• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Terbiyeli olup saçma sapan cevaplar vermeseydiniz belki de konu o seviyeye gelmezdi. Ne dersiniz? En az 5 kere terbiyenizi bozduğunuza denk geldim. Önce terbiye!
Timmerman mutlaka 1 maça as başlayacaktır ancak 3 maçın 3 tanesinde oynama imkanı yok. Hatta ben bu sayıyı 2 ye bile çıkaramıyorum.

İsteseniz de istemeseniz de 5 gün sonra başlayacak Dünya Şampiyonası'nda kim daha çok süre alacak görürsünüz. Gerçi buna da bir bahane üretebileceğinizi düşünüyorum şu ana kadar ürettiğiniz gibi. Timmerman'ın as olmasını geçtim fizik olarak pek de fit durmuyor. Oynayabilecek hali yok.

Yine söylediğimi anlamamışsınız. 2 maç oynasın diye bir şey demedim. Elbette bu oyuncular maça as başlamasa da sonradan ikili değişiklikle veya normal değişiklikle oyuna girebiliyorlar. 2 maça as başlama şartı koydum.

Stuut Timmerman'dan daha fazla süre alacak, Timmerman sahada 2 maçtan fazla as süre alamayacak ki bana göre 2 maç bile as başlayamayacak.
Sen önce bu mesajlardan bahset de sonra üslüp meselesine girersin hani nerede özür? Şu mesajlardan sonra hala yüzsüz gibi saçma sapan mesajlar atıp duruyorsun insanın utanması olur.

Deplasmanda bile ilgi almaya başladık bu sene bu branşa ilgi var.Hem Aydın gibi maçları normalde boş tribüne oynarken ciddi bir seyirci artışı gördük.Şimdi deplasmana giderken takıma ilgi başladı umarım böyle gider böyle giderse bu branşa yatırım artar.

Kasımda başlanacak denilen salonun inşaatı 2026 yılında başlayacakmış buyur burdan yak! Finansman belli değil zaten belli yani salon falan hikaye olacak yine

Kasımda başlanacak denilen salonun inşaatı 2026 yılında başlayacakmış buyur burdan yak! Finansman belli değil zaten belli yani salon falan hikaye olacak yine
2026 Cev Kadinlar Sampiyonasi var Ağustosta salon oraya yetişecek...

Bir maça bakarak Eylül kötü demek ne kadar mantıklı.Şuan Eylülü herkes ister yaşı itibari ile en iyi yerli libero şuan.Onun önüne Gizem Simge belki koyulabilir onlar 1-2 seneye düşüş moduna geçecek Eylül halla çok genç elimizde en iyi yerli libero varken yaş faktörüyle kötü demek bence saçma olur.
Biz tüm branşlarda bu hataya çok düşüyoruz. Şu kötü deyince hemen biri çıkıp, efenim o kötü demek ne kadar mantıklı diye başlıyor. Ondan sonra neden başarı yok diye sızlanıyoruz. Kusura bakma Eylül şampiyonluğa oynayacak bir takımın liberosu olmaz. Keza elin yasemin vs içinde aynı şey geçerli.

İsabel Haak Galatasaray Yolcusu!
İsveçli pasör çaprazı ile yıllık 2.4 milyon eurodan 2.5 yıllık anlaşmaya varıldı.Haak Ocak ayında Galatasaray’a katılacak.
(fotospor)
Bir voleybol oyuncusu için 7.5 milyon euro nedir ya. Bu paralara başarı gelecekse hiç gelmesin. Amatör branşlarda olacaksak geçmişteki gibi kendi kendini finanse edecek şekilde olmalı. Bizim full zarar eden bu tür branşlarda bukadar para harcama lüksümüz yok, hadi koçun finanse ettiği feneri geçtim birde karşımızda sınırsız mali desteğe sahip kamu bankası var. Bunlardan şampiyonluk alacağız diye hiç para getirisi olmayan yere bu kadar paralar akıtılamaz. Ben bu branşa para harcıyorsam harcadığım parayıda kazanmam lazım. Yada zengin Gs lilere gideceksiniz finanse etmesini isteyeceksiniz Ali Bey gibi, misal Tr nin en zengin kadını Cimbom Galatasaray Şampiyonum cimbomum marşının yazarı İpek kıraç koç, gelsin bassın 50 milyon euro

Bir voleybol oyuncusu için 7.5 milyon euro nedir ya. Bu paralara başarı gelecekse hiç gelmesin. Amatör branşlarda olacaksak geçmişteki gibi kendi kendini finanse edecek şekilde olmalı. Bizim full zarar eden bu tür branşlarda bukadar para harcama lüksümüz yok, hadi koçun finanse ettiği feneri geçtim birde karşımızda sınırsız mali desteğe sahip kamu bankası var. Bunlardan şampiyonluk alacağız diye hiç para getirisi olmayan yere bu kadar paralar akıtılamaz. Ben bu branşa para harcıyorsam harcadığım parayıda kazanmam lazım. Yada zengin Gs lilere gideceksiniz finanse etmesini isteyeceksiniz Ali Bey gibi, misal Tr nin en zengin kadını Cimbom Galatasaray Şampiyonum cimbomum marşının yazarı İpek kıraç koç, gelsin bassın 50 milyon euro
Yalan haber üzerinden boşuna yorum yapmayın.

