2022-2023 Euroleague

Laubaliliğinin cezasını çekiyor Olympiakos. Bir anlık rehavet kupaya mâl olacak. Bu seviyelerde amatörce maç sonu oynayamazsınız. Şimdi Sloukas’tan üçlük bekleyin.
 
Şu takım bu kadar yaratıcılıktan uzak oynarken,bu kadar kötü savunma yaparken tek bir adam attığı ve attırdıklarıyla resmen maçı kazandırıp şampiyon yaptı.Real Madrid'e karşı nasıl maç çıkarırsa çıkarsın hiçbir takım maç bitene dek kazandım havasına giremez.
 
Maç öncesi Barca'nın kazanacağını düşünsem de epey haz duyduğum bir Madrid galibiyeti oldu.

Önce Partizan'ı tarihe geçen bir geri dönüşle ele, ardından rakibin senden çok üstün göründüğü El Classico'yu çok da zorlanmadan kazan.

Madrid Euroleague'in son düzlüğünü neden dünyanın en iyisi olduğunu gösterircesine oynuyor


Finalde de gerekeni yaptılar
 
Mike Batiste'in işaret ettiği gibi yarı yarıya Olympiakos-Partizan finalinin hayalini kuruyorken etik, ahlak beklemeyin; esas olan sadece sonuç diyerek var olduğu her branşta Avrupa'nın en büyük kulübü olduğunu ortaya koydu Real Madrid. Olympiakos Walkup'ın bir sezonda yaşadığı gerileme dışında şunu yanlış yaptı diyemiyorum, gördüğümüz ve yüzleştiğimiz sonuç Real Madrid şampiyonluğu.
 
Real madrid buradan eski yildizlariyla sampiyonluk cikardi ama son 10-15 yilin en vasat sampiyon takimi diyebiliriz. Burada el savunmasinin hastasiyiz nba soyle boyle deniliyor ama koca final macinda oly'nin oyun kurucusu walkup denen tuglaci yeteneksiz. Keza su macta skor bulsa da canan ve mckissic vasat oyuncular. Real bile normalde dar yetenek havuzundan en az etkilenen takimdi ama onlar da campazzonun ayrilisindan sonra kaliteyi bir turlu arttiramadilar. Bu yeteneksiz oyuncularla el artik cekilmiyor
 
Son yılların en zorlu şampiyonluğuydu. Öyle bir takım ki bu Madrid; Matteo gibi noname biri geliyor, kariyerinde uzatmaları oynayan veteran kadroyla 2-0'dan gelip şans verilmediği halde Eurolig Şampiyonu oluyorlar. Bilek güreşinde rakibin bileği zemine değmek üzere olur ama bir anda ters tepkiyle seni yener. Öyle ilginç bir takım bu.
 
Bayern öyle bir şey yaptıysa şapka çıkarırım. Bravo adamlara. Senelerdir hep kademe kademe güzel büyüdüler hedefler koyup. O kadronun taşından suyu çıkaracak adam da Laso. Çok iyi bir birliktelik olabilir.
 
ntvspor'un haberine göre gran canaria'nin bütçesi geçen yıl 8.8 milyonmuş. maddiyattan ötürü Euroleague'e gitmemek bahane gibi geldi bana, başka bir sebebi mi var acaba? konumundan ötürü EL yönetimi tarafından mı sıcak bakilmadi yoksa ntvspor'un bütçe haberi mi yanlış bilemedim.
 
Gran canaria nba takimlarindan fazla seyahat yapiyor. Belki ondan cekindiler 😀
Eurlig buyuk havaalani ve direkt ucus istemis de olabilir tabi.
 

Üst