• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Pivotumuzdan (2.01) uzun power forrvetimiz (2.02) hayırlı olsun. Fabian White resmen açıklandı.

Bu şubenin asıl sorunu yönetimsel. Yönetim odaklı hem vizyon hem belki yönetimin kendisi değişmedikçe maalesef başarılı olamayız.

Ezeli rakibimiz Avrupa şampiyonu oldu, BJK final oynadı, biz ise geçen sene ligden düşme mücadelesi veren takımların süprüntülerini transfer ediyoruz. Kulübü bu hale getirenler defolup gitmedikçe 2.lig seviyesindeki oyuncular hakkında yorum yapıp da kendimizi yormayalım. Bu oyuncular taraftarımıza sezon ortasında saç baş yoldurur.

Kötü uzun rotasyonu kurduğumuz için bize karşı sadece sayı atabilen (o 24 atarken takımı 105 yiyor) oyuncuyu transfer edip nerde hata yaptığımızı düşünüyoruz. İlginç bir vaka hakikaten.

Kötü uzun rotasyonu kurduğumuz için bize karşı sadece sayı atabilen (o 24 atarken takımı 105 yiyor) oyuncuyu transfer edip nerde hata yaptığımızı düşünüyoruz. İlginç bir vaka hakikaten.
Kim bu isim Furkan?
Fabian White için mi yazdın yoksa.
Sanırım yanlışlık oldu.

Yağız efendi Pierre Galatasaraya yakın demiş

Kerem Övet'de Pierre en yakın takım Galatasaray dedi

Sakat değilse acaip iyi hamle olur.

Pierre sakatlık sorunları devam etmezse çok iyi hamle olur. Fakat savunmayı toparlamak için tek başına yetersiz kalır.

İşin garibi öyle bir kadro kurduk ki son transferin nereye olması gerektiğini söylemek çok zor. 4 numara yedeğini yok. Oraya birini alsan 5 numarada çember savunacak oyuncu kalmıyor. 4.5 tarzı bir adam alsan bu sefer Pierre ile sahada yan yana oynatamazsın ciddi spacing sorunu yaşarız. Çember savunacak 5 alsan 4 numara rotasyonu eksik. Hepsini bir kenara bıraktım 1-2 numara rotasyonunda savunma yapabilecek kimse yok.

Pierre mevcut kadro için elzem bir hamle. Bir diğer elzem hamle de Bishop'un 8. yabancı olmasını sağlayacak atletik, kesici bir uzun.

Sekizkök'ün forumda da paylaşılan röportajında Bishop ile ilgili söylediği övgü dolu sözler ve 5 numara rotasyonunun gayet sağlam olduğunu belirtmesi açıkçası uzun transferi konusunda beni endişeye düşürdü. Umarım uzun alma fikrinden vazgeçmemişlerdir.

Birch ile ilgili hiç haber çıkmıyor. FB'nin devam edeceğini sanmıyorum. Bize gelse baya iş yapar. Hatta Bango'nun da FB'de devam edeceğini sanmıyorum. İkisinden birisi ilaç olur bize

Transfer algoritmamız aşağıdaki gibi sanırım.

Hocanın eski oyuncusu mu?
EVET
-> Daha ne bekliyorsun
HAYIR -> Peki bize karşı oynadı mı?
EVET
-> Of!!! en sevdiğim
HAYIR -> Bilemedim ya, riske girmeye değer mi?

Boş yere para saçmaya devam ediyoruz. Bu takım 1 oyuncuyla düzelmez. Galatasaray'ın parasını hiç etmenin anlamı yok.

Roland Smith (Görece gerçekçi bir hedef)
Kostas Papanikolau (Hala iyi oyuncu zannediyorlardır allah bilir)
Jaron Blossomgame (ihtimal yok)
Alex Abrines (Geberik)
Xavier Rathan-Mayes

Mevzuu zaten kadro kimyasını saçma yapmak; sen aldığın iyi adami kotu kadroda yok edeceksin bu sefer o da kötü hamle gibi gözükecek.
En az 3 tane gayet iyi adam almalıyız ki kadro eh işte diyelim durumuna döndük...

BCL'de oynadığımız sürece kurduğumuz kadronun ve transfer ettiğimiz oyuncuların bir anlamı yok diye düşünüyorum.

Öncelikle BCL'den Eurocup'a geçmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.

Mevcut bütçe ile Eurocup'ta zaten şampiyon oluruz.

Şampiyon olduktan sonra da Euroleague oynarız.

Geri