Burada herkesle tartışabilirim kimse forumda ceza alsın da istemem ama Cem bey kesinlikle bu forumun değerlerine aykırı fikirlere sahip lütfen bu tip fikirlerinizi gs futbol forumu varsa orada yazın çizin. Kulüpten para çok az miktarlarda çıkıyor haak da alınsa kulüpten çok para çıkmayacak lütfen artık muhasebe konularını açmayın burada ben burada spor görmek istiyorum ekonomi ve finans değil

Kuzeyboru - GALATASARAY DAiKİN

📺youtube.com/live/dtZI3Ignw…
⏰️18:00

Biz tüm branşlarda bu hataya çok düşüyoruz. Şu kötü deyince hemen biri çıkıp, efenim o kötü demek ne kadar mantıklı diye başlıyor. Ondan sonra neden başarı yok diye sızlanıyoruz. Kusura bakma Eylül şampiyonluğa oynayacak bir takımın liberosu olmaz. Keza elin yasemin vs içinde aynı şey geçerli.
Çok katılmıyorum Eylül şuan en iyi yerli libero alınabilecek.Gizem mt de coşup lig de sönüyor. Simge 35 yaşında Eylülden başka kim alınabilir ki.Tabi herkes eleştiriye açıktır ama Eylül bence şuan eldeki elmaslardan kaybedilemeyecek bir isim.

Kuzeyboru - GALATASARAY DAiKİN

📺youtube.com/live/dtZI3Ignw…
⏰️18:00
Aksaray da Kuzeyboru her zaman çok farklı oynar dikkat etmemiz lazım.Yenilmenin açıklaması olamaz kesinlikle yenmemiz gereken bir takım ama rahat bir maç geçmiyecektir.

Yavaş yavaş yatırım yapılması başarı varsa artırılması gerektiğini savundum hep bu forum da.Yönetim geçen sene biraz yatırım artırdı bir anda çehre değişti hedefler geldi.Bu sene CL bileti ve Cev Cup bileti istiyoruz dendi.Bütçe olarak ilk 3 takım arasında yer almasak da bu takım ilk 3 girecek bu sinyali fazlasıyla veriyor.CL gidersek de hedef CL de final four bir sonraki sene şampiyonluk olacaktır Haak gibi oyuncular gelmeden CL de nasıl bir başarı bekleyebiliriz.Ha başarı beklemiyorsak biz neden 2-3 senedir CL hedefi için yatırım yapıyoruz.Eğer seneye CL gidersek bu tarz transferler olacak olması da anormal değil normaldir.

Kuzeyboru - Galatasaray DAiKİN
1.set sonucu : 16-25(0-1)
2.set sonucu :14-25(0-2)
3.set sonucu : 28-30(0-3)

Maç sonucu : 0-3 🦁

Son düzenleme:
Yasemin Güveli harika bir maç çıkarıyor. 2 Sette 4 bloğu var şimdiden.

3-0 aldık süper herkesin parladığı umut veren bir maçtı.Kuzeyboru deplasmanı her zaman zorlu evinde farklı oynayan bir takımdır.Tek tek bakarsak İlkin maç boyu oyunun her alanında süperdi her geçen gün daha da elit seviyeyi yakalıyor.Naz bence bir pasör ne yapması gerekiyorsa yaptı blok yaptı iyi servis attı defansa yardım etti iyi pas dağıtı geçen haftaki oyununu telafi etti.Groblena ilk 2 set çok iyiydi bence çok katkı verdi takıma son set biraz düşse de maç genelinde gayet etkiliydi.Yasemin gizli kahraman istatistiksel olarak yansımasa bile çıplak gözle izleyince her zaman doğru yerde durdu blokta çok etkiliydi.Sylla ilk 2 set oda oyunun her alanında İlkin gibi çok iyiydi ama son set çok düştü yerine giren Lukasik son set süper oynayıp seti çevirdi Lukasik de o geçer notu aldı.Eylül çok parlamasa da yine istekli her topa koşan uçan gayet yeterli oynadı.Timmerman sadece çok etkili olamadı kötü değildi ama iyide değildi çok iyi servisler attı genel olarak bakınca çok çok iyi sinyaler verdi bu maç.

Tebrikler takım.

3. Setin sonunda 5 sayı geri düştüğümüzde su kaynatan Sylla'nın çıkıp Lukasik'in girdiği anda maçı çevirmeye başladık. Sonrasında Bongaerts ve Alexia girince öne geçip seti bitirdik.

Çok açık bir durum var takımda. Bu takımın as pasörü Bongaerts ve as pasör çaprazı Alexia. Bunu yok sayıp Grobelna ve Naz'da uzun süreler ısrar ettikçe takımın kapasitesi düşüyor. Ve Sylla ile İlkin bu takımın taşıyıcı smaçörleri olabilir. Ama biri su kaynatmaya başlarsa (3. çeyreğin ortasındaki Sylla gibi) anında Lukasik'e geçebiliriz. Lukasik zaten ilk 6 çıkmak için geldi bize. O da takımın çok önemli bir oyuncusu. Geri planda tutmamalıyız.

Salı İlbank maçı var Vakıf maçı için Sylla yerine Lukasik.Naz yerine Bongaerts ve Groblena yerine Alexia oynamalı herkesin oynamayan isimlerinde hazırlandığı bazı isimlerinde dinlendiği bir maç olmalı.İlbank ligin en zayıf takımlarından çünkü Vakıf maçı için bir kaç isim dinlendirilebilir.

Maçın saatinde değişiklik yapılması lazım. Çalışan herhangi bir insanın yetişebileceği saat değil 18:30

Geri