarda Bonner maçı takip ediyordu.

Çukurova hiç ama hiç profesyonel yönetilmiyor.İyi kadro kurmak,hedefler koymak güzel ama ne olursa olsun 30 fark yesen bile oyuncun son maçını oynar ve gider.

3 sezon önce Eurocup'ı alma hedefleri vardı,hedefe ulaşamadılar disiplin sorunu diyerek Alina ve Naumenko'yu yollamışlardı.Geçen sezon disiplin sorunu olan 2 oyuncuyu ise geri almışlardı.Sonrası malum Alina Fener'e gitti falan.

Bu sezon Gernika karşısında turu geçememiş olsalardı,muhtemelen yabancılarla çoktan yolları ayıracaklardı.Ligde hedef şampiyonluk deyip sezon sonuna doğru rotasyonu daraltıyorsunuz.Hayes ve Fagbenle'nin sakatlığından dolayı değil rotasyonun daraltılmasından şampiyonluk gitti.
 
Erman hocayı,ekibini ve takımı disiplinli diye övmüştüm birkaç ay önce.Fakat Snytsina'nın yokluğunda bu takım basketbol falan oynamıyor.

Acaba Merve Uygül-Gülşah Duman-Hülya Çoklar ve takımın yabancısı Jessica Thomas Snytsina'nın yokluğunda biz ne kadar yeteneksiz oyuncularmışız diyorlar mıdır ?

Kamile-Coates-Snytsina üçlüsü iyi oynayıp,iyi katkı verip,iyi skorla maç kazandırdığında bu oyuncuların havasından geçilmiyor.Sanırsın takımı sırtlıyorlar.

Jessica Thomas'a boşuna para veriyorsunuz,Jessica Thomas'ın yaptığını İrem Naz Topuz-Melisa Korkmaz-Duygu Özen gibi oyuncularda yapar.Topu rakip sahaya getir,Coates'e indir.

Bunu yapmakta ne var ? Şutu yok,takıma kötü pozisyonlar hazırlıyor,hücumları tıkıyor,sorumluluk almıyor.

Disiplin konusundaki eleştirim ise 7 dakika içinde Coates 2,Kamile 3 faul yapıyor.Takım basit fauller yapıyor siz hakeme kızıyorsunuz.Hakemin ağır kararları var mı var ama Nesibe aleyhine çalmadıklarıda var.

Jessica bugün müthiş yüzdeyle oynadı 21 de 6.

Son hücumda basket çıkarsalar kazanacaklar,faul alsalar gene kazanma ihtimalleri var,kaldırdı el üstü üçlük denedi.
 

Üst