• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play Off Yarı Final 3. Maç | Galatasaray NEF - Anadolu Efes

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
4 5 basket pota dibinden kaçırdık umudum var mı var ama bilemiyorum zor

1 pozisyonun bile o kadar önemli olduğu bir maç ki.1 e inecek fark dönüşte 6'ya çıktı.

Melo kendine güvendiğinde çembere atak etmeye devam etmeli,Canaan'a şut yaratmamız lazım.

İsmimi Bryant yapacağım valla.İsmi Bryant olan atıp duruyor.

Adamların uzunlar 3'er 3er ekstra bulurken bizimki çemberin dibinde bitiremiyor, maç detaylarda saklı, maalesef maçın başından beri skorerlerimiz dışında kimseden katkı alamıyoruz..

2.hatta 3.hücum şansı tanımayalım.

Bunlar büyük oyuncu ya,ilk yarı Larkin'in Bryant'a attığı uzun mezilli pas vardı,bunlar kaçırsa bile çok rahat boşu bulup atabilirler.

Lütfen kaçırdıklarında ekstra hücum tanımayalım.

Haydi açın turboyu dayanın son 7 8 dakika alın şu maçı aslanlar.

Kaldır at başka türlü kazanamayız. Girdikçe şutlar dışarıya açılacaktır bu sefer Kravis'le is yaparız

Profilimdeki adama saygı duyuyorum ! Sana saygı duyuyorum Kerry :)

Önce Kerry sonra Melo.Molayı aldırdık.Micic maç bitsin çemberleri veririz evdede dövmeye devam edersin.Yeter ki dövmeye devam et.

Ulan turladı top ah be

Aferin sadık 3 de 3 at adamım

Atamaz atamaz en kritik yerde gider atar ama.Garip adam.

Bravo Sadık.Singleton 4'ledi ! 3 atıştan ziyade en önemlisi bu oldu.

Bomboş göksenin ayıp yahu

Göksenin kolay veya zor attığı zaman olay olmalı.

Son çeyrek 12 sayı efes hepsi üçlük yuh arkadaş ya garibin yüzü güler mi anasını satayım

Momentumu kaybediyoruz tam da Göksenin'in kaçırdığı turnike sonrası kaybettik.... Farkı açacak fırsatlar elimize geçti ama bir türlü vurup geçemedik...

Göksenin bir tane turnike atsan maç kopacakken maçı vereceğiz, çember altı metanetsizliğimiz artık bitsin lütfen !

Kısalarımızın şutları girmiyor maalesef, geçmiş olsun. Fark 4.

İyice sokak basketboluna döndü olay ve oyuncu kaliteleri belirleyecek skoru. Atan kazanacak.

Sadık iyiydi neden kravish girer anlamıyorum

Geri