• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 10. Hafta | Galatasaray Ekmas 77-87 Çağdaş Bodrum Spor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Maç sonunda koç ile beraber ona üçlü çektiren Göksenin de gönderilmeli.

Bu yönetimi idari olarak ibra eden Galatasaraylıyım demesin hakikaten. Cumhuriyetin 100. yılında 500 küsur yıllık camiada yaşananlara bak yav ayıptır.

Lan oğlum şaka misiniz siz? ne izletiyorsunuz bize? bu, kötü oyunla açıklanacak bir şey değil. ya birisi bize kamera şakası çekiyor yada topçular taraftarla billur geçiyor başka izahı yok.

Skora bakıyorum arada sadece,bu takım eğer Benfica çok kötü takım olmasaydı o maçıda kaybedecekti.

Geçen sezon Beşiktaş yine düşük bütçeyle kötü kadro kurmuştu.Sonradan düşük potansiyelli isimler en sonundada 2 tane kaliteli transferle kurtarmışlardı.

Düşük bütçeyle kumar oynarsın tutmaz.Senin bütçen Şampiyonlar Ligini alabilecek bir bütçe ve nerdeyse bütün pozisyonlara kötü transfer yapıyorsun.Birbiriyle uyumu olmayacak alakasız yabancılar alıyorsun,bu ciddi başarıdır.

Lan oğlum şaka misiniz siz? ne izletiyorsunuz bize? bu, kötü oyunla açıklanacak bir şey değil. ya birisi bize kamera şakası çekiyor yada topçular taraftarla billur geçiyor başka izahı yok.
Oyuncular uzun süredir koç gönderilsin diye çabalıyor ama Can Natan bey Şener Şen gibi, kovmirem ola, deyip diretiyor.

Tebrikler tarih yazdınız!!!!
Ömer yalçınkaya gelsin sizi kurtarsın,dee bost kurtaramadı demeki.

Chris Warren-Hakan Yapar amcalar anca 2. lig takımına karşı bu kadar rahat oynarlar heralde.

Rakip ne atsa giriyor şansımıza, 4. çeyrek hücumda daha iyiyiz ama çok fazla direnç kıran basket yedik.

Warren kariyer maçını oynuyor.

Buğrahan bilerek mi yapiyorsun?

Buğracan da bizim hoca gibi maçın katillerinden biri…

Bence Mitrovic dönemi bu gece sona erdi.

Maçı kazanmayı ve kümede kalmayı hak eden kazandı tebrikler Çağdaş Bodrum.

valla yenilmeye ilk defa bukadar sevindim :) eger galip gelseydik Mitrovic kesin görevde devam ederdi.

Izliyor musunuz ? Neden ? Takim ruhu yok gm yok strateji yok coach yok.. takim kimyasi yok. Bu oyuncular bu kadar yeteneksiz degil, bu yenilgileri kabul edecek oyuncular da degil ama inancini kaybedersen hersey olur. Neyse tesekkurler biz burada konusan 3-5 basketboldan anlamayan insaniz :))

ImnbEr7k-IZxCTegL.png

Galatasaray:77
hbSsZ7jC-EsCAFEYg.png

Çağdaş Bodrum Spor:87

Yuh diyorum artık yazıklar olsun

3 hafta önce ligde en kötü basketbolu oynayan takımız diye bir yazı yazmıştım. Bu maçla birlikte bunu bir kez daha bize kanıtlayan şube yönetimi, koç ve ekibine, tabi ki de oyunculara bir teşekkürü borç bilirim :(

Bu arada Yakup hoca ve Mccormack'i takımımızda görmek isteyen basketbol sever arkadaşlar bence ikiside iyi bir koç ve oyuncu değiller, ayrıca lütfen beklentiyi yüksek tutun çünkü biz en azından bunlar gelsin takımı kurtarsın dedikçe yöneticiler gidip onlarında daha kötülerini bulup getiriyorlar. Buna son örnekte Bost'tur. Kulüpten ayrılmak için yaptıkları bir yana serbest atış atmayı unutmuş adamı takıma getirip bir buçuk yıl kontrat verdiler.

Son düzenleme:
Lokomotiv Metin umursamıyorsa ben hiç umursamam.

Izliyor musunuz ? Neden ? Takim ruhu yok gm yok strateji yok coach yok.. takim kimyasi yok. Bu oyuncular bu kadar yeteneksiz degil, bu yenilgileri kabul edecek oyuncular da degil ama inancini kaybedersen hersey olur. Neyse tesekkurler biz burada konusan 3-5 basketboldan anlamayan insaniz :))

Sizin Bursa maçında bir yorumunuzu görmüştüm,niye izliyorsunuz ben izlemiyorum,sinirlenmiyorum diye.Vallahi 17 Kasım'daki Bursa maçından sonra izlemiyorum.Sinirlerimde ciddi bir azalma oldu.Hiç gereği yok izlemenin :)

Geri