• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 28. Hafta | HDI Sigorta Afyon Belediyesi 61 - 95 Galatasaray NEF

Puanları 36
Çözümler 0
@Furkan Dillice
Ligdeki son 4 maçını kazanan takımımız 17 Nisan Pazar günü saat 13.00’te Afyon’a konuk olacak.

Afyon’da Wayne Selden ve Pierre Jackson takımdan ayrıldı.Takımımızda ise Dee Bost cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

KSK ile olası puan eşitliğini göz önünde bulundurunca mümkün olduğunca farklı kazanmak önemli

Selden ve Jackson'un olmayışı bizim için avantaj.
Bost yoksa, sakatlığı bitmişse Ndour tercih edilmeli.
Melo ve Canaan ikilisine güveniyorum...

Canaan - Melo ; iki deli bir araya gelmemeliydi. Bakalım ne olacak.

Selden ve Jackson olsa da olur olmasa da. Lingin en kötü takımı Afyon.

Fener maçından sonra Antep ve Karşıyaka’nın zor maçları olduğunu ve kayıp yaşayabileceklerini söylemiştim. Geldiğimiz noktada, eğer son 3 maçı alırsak büyük ihtimalle 4. Oluruz. Haftaya Antep Efes’e kayıp verir diye düşünüyorum. Saha avantajı ile Antep’i geçip yarı finali yaparız. Gerisi Allah kerim.

Canaan-Melo-Ndour-Kravish-Blackshear yabancılarımız.

Kravish-Ndour ilk kez yan yana oynayacak sanırım. Ya da yanlış mı hatırlıyorum acaba.

Spiker bilerek mi konuştu bilmiyorum ama koçun gelecek sene devam edip etmeyeceği belirsiz anlamı çıkacak bir cümle kurdu 🤔

Şu Kravish'in kısadan top çalan bir savunma performansına evrilmesi de ilginç.

Yayın gerisinden topu elinde bulanın 3 lük denemesinden sıkıldım artık.

Ndour cok iyi savunmaci gercekten.Play offlarda yararlaniriz umarim kendisinden.

Bu tarz takımlara karşı konsantre olmak çok zor tabi çok da seviyeyi yükseltmemek lazım sakatlık vs. olmaması için ama iyi gidiyoruz.

16-22 ilk çeyrek. Dışardan iyi atışlar bulduk içeriyi çok da zorlamadık.

Çok yüksek yüzdeyle 3'lük attık. 22 sayının neredeyse tamamı 3'lük :D Fakat hepsi de doğru hazırlanmış şutlardı. Ndour da savunmada adam değişmelerini çok iyi yapıp göz açtırmıyor rakibe.

Afyon gibi takımlara karşı oynamak gerçekten çok zor, bir an önce farkı çift hanelere çıkarıp rahatlamak lazım. Ndour savunmada zaman zaman Whittington - Poythress esintileri sunuyor, daha çok yararlanılması gereken bir oyuncu.

Spiker bilerek mi konuştu bilmiyorum ama koçun gelecek sene devam edip etmeyeceği belirsiz anlamı çıkacak bir cümle kurdu 🤔

Dinlemedim ama seçimi kastederek konuşmuştur bence. Seçilmesi muhtemel başkanımız Hamamcıoğlu Basketbolda mevcut yapı ile devam edileceleceğini söyledi.

Rakip Efes’te olsa Bursa’da olsa Fener’de olsa Afyon’da olsa Kerry hep ayni Kerry.Ornek sporcu ornek karakter.

Sadik Kabaca’nin bir sakatligi falan mi var acaba ? Hic oyuna girmedi henuz kadroda olmasina ragmen.

Geri