İyi de Türk milli takımına gitti,Demiroren'e değil.Hocaya kizacaginiza tüpçüyü oraya atayan laf söyleyin.
Terim daha çalışamaz herhangi bir yerde başkan sebebini açıklayamam dedi ama bence bürokrasiden uyarı geldi başkana mustafa cengiz o bürokrasiden gelen birisi olarak söylemişti muhtemelen mehmet ağar bağlantıları ile ilgili olduğunu düşünüyorum başarı başarısızlık nedeniyle olmadı değişim onu söyleyebilirimFatih Hoca ile yolların ayrıldığı haberleri gelmeye başlar başlamaz yorumcular Milli Takım yolunu yapmaya başlamıştı ama sonradan bu söylemler duruldu.
Bu anlamsız kindan vazgeç arkadaş asıl uzak olması gereken bu ön yargılı, anlamsız kinci, doğruları hizmetleri unutan bu garip zihniyettir. Bu adam Türk futbolunun en büyük figürlerindendir haliyle egosu olacak abes-i iştigal ama Guardiola'da ego yok mu? Rahmetli MC ve A.Albayrak'ın inde kendisine büyük hataları oldu ama karşılıklı oldu herşey.. Herkesin önünde böyle garip yönetim antrenör çatışması bir daha görmeyiz umarım..Egosundan, kiniinden canıyla uğraşan rahmetli Mustafa Cengiz’e bile neler yaptığını unutmadık. Bu karakterde birinin hiçbir hareketinde samimiyet aramam. Uzak olsun..
Kesinlikle haklısın şampiyonluktan sonra ciddi bir ivme düşüşü oldu, Gomis'in gidişi herşeyi yerle bir etti büyük düşüşün başlangıcıydı Gelmiş geçmiş en büyük golcülerimizden biri olan oyuncumuza 1.5 milyon fazla vermeyeceğiz diye çok daha fazlasından x50milyon dolarlardan olduk...Abdürrahim efendinin divan konuşmasını unutmuyorum "Galatasaray'ın geleceğinin yok olmasına izin veremezdik'" diyordu şampiyonluğu getiren adam +2 yıldan 1.5tan 3 milyon zam istedi diye bunları söyledi 3-5 milyona koca Galatasaray'ın geleceği gidecekmişmiş uyutmak istediler herkesi...Diagne'te 13 milyonu bir seferde sokağa attlar futbolcuya verileni saymadım daha ve Galatasarayımızın bu aymaz adama 4 yıl katlanmasına, sportif olarak çökmemize zemin hazırladı... Kimse rahmetli MC ve yönetimini bunlardan iyiydi diye savunmasın...Son 2.5 sezonda başarısız olduğunu herkes biliyor buna rağmen taraftar kimseye göstermeyeceği sabrı göstermiştir fatih terime. kalmalı diyenler son 2.5 sezondur sahadan habersiz sanırım. son 2 sezon olduğu gibi bu sezonda kupasız kapatacağız ve 2.5 yılda sahada da her sezon daha kötüye giden bir galatasaray gördük.
Şov yapacak ya. Maç, davet falan hikaye.Stadda locası olan şahıs neden davet bekler? Daha doğrusu neden davet haberlerini yaptırır. İbrahim Seten ile bu yakınlık neden? Hani bu bipçiler ayağını kaydırmıştı? Arkadaş bağınız sadece Galatasaray'a olsun. Menajer damadı olanlara değil.
Hoca çocukluğumuzda ki en güzel sevinçlerimiz de payı var ancak bazen kendisi ve ailesinden yapılan açıklamalar kendisini Galatasaray'ın önüne çekiyor. Sonra da kendini Galatasaray dan üstte görüyor denince kızıyor olmaz böyle.Şov yapacak ya. Maç, davet falan hikaye.
Benim kisaca demek istedigim her hoca bir butundur, bunun icinde sadece basari veya sadece basarisizlik olmaz. Terimin basarilari muzeyi dolduruyor zaten. Ancak basarisizliklar icin bir muze yok, olsaydi orada da ismini gene gorurduk. Ustune ilahlastirma seklinde yapistirma basarilari biz niye ekleyelim. Sanki satis olmus bitmis gibi herseyi hocaya mal etmek ne bilim, hoca bile bu ne der bence.