• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kbsl 7. Hafta | Galatasaray Çağdaş Faktoring 71-75 Fenerbahçe Opet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Johannes yeni geldi.
Bir sonraki maçta sahada olacaktır.

Beklediğimden iyi mücadele ettik. Maç sonunda basit hatalar yapmasak kazanabilirdik. Johannes de girince daha iyi takım oluruz. Yine de Fırat Okuldan daha iyi bir koç bulmalıyız.

6-0'lık seri ile maç 65-65'e gelmişken, hem tribün hem oyuncular coşmuşken hoca niye mola aldı? İlk kez böyle bir şey gördüm. Mola sonrası da basit bir top kaybı geldi üstelik.

6-0'lık seri ile maç 65-65'e gelmişken, hem tribün hem oyuncular coşmuşken hoca niye mola aldı? İlk kez böyle bir şey gördüm. Mola sonrası da basit bir top kaybı geldi üstelik.
Çok doğru.
Ben de anlamadım.
Oyunun momentumu tamamen bize geçmişken ve Dorka başta olmak üzere oyuncularımızın eli sıcak iken alınan bu mola belki de maçı kaybetmemize neden oldu.
Johannes geldikten sonra Euroleague Women'da şampiyonluğa aday bir takım izleriz diye düşünüyorum.

Demek ki sağlam kadro ile orada yeneriz biz bunları bu görüldü

Voleybol izliyorum aynı, kadın baskete bakayım diyorum aynı... 50 sayı farktan da geri gelsek o maçı mutlaka rakip kazanıyor.

Fırat Okul bu maç sonrası gönderilirse ve yerine iyi bir yabancı hoca gelirse Ekrem Memnun kararını bir nebze de olsa anlayabilirim lakin eğer yabancı hoca getirilmezse işte o zaman yöneticilerin sezon sonu istifa etmesi şart. Gerçi kulübümüzde bu çok düşük ihtimal. Göreve gelenler sorumluluk alıp bırakamıyorlar.

Johannes yeni geldi.
Bir sonraki maçta sahada olacaktır.
Neredeyse 1 hafta oluyor geleli, Pazartesi geldi diye biliyorum. Neden oynamadi? Neden biz bilemiyoruz? Boyle sacmalik olmaz. Mc Bride icimizden gecti; tek bir oyuncunun nasil fark yaratabilecegini biliyoruz.

Geri