• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sultanlar Ligi 12. Hafta | Eczacıbaşı Dynavit 3-0 Galatasaray Daikin

Çok kalp kırıcı bir yenilgi oldu. Açıkçası yenilmemiz, yenmemizden daha olasıydı ama biz ilk setten sonra açıkça pes ettik. Bu işte kabullenilemez bir durum. İki takım arası oyuncuların toplam kalite farkının birbirine yakın olduğu bir noktada ben kabahati oyuncuların kişisel performansından daha çok teknik ekipte ararım. Her sıkıştığımızda Naz-Grobelna ve Bongaerts-Carutasu değişikliği yapıyoruz ama bunun bir faydasını ben henüz görmedim. Eczacıbaşı aldığı her moladan yükselerek dönüyor bizde ise değişen bir şey olmuyor. Dün yapılan değişikliklerin neredeyse tamamı panik değişikliğiydi. Bu olmadı hadi bunu alalım, o olmadı sen gel biraz dinlen. Büyük maç disiplinine hiç uygun hareket etmedik.

Biraz araştırsam forumda 10 sene önce de aynı şeyleri demişimdir. Barbolini kariyerli ve deneyimli bir hoca. Bizden gitse iddialı bir takımın hocası olma ihtimali çok yüksek. Ama bizim gibi direkt favori değil onun bir tık altı bir takım için uygun olmadığını açıkçası 10 sene önce görmüştük. O zamanlarda da iyi kadrolarımız vardı ama yine Vakıfbank'ın, Eczacıbaşı'nın gerisindeydik. Bu underdog durumunu hiç hissedememiş, kadromuz neyse direkt onun karşılığını almıştık. Yani kısacası iyi bir kaybeden olmuştuk. Şu an ligdeki görüntümüz ile 10 sene öncesi arasında ben pek bir fark göremiyorum.

Dün oyuncular açısından en kızdığım nokta ise isyan eden oyuncu sayısının azlığıydı. İlk sette kafa kafaya giden noktalarda bizim hata yaptığımızdaki oyuncuların ruh hali ile Eczacıbaşı oyuncuları arasında bile fark vardı. İlkin ve biraz Naz harici motive olan bir oyuncu görmekte zorlandım açıkçası. İyi zamanda herkes iyi olur, yüzler güler ama önemli olan bu tip kırılım anlarında gösterdiğiniz karakterdir. Teknik ekip benim gözümde daha büyük kabahatlidir ama 3-0 kaybetmeler arasındaki farkı oyuncuların bizden daha iyi bildiği aşikar. Kötü performans gösterilebilir, maç kaybedilebilir bu sorun değil ama bir taraftarın ilk önceliği oyuncunun savaştığını ve pes etmemesini görmektir. Maalesef oyuncular bu açıdan pek iyi bir sınav veremediler.

Sezonun henüz ilk yarısını daha tamamlamadık. Cev Cup'ta ise daha yolumuz var. Kalpler kırıldı fakat yitip gitmiş bir durum yok. Takım ve teknik heyetin ciddi bir özeleştiri ile ayaklarının yere basması gerekiyor. Zeren harici rakiplerimiz düzenli olarak buralardalar ve bu maçları düzenli oynuyorlar. Onların da bu tip kaybettikleri maçlar oluyor. Fakat yılmadan yola devam edebilmek işte seni gerçekten büyük ve kazanan bir takım haline getiriyor. Bizde artık bu tarz bir takım olmak istiyorsak bu tarz yenilgiler sonrası küsüp bağırmak yerine ders çıkarıp yola devam etmemiz gerekiyor.

İnst yada Twitter kullanmıyorum kaptan İlkin maçla ilgili düşüncelerini paylaştımı? Umut kırıcı bu yenilgi tribünü ve desteği kesinlikle düşürecek.

Salona taraftar çekmenin kaptanlığın sözlük anlamı olduğunu yeni öğrendim. Sen istediğini de ben kaptanlık yapamıyor diyeceğim. Sizi ilkin salona götürdüğü için öyle düşünüyorsunuzdur ben uzun yıllardır içindeyim. Hiçbir zaman da bi sporcu için gs maçına gitmedim. Her zaman vardım hep olacağım.
Sevgili Gizem, ligin en iyi yerli smaçörü olan ve tepedeki takımların bile kadrosuna katmak istedikleri İlkin'le senin alıp veremediğin ne var? Uzun süredir yazışmaları takip eden biri olarak sendeki bu İlkin nefretini anlayamıyorum. İlkin'le kişisel bir problemin olduğunu düşünüyorum. Kadın voleybolla ilgili her konuyu (hatta başka branş konularında bile zaman zaman bunu yapıyorsun) eninde sonunda evirip çevirip İlkin'e getirmekten vazgeç lütfen, çünkü artık sıkıcı olmaya başladın. Üst perdeden çok şey biliyormuş gibi yazmak marifet değil, zaman zaman komik duruma düşüldüğünü de bilmek gerekir. Az çok yazılarından ve üslubundan anlayabildiğim kadarıyla bu yazdıklarımı çok dikkate alacağını da sanmıyorum ama eğer olur da bunu yapabilirsen, beni ağabeyin yerine koyup dikkate alırsan sevinirim...

Vakıfbank'a Fenerbahçe 'ye yenildik tamam olabilir dedik Zeren maçı için de haftalar öncesinde dikkat etmemiz gerektiğini söyledim endişemi belirttim yenebilirdik kaybettik tie-break da ama Eczacıbaşı maçında takımın bu kadar etkisiz kalmasını kimse beklemiyordu.
Öyle yada böyle direkt rakibimiz olan iki takıma da yenildik.
Barbolini ve kariyerine büyük saygım var ama Avrupa dahil bizi hedeflerimize ulaştıramayacak gibi.
İnşallah yanılırım.
Amacım şunu bunu istifaya çağırıp x bir voleybolcuyu kötülemek değildir armanın kıymetini bilerek kulübümüze hizmet eden herkese sonsuz saygım vardır
Ama şu da unutulmasın kişiler gelip geçicidir asıl olan Galatasaray'dır.

Son düzenleme:
Zaten Ryk ile şampiyonluk hayali kuran hayal etmiş olur şampiyon yapmaz asla ama yine de kesinlikle o alınmalı şuan ilk 5 pç zaten gelmiyo şuan eldeki tek düzgün oda gelmezse Stysiak Groblena falan bunları izleriz seneye yine o yüzden ilk 5 pç gelmediği senaryo da Ryk eldeki en iyi ihtimal ama şuan Ryk ile falan seneye şampiyonuz demek hayal olur zaten.
Halil Bey şampiyonluktan ziyade kