• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Burada defalarca yazdım Göksenin üzerine savunma veya takım inşaa edilecek bir oyuncu değil. Seçerek top kullanması gereken savunmada agresiflik gösteren bir oyuncu ve hepsi bu kadar. Hocaların gereksiz anlam atfettiği ve bu atıftan zarar da gören bir oyuncu. Bence veteran olarak takımda tutulabilir, mac başına 5-10 dk kullanılabilirdi.

Buğrahan'ın gitmesi ise net doğru karar. Gelirken umutluyduk ancak gerek hücumda ki tercihleri gerekse savunmadaki yumuşaklığı bu kararı aldırdı. İki oyuncuya da kariyerlerinde başarılar.

Not: Ligin ikinci yarısından itibaren başlayan, BCL Finali sonrası yoğunlaşan rezilliğin tek sorumlusu da bu oyuncular değil. O yüzden daha yüksek sesle Can Natan, Ömer Yalçınkaya ve Yakup Sekizkök İSTİFA!

Gran Canaria BCL'ye geçiş yapmış. Eurocup'ta takım kalmadı resmen, muhtemelen Beşiktaş seneye şampiyon olup Euroleague yapacak. Biz niye geçmiyoruz hala Eurocup'a anlamıyorum, takımsız ortamda en geç 2 sene içinde sıçrarız Euroleague'e.

Beşiktaş'ı izleyip utanıyorlar mı acaba

Gerçekçi olursak.
Beşiktaşın elindeki oyuncuları biz alsaydık sezon Başı herkes Yangın yapardı böyle takımmı kurulur ? buna bende dahilim burası alev alırdı.
Takım Bütçesi bizden daha düşük Beşiktaş Final oynıcak seviyede oynamayı geçtim ,Bizi Tokat manyağı yapan Efesi tokatlıyolar.

Yakup Efendi malesef 2 ligde anca koçluk yapar
Yakup'un Eski versiyonu=Murat Özyer
Oda çok iyi bütçelerle Cafe Crown Zamanı bir başarı yapamadı.

Gökşenin Kaptan olduğu ilk 5 Başladığı hiç bir takım Başarılı olmaz olamaz.Bu sene nasipse kurtuluyoruz.

Bu sene yine Tıfıl tıfıl adamları Topluyor takıma Yakup Bey allah sonumuzu hayır etsin

Gerçekçi olursak.
Beşiktaşın elindeki oyuncuları biz alsaydık sezon Başı herkes Yangın yapardı böyle takımmı kurulur ? buna bende dahilim burası alev alırdı.
Takım Bütçesi bizden daha düşük Beşiktaş Final oynıcak seviyede oynamayı geçtim ,Bizi Tokat manyağı yapan Efesi tokatlıyolar.

Yakup Efendi malesef 2 ligde anca koçluk yapar
Yakup'un Eski versiyonu=Murat Özyer
Oda çok iyi bütçelerle Cafe Crown Zamanı bir başarı yapamadı.

Gökşenin Kaptan olduğu ilk 5 Başladığı hiç bir takım Başarılı olmaz olamaz.Bu sene nasipse kurtuluyoruz.

Bu sene yine Tıfıl tıfıl adamları Topluyor takıma Yakup Bey allah sonumuzu hayır etsin

Beşiktaş zaten bireysel olarak iyi takım değil. Koç takımı.

Göksenin denen vasıfsız seneler önce gönderilmiş olması gereken, hatta ve hatta bu kutsal formayı asla giymemiş olması gereken bir oyuncu bozması. Eğer gönderildiyse çok geç de olsa verilmiş ender doğru kararlardan biri. Ama herşeyden önce hocanın gönderilmesi gerekiyor ama görünen o ki koskoca Galatasaray bir sene daha bu asistan koça emanet edilecek. Buğrahan ise çok faydasını görmesek de takımda tutulabilirdi ama gönderilmesi hiç kimseyi üzmez.

Bizden düşük bütçeli ve taraftarsız Bahçeşehir Koleji, son 5 yılda 233 NBA Maçına çıkmış Malachi Flynn'i aldı. Biz hala emekli Cummings'le sözleşme uzatıyoruz. Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde küçük takımın istatistik kovalayan oyuncularını kovalıyoruz.

Yakup Sekizkök'ten ve Ömer Yalçınkaya'dan ne zaman kurtulacağız? Daha ne kadar utandıracaksınız bizi?

Bunlar Göksenin’le Buğrahan’ı göndermişse, daha kötülerini bulmuşlardır kesin. Toptan istifa!

kenan sipahi ye seviniyorsak vah vah demekki seneye kümede kalma mücadelesi olacak rezalet bir transfer dönemi başlangıcı oldu yabancıların hepsi vasat yerliler muhsin, kenan nedir arkadaş ilk 8 bile göremez bu takım.

