2021-2022 Kadınlar Basketbol Süper Ligi

Bursa Bşb koçu Selen hoca takımının 8 buçuk dk sayı atamama sebebi tamamen sensin.Molaya gidip moladan sonra uzunun üstünden el üstü şut deniyorsa takım diyecek bir şey yok.

Takımının en iyi oyuncusu Carter 2.çeyrek sportmenlik dışı faul yapıyor,sürekli hakemlerle diyaloga girip duruyor 1 kere uyarmıyorsun.3.çeyrek biterken rakibin uzununa blok yapmaya kalkıp 4'lüyor.Kenara gelirken hala söylenip duruyor yine uyarmıyorsun.

3 yabancının 2 tanesi doğru diğer yabancı Amerikalınızı Finlandiya-İzlanda liginde parkeye çıkarmazlar.

Yerli oyuncuların hücum ribaundu alınca sokak basketbolu oynuyor gibi sürekli 3'lük çizgisi dışına çıkıp süreyi eritip eli boş dönüyorlar izliyorsun.

Hatay koçu Ekin Baş 2.çeyrek diskalifiye olduğu halde maça ağırlığını koyamadın.

Kusura bakma koç ama bu şekilde gelişemezsin.
 
Fenerbahçe bayan basketbol takımı Vandersloot'u da açıkladı.
Vandersloot - Mcbride - İagupova - Stewart - Meesseman 5lisi Euroleague kadın basketbolun gördüğü en iyi 5lidir açık ara. Bu sene de şampiyon olamazlarsa şubeyi kapatsınlar😀
Nihat geçen senede ondan önceki senelerde hep iyi kadro kurdular ama sonuç hüsran geçen sezon yine kendilerinden düşük bütçeli takıma yenildiler.
 
Bu işler transfer yaparak hallolmuyor. 20 senedir herşeyi denediler avrupa şampiyonu olmak için ama yapamadılar. Bu senede yapacaklarının bir garantisi yok bence. Sadece takım kurmakla iş bitseydi, Prince, Taurasi, Alba Torrens, Tina Carles, Fowles gibi basketbol tarihinin en akıl almaz ilk 5'i ile biz başarılı olurduk. O kadronun nasıl çuvalladığını birçoğumuz hatırlarız malesef.
 
Çukurova dışında fbnin kadro kalitesine yakın bir takım yok. Çukurova’da da Jones gidip Williams geldikten sonra hücum anlamında takım baya geriye gitti. Ekrem hoca kalsaydı favorim Çukurova olurdu ama şu an için fb favori gibi. Ama bu işler belli olmuyor geçen sene de fb favoriydi ve finale kadar da rahat geldiler ama finalde Sopron’a yenildiler.
 

Üst