2022-2023 Euroleague

Ana ekranda Panathinaikos maçını izledim. Panathinaikos iyi bir sinerji yakalayabilirse fena bi kadroları yok, salon çok boştu dün ama Panathinaikos böyle oynamaya devam ederse, yine hatrı sayılır bir seyirci yakalayabilir. Real Madrid de normal sezonu oynar ama F4, Play Off guardsız olmak çok büyük sıkıntı yaratabilir.

Maccabi maçında Bonzie Colson maçın yıldızıydı, Alex Poythree ve Lorenzo Brown da iyi duruyordu. Ancak Kattash sezonu tamamlayabilir mi ben açıkçası pek sanmıyorum. Milano yine iç sıkıyor, Pangos da pek iyi gözükmedi. Baskonia'da Michael Thompson iyi bir maç çıkarmış, elimizden kaçırmamız kötü oldu..

Fenerbahçe'yi de iyi durumda gördüm özellikle Nigel Hayes çok formda sezona girdi. Hem Bayern'de Winston, hem de Fenerbahçe'de Edwards biraz çaylak duvarına takıldılar. Çok zorlandılar saha içinde..

Totalde vasat bir günü geride bıraktık, umarım bugün güzel maçlar olur.
 
Yok tahammül edemiyorum S Sport'un spikerlerine. Herkesin yere göğe sığdıramadığı kadro bu muymuş ? Spikerleri bir yana, yorumcuları da çekilecek gibi değil. Bein'in kadrosu falan donunda sallar bunları.
 
Barcelona ne yaparsa yapsın olmuyor,Milano'da aynı şekilde,Fenerbahçe'de genel bir uğursuzluk var.

Şampiyonluk için 3 adayım var Efes,Real,Olympiakos

Monako'da sürpriz adayı.

Panathiniakos sonunda biraz daha düzgün bir takım kurdu,belki top 8 yapabilirler.

Baskonia yine yeni yıldızlar kazandıracak Euroleague'e.
 
Micic'in kararsız kaldığı anlar hiç çekilmiyor.Elijah Bryant'ın hücumda hiçbir verimliliğinin olmaması hiç çekilmiyor.Dunston ile Pleiss'in aynı anda oyunda olması hiç çekilmiyor.

Clyburn'un mücadelesine yazık oldu.Uzatmanın en kritik bölümünde Micic ile Mbaye 5 tane serbest atıs kacırdı.Serbest atıslarla maçın kaybedilmesi bayağı kötü oldu.
 
Onceden olsa Efes’in maglubiyetine uzulurdum ancak gecen sezonki yari final serisinde gerek kulup olarak gerek taraftar olarak bize karsi tutumlarini dusundugumde hic umrumda degil.Yalnizca bir basketbolsever ve Ergin Atamansever olarak izliyorum maclarini.Bu sezon zaten bir sekilde atarlar kendilerini Final Four’a.Kadro kaliteleri,koclari ve son yillarda kazandiklari winner ozelligiyle bunu tahmin etmek zor degil.Hatta ben ust uste 3. kez Euroleague’i kazanacaklarini dusunuyorum.Ergin Ataman adina sevinirim ama gerisini bosver.
 
Fb Beko Maccabi macini Ugur Ozan anlatiyor Ertugrul Erdogan yorumluyor.Daha iyi bir ikili dusunemezdim herhalde :) Izleyelim bakalim.
Bir tarafta Nigel Hayes diger tarafta Poythress..Yorumlayan Ertugrul Hoca..Guzel rastlantilar bunlar.
 
Efes,Fenerbahçe,Karşıyaka,TOFAŞ,Bursaspor,Telekom,Daçka gibi takımlar varken ilk 8 imkansız diye düşünüyorum. Melo-Canaan-Blackshear gittikten sonra takım kalitesi baya düştü. Takviye şart.
 
Belki dediginiz gibi cok erkendir.Ama bende su an icin biraktigi izlenim Pierre Jackson’in Fb’ye ilk geldigi hali gibi.Ama dedigim gibi erken olabilir,yanilabilirim.
Ben de yanılabilirim tabi ama bence daha Jackson dan biraz farklı, savunma falan yapıyor, en azından yapmaya çalışıyor. Şut stilini hiç beğenmiyorum ama bu kadar kaçırması da standartlarının altında. Larkin olacak lafları belki şimdi böyle düşünülmesi ne sebep oluyor..
 
Larkin ilk geldiğinde cümle alem sepetlenmesini istiyordu bir an evvel. Sonrası malum; Avrupa'yı yok etti. Ama tabii bazı oyuncular özeldir. Larkin de özel bir adam olduğu belliydi önceden. Edwards'ı hiç izleyemedim ama Edwards da henüz yolun başında, çok erken. Tabii elde patlayabilir de.
 
Obradovic Avrupa'nın en iyi koçu mudur en rezil koçu mudur bilmem de fantasyde ciddi hasarlar verdi bana iki haftadır. Elindeki kadro süper kadro olmasa da gayet iyi bir kadro. E sen de bu etiketi taşıyorsan bir zahmet maç kazan artık.
Milano yine bildiğimiz gibi. Messina'nın yıllar yılı sadece adı var, kendi yok.
 

Üst