🏀 Galatasaray, yeni sezon öncesinde yerli rotasyonunda değişikliğe gitmeyi planlıyor.

💥 Takımda uzun süredir forma giyen ve takım kaptanlığını yürüten Göksenin Köksal'la vedalaşma kararı alındı. Kaptan'la yolların ayrıldığı kısa süre içerisinde resmen açıklanacak.

🔸 Buğrahan Tuncer konusunda Galatasaray'ın şu an için aldığı net bir karar bulunmuyor.

🔸 Galatasaray'da sözleşmesi biten Sadık Emir Kabaca ile de yollar ayrıldı.

🔗 @canbedell

🏀 Ebuka Izundu, EuroLeague'de Kızılyıldız'dan aldığı teklif sonrasında Galatasaray'dan ayrıldı.

💰 Galatasaray, Izundu'nun ayrılığının ardından cüzi miktarda bir buyout ücreti aldı.

🔗 @canbedell

Son düzenleme:
Malum Sadık sozlesme cok yüksek bedelli idi ama bizim bu bütçeye şu kalite isini artırmamiz lazim, isimler çıkıyor ama burada genel kani istenen seviyede olmadığı onu cozmek lazim önce...

2 yıl önceki başlıkta göksenin eleştirdim diye fena şekilde gömülmüştüm. görüyorum ki "camia çocuğu" da bir yere kadar. Pamuk şeker Sadık tan da kurtulmamız lazım artık. Hepimiz ümitliydik ama belli ki kendisinden olmayacak. Bu kadar temastan kaçan uzun oyuncu görmedim.

Yerli oyuncularla vedalasiliyor da yerlerine gelecek oyuncu var mi?En azından 2 tane iyi yerli oyuncu olmalı, bu yoklukta kimi alabilirsin?Goksenin'e kızılıyor ama yine de savunma yapar,köşe üçlüğü fena değil,ribaund kovalar, bence kalmalı.

Yerli oyuncularla vedalasiliyor da yerlerine gelecek oyuncu var mi?En azından 2 tane iyi yerli oyuncu olmalı, bu yoklukta kimi alabilirsin?Goksenin'e kızılıyor ama yine de savunma yapar,köşe üçlüğü fena değil,ribaund kovalar, bence kalmalı.
Nejat Bey Göksenin`in savunması iyi değil. Temaslı bir savunması var. Hakemler sertliğe musmaha gösteriyorsa ne ala yoksa faul probleminden bench te. Üçlük yüzdesi de sandığınız kadar yüksek değil. Hepi aynı yerden üçlük kovaladığı için kafamızda öyle yer etmiş. Ayrıca bu adam top süremiyor ve pas veremiyor. top elinde beş saniyeden fazla kalırsa pimi çekilmiş el bombası misali panikliyor. Galatasaray daha yetenekli ve etkili oyuncularla oynamalı. Bu kişi bizde bedava oynamıyor. duygusallığa gerek yok. Geçmişteki hizmetleri için teşekkür edilir, hatıra plaketi verilir oldu bitti.

Göksenin'in iyi yapabildiği bir şey yok. Savunması da asla iyi değil. Sadece enerjisi yüksek rakip hücumcu karşısında sağ sol hareket ediyor. Biraz iyi bir hücumcu cok rahat bir şekilde geçebiliyor veya faul alabiliyor karşısında. Bunun daha da ötesinde asla yapamayacağı ikili oyun yönlendirmek, hareketli şut atmak gibi şeyleri de sürekli yapmaya çalışıyor. Geç kalınmış bir karar önümüze bakalım biz.

Göksenin'den önce gitmesi gereken Palmer kalıyorsa konuşulacak bir şey yok demektir.

Palmer neden kaldı diye sordum bana söylenen Sampiyonlar Ligi en iyi 5'ine seçilen adamı tutmamiza mi uzuldun oldu; bende Avrupa'da istatistik olarak iyi olabilir ama genel anlamda oyununu izleyip bize daha iyisi lazim dedim ama bana otoritelerden iyi biliyorsun sen denildi; size de sormak isterim kalması dogru mudur?

Palmer neden kaldı diye sordum bana söylenen Sampiyonlar Ligi en iyi 5'ine seçilen adamı tutmamiza mi uzuldun oldu; bende Avrupa'da istatistik olarak iyi olabilir ama genel anlamda oyununu izleyip bize daha iyisi lazim dedim ama bana otoritelerden iyi biliyorsun sen denildi; size de sormak isterim kalması dogru mudur?
Asla değil.
Takım savunmasını çok olumsuz etkiliyor.
Büyük maçlarda hiç etkili olmadı.
Bi BJK'da ki Matthews'a bakın birde ona.
Keşke kalmasaydı..

Geri