Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Emin miyiz bu konuda? Kendi çiftliği çünkü bu şube!AYRILANLAR ;
R.Sedat İNCESU (Başantrenör)
Bende öyle biliyordum açıklama yapmıştı hatta. Bu amatör şubelerde her branşa ayrı ayrı sayfa açılmamasının kötü yanı.Sedat İncesu gitti diye biliyordum gitmemiş
Favori miyiz bu yıl?2024/25 sezonuna KKTC’de aldığı galibiyet ile başlayan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, geçtiğimiz sezondan 9 oyuncusu ile yola devam ederken kadrosunu önemli transferler ile güçlendirdi.
Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, basketbol kamuoyunda kendi mevkisinde dünyanın en iyi 5 oyuncusundan biri olarak değerlendirilen, Birleşik Krallık A Milli Takımı’nda da forma giyen pivot Lee Shane Manning’i sarı kırmızılı renklerimize bağladı. Hücumda olduğu kadar savunmada da hırslı, agresif ve güçlü bir oyun sergileyen Lee Shane Manning son olarak geçtiğimiz üç sezonun Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu İspanyol Albacete takımında forma giyiyordu.
Yeni oyuncumuz Lee Shane Manning’e Galatasaray’a hoş geldin diyor, üstün başarılarla dolu sarı kırmızılı bir kariyer diliyoruz.
Bu sene Kadroda yeni oyuncu geldiğini yeni görüyorum . İletişim konusunda resmen superiz .Favori miyiz bu yıl?