• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BCL | Galatasaray 104-81 Manisa Basket

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Yakup Sekizkök Samet'i oyuna aldığın anda koç olmadığını göstermiş oldun.İstersen son 8 değil kupayı kazan sen maksimum asistan koçsun hocam.Fabian White'dan maç başında 15-17 arası sayı yedin,yani diyecek söz yok artık.Maç önü en çok hazırlanman gereken 2 oyuncu Besson ile dışarıdanda şutu olan iyi bir sezon geçiren Fabian White.Kime hazırlandın sen ? Fark erirken hücumda tıkanıklığıda bir türlü çözemedin.

Yani 17'den fark erirken bildiğin sanki Manisa gruptan çıkmaya oynuyor hissi vardı.Yunus Emre 3 saniye kala faul hakkını kullanma tercihini yapmasa bunlar devreyide geride bitireceklerdi.

Yakup Sekizkök Samet'i oyuna aldığın anda koç olmadığını göstermiş oldun.İstersen son 8 değil kupayı kazan sen maksimum asistan koçsun hocam.Fabian White'dan maç başında 15-17 arası sayı yedin,yani diyecek söz yok artık.Maç önü en çok hazırlanman gereken 2 oyuncu Besson ile dışarıdanda şutu olan iyi bir sezon geçiren Fabian White.Kime hazırlandın sen ? Fark erirken hücumda tıkanıklığıda bir türlü çözemedin.

Yani 17'den fark erirken bildiğin sanki Manisa gruptan çıkmaya oynuyor hissi vardı.Yunus Emre 3 saniye kala faul hakkını kullanma tercihini yapmasa bunlar devreyide geride bitireceklerdi.
Aynı şeyi düşündüm Samet niye cikar neyse biz nereden bilelim nasıl bilelim Hoca kadar dedim sonra sustum...
104-81 Ceyrek Finaldeyiz.

Son düzenleme:
Tebrikler Galatasaray Erkek Basketbol 🦁

Tebrikler Galatasaray.

Rakibimiz kim olacak acaba?

Sezonun yegane hedefinde baya bir yol aldık. Manisa'ya hususi teşekkür gerekiyor elbette, aslan payıysa Cummings-İzundu ikilisinde ve bu ikiliyi oluşturanlarda.

Çeyrek finalden itibaren, kuraya da bağlı olarak yeni Abdi İpekçi'nin havası değişecektir.

Takımı tebrik ediyorum.
Açıkçası gruptan çıkmayı beklemiyordum.
Bu savunma ile daha ne kadar gideriz hiç kestiremiyorum.
Yolunuz açık olsun.

Geri