• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yaman Tarcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Neymiş TFF'ye çıkarma yapmışlar.
Hiç bir şey yaptıramazlar.
Maksat dostlar alışverişte görsünler.

Olacakları söylüyorum.
1 2 haftaya Yasin Kol bir deplasman maçına daha atanır.
İçerideki fb derbisine yabancı hakem getirirler.
Bunların yapacağı çıkarmadan, toplamadan, çarpmadan, bölmeden kısacası hiç bir icraatlerinden umutlu değilim. takım bu korkak yönetimle daha çok zor günler görür.

Gördünüz mü duydunuz mu çok sevdiğiniz ve güvendiğiniz TFF Başkanınız neler diyor?
Galatasaray'ın itibarını yerle yeksan ettiniz.
O koltukta olmayı hak etmiyorsunuz!

544 yıllık bir eğitim camiasını da temsil eden Galatasaray kulübünün kalkıp da şu tinerci kılıklı ,eğitimsiz, Futbolun F si ile akalakası olmayan malum şahsın arkasında durup desteklemesi bile büyük bir utançtı. Umarım şu saatten sonra gerekeni yaparlar.

Son düzenleme:
544 yıllık bir eğitim camiasını da temsil eden Galatasaray kulübünün kalkıp da şu tinerci kılıklı ,eğitimsiz, Futbolun F si ile akalakası olmayan malum şahsın arkasında durup desteklemesi bile büyük bir utançtı. Umarım şu saatten sonra gerekeni yaparlar.
Resmen bize savaş açan, bizi hedef gösteren, zatı muhterem ile can ciğer kuzu sarması olmak neyin nesidir? anlamış değilim...

Gördünüz mü duydunuz mu çok sevdiğiniz ve güvendiğiniz TFF Başkanınız neler diyor?
Galatasaray'ın itibarını yerle yeksan ettiniz.
O koltukta olmayı hak etmiyorsunuz!
El pençe divan durulursa olacağı bu olur. dursun Özbek masaya elini vurup yeter artık diyeceği yerde dahada yumuşak tavırlar ile zatı muhtereme yaklaşıyor.

Dursun başkan parayı basar transfer yapar şampiyon olurum. Sonra tesiste de bir yerlere gelir efsane başkan olurum diye düşünüyor.

Ama Galatasaray'ın adını bu kadar kolay itin çakalın ağzına düşüremezler.
Galatasaray'ın ağırlığını ve adını temsil edemezsen o koltukta işin olamaz.

Rahmetli Mustafa Cengiz de 2 sene üst üste şampiyon oldu ama sonrasında temsiliyette yetersiz kalınca ibra edilmeyip gitti. Dursun başkan liseli olmasına güveniyor ama hiç belli olmaz.

Dursun başkan parayı basar transfer yapar şampiyon olurum. Sonra tesiste de bir yerlere gelir efsane başkan olurum diye düşünüyor.

Ama Galatasaray'ın adını bu kadar kolay itin çakalın ağzına düşüremezler.
Galatasaray'ın ağırlığını ve adını temsil edemezsen o koltukta işin olamaz.

Rahmetli Mustafa Cengiz de 2 sene üst üste şampiyon oldu ama sonrasında temsiliyette yetersiz kalınca ibra edilmeyip gitti. Dursun başkan liseli olmasına güveniyor ama hiç belli olmaz.
Evet Muhammet bey aslolan Galatasaray. isimler geçicidir.ne başkanlar gördük öyle isimler gördük ki şimdi hepsi unutulmuş birer birer şarkısındaki sözler misali unutuldu. sanırım dursun Özbekte lise çıkışlı, olmasının yanısıra parasınads güvenerek hep uzun süre kalıcı olacağını zannediyor.halbuki unutulmuş birer birer şarkısındaki sözlerin kendisi içinde geçerli olduğunu unutuyor. insanoğlu her şeye hazırlıklı olmalı bazı ayrılıklar varki insanı çok fena yerde yakalar.en nihayetinde bizde yaklaşan bir kongre var...

Son düzenleme:
İki dönemdir yapılan rezalet transferler ve iki sportif AŞ yöneticisinin bitmek bilmeyen ego savaşları yüzünden takımın kadrosu resmen çökertildi.

Cuesta, Frankowski, Jelert… Tam bir fiyasko zinciri.

Aylarca hiçbir oyuncuyu ikna edemeyen Kavukçu–Hatipoğlu ikilisi sayesinde transferin son gününde çaresizce Uğurcan’a 35 milyon bayıldık. Bunun adı plansızlık değil, bildiğin yönetim skandalıdır.

Taraftar hâlâ Şampiyonlar Ligi’nde başarı bekliyor ama soruyorum: Bu kulüp, Şampiyonlar Ligi kazanan ya da en azından yarı finallere çıkan bir takım gibi mi yönetiliyor? Zerre benzerliği yok.

Önce o seviyede yönetileceksin. Transfer komiten çalışacak, scout ekibin dünya standartlarında olacak… Ondan sonra bu hedefleri konuşursun. Şu hâlde kurulan her hayal kağıt üstünde kalmaya mahkûm.

İki dönemdir yapılan rezalet transferler ve iki sportif AŞ yöneticisinin bitmek bilmeyen ego savaşları yüzünden takımın kadrosu resmen çökertildi.

Cuesta, Frankowski, Jelert… Tam bir fiyasko zinciri.

Aylarca hiçbir oyuncuyu ikna edemeyen Kavukçu–Hatipoğlu ikilisi sayesinde transferin son gününde çaresizce Uğurcan’a 35 milyon bayıldık. Bunun adı plansızlık değil, bildiğin yönetim skandalıdır.

