• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play Off Yarı Final 3. Maç | Galatasaray NEF - Anadolu Efes

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Buna yapacak yok iste

Kerry pozisyonu net ama net faul ayıppppppppppppppp

Melo'nun aşırı acele denemesi,Kravish'in Micic üçlük denerken refleks olarak geriye gitmesi.

Kravish Tofaş maçından beri formda olabilir ama ne Kravish ne de Ndour bizim ana uzunumuz olamaz.Rakip ister Efes olsun ister Şampiyonlar Liginin sıradan takımı.

Ulan senin Micic gibi ………

Micic üçlük atıp maçı bitireceği çok belli, savun ya savun.

Takıma teşekkürler, bize bu heyecanı yaşattığı için

Yine Göksenin’e yazarım bu maçı. 2 kere en kritik yerde savunmada hata yaptı. Boş turnikeyi bitiremedi. Klasik Göksenin.

Net Faulü calmadilar ya hu nasıl oluyor bu is

Kravish girdiği an kaybettik. Sadık çok verimliydi ve kritik dakikalara gelmiştik

7.5 kişi bu kadar

Bu maci kaybetmemizin en buyuk nedeni Kravish’tir.Butun sezonu cope atti yeteneksizlik abidesi.Yarin defol git bu takimdan.

Hücum performansımız fiyaskoydu gerçekten… Bir hamle farklı olsaydı alacaktık hissinin yanılsama olduğunu düşünüyorum. Kalite farkı bariz ortaya çıkıyor

Ben de teşekkür ediyorum. Sonuç olarak son seneleri domine eden takım Efes.Ama bence iyi oynamiyorlar. Burak şansla final yapabiliriz.

Hocayi da bu zamana kadar cok ovduk ettik falan ama Sadik gayet iyi oynarken takim da iyi gotururken neden Sadik’i cikarip Kravish’i aldi bunu asla anlayamayacagim.

3 skorerimiz 22'de 6 üçlük atınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Sağlık olsun

Bu kadro ve bütçeyle finale çıkmayalım efes fenerbahçe bizim ayarimiz değil

Pivotsuzluk....

Hocayi da bu zamana kadar cok ovduk ettik falan ama Sadik gayet iyi oynarken takim da iyi gotururken neden Sadik’i cikarip Kravish’i aldi bunu asla anlayamayacagim.
Sadıkla ne güzel dönüp öne geçmiştik. Kravish ise fiyaskoydu ama anlamsız bir hareket yaptı, o ara kaybettik işte maçı.

Arkadaşlar uzuntuluyuz ama geçen maç niye Ndour oynadı deniyordu.Larkin-Micic ikilisini durdurduk ama Dunston atmaya başladı.

Akışkan ve icerden oynayamadik 3 lukle bu kadar. Asist sayımız düşüktür bakmadım ama zor maçtı

Her şeye rağmen kazanabilirdik. Kritik yerlerde geldi, özellikle gökseninin kaçan turnikesi ve dönüşünce micicin üçlüğü..

Geri