Taraftar hâlâ Şampiyonlar Ligi’nde başarı bekliyor ama soruyorum: Bu kulüp, Şampiyonlar Ligi kazanan ya da en azından yarı finallere çıkan bir takım gibi mi yönetiliyor? Zerre benzerliği yok.

Önce o seviyede yönetileceksin. Transfer komiten çalışacak, scout ekibin dünya standartlarında olacak… Ondan sonra bu hedefleri konuşursun. Şu hâlde kurulan her hayal kağıt üstünde kalmaya mahkûm.
Serdar, bey davar dahi güdemiyecek kapasitede zatların yönetimde olduğu bir dönemde başarılı olmak ütopik bir durumdan öteye gidemez.kavukçu- Hatipoğlu ikilisi resmen hayal kırıklığı.erden Timura laf edenler bu gün Erden Timur diye diye en önde isyan edenlerin başını çekiyor.singo,jakops,sakat.ilkay, Uğurcan,son anlarda yapılan züğürt tesellisi misali transferler.bu tabloya diğer olumsuzlukları da eklersen hadi başarı gelsin bakalım.singo, Uğurcan transferlerine harcanan paraya scout ekibi, ve transfer komitesi, aklı selim kişilerden oluşmuş olsa idi gelecek vadeden bir kaç star adayı transfer edilirdi.ben bu sezonuda kurtarıp ligi şampiyon bitireceğimize inanıyorum.ancak gelecek sezondan itibaren bu tablo düzelmez ise; zaten Avrupa'da başarının kaf dağının ardında olduğunu, ve ligi kaybetme ihtimalimizin sürpriz olmaması gerektiğini üzülerek belirtmek istiyorum...

Serdar, bey davar dahi güdemiyecek kapasitede zatların yönetimde olduğu bir dönemde başarılı olmak ütopik bir durumdan öteye gidemez.kavukçu- Hatipoğlu ikilisi resmen hayal kırıklığı.erden Timura laf edenler bu gün Erden Timur diye diye en önde isyan edenlerin başını çekiyor.singo,jakops,sakat.ilkay, Uğurcan,son anlarda yapılan züğürt tesellisi misali transferler.bu tabloya diğer olumsuzlukları da eklersen hadi başarı gelsin bakalım.singo, Uğurcan transferlerine harcanan paraya scout ekibi, ve transfer komitesi, aklı selim kişilerden oluşmuş olsa idi gelecek vadeden bir kaç star adayı transfer edilirdi.ben bu sezonuda kurtarıp ligi şampiyon bitireceğimize inanıyorum.ancak gelecek sezondan itibaren bu tablo düzelmez ise; zaten Avrupa'da başarının kaf dağının ardında olduğunu, ve ligi kaybetme ihtimalimizin sürpriz olmaması gerektiğini üzülerek belirtmek istiyorum...
O yüzden bu işte en az suçu olan kişi Okan Hoca. Dünyada hiçbir teknik direktör tek başına oyuncu izlemez. Bizde ise yabancı hoca gelince sanki tüm transfer listesini o yapacakmış gibi düşünüyorlar.

Mancini dönemine bakın: Ontiveros, Hajrović, Burdisso, Veysel Sarı, Koray Günter…
Bu oyuncuları gerçekten Mancini mi izledi de istedi?

Transfer listesini yönetim ve scout ekibi hazırlar. Okan Hoca’nın Jelert’i, Frankowski’yi ya da Cuesta’yı tanıma ihtimali ne?
Bu oyuncuları ya menajerler öneriyor ya da scout ekibi listeye ekliyor.

O yüzden bu işte en az suçu olan kişi Okan Hoca. Dünyada hiçbir teknik direktör tek başına oyuncu izlemez. Bizde ise yabancı hoca gelince sanki tüm transfer listesini o yapacakmış gibi düşünüyorlar.

Mancini dönemine bakın: Ontiveros, Hajrović, Burdisso, Veysel Sarı, Koray Günter…
Bu oyuncuları gerçekten Mancini mi izledi de istedi?

Transfer listesini yönetim ve scout ekibi hazırlar. Okan Hoca’nın Jelert’i, Frankowski’yi ya da Cuesta’yı tanıma ihtimali ne?
Bu oyuncuları ya menajerler öneriyor ya da scout ekibi listeye ekliyor.
Serdar,bey haklısınız bu transfer meselesinde suç onda değil, yada suçun önemli kısmı onda değil.ama teknik, ve taktik, anlamda geriye giden ilk yarı farklı, ikinci yarı farklı, bir takım hüviyetinde olmak onun yanlış mental anlayışı sonucu tezahür eden olaylar .

Galatasaray'ı dokunulur kıldılar.
Halbuki kimsenin dokunmaya gücü yetmemeliydi.
Yaptıkları bu kötülük ile malesef bizi çok zor bir yola soktular.
Bu yüzden bu yönetimden derhal kurtulmalıyız.

Galatasaray taraftarı artık şunu kendine sormalı:
Bu takım 3 yıldır gerçekten yönetim sayesinde mi şampiyon oluyor, yoksa Okan Hoca yönetime rağmen mi bizi şampiyon yapıyor?

Diğer branşlara bakınca cevap aslında basit. Ekrem Memnun gönderiliyor, neden belli değil. Erkek basketbol, kadın basketbol, amatör branşlar… Hepsinde aynı hikâye: başarısızlık, dağınıklık, vizyonsuzluk. Ortada bir plan yok, bir akıl yok.

Açık konuşalım: Erden Timur’un kurduğu iskelet kadro ve Okan Buruk’un emeği bu yönetimi bugüne kadar rezil olmaktan kurtardı. Başka da bir şeyleri yok. Ama artık ya adam gibi kendilerine çeki düzen verecekler ya da ilk fırsatta bu kulüpten gidip yolu açacaklar.

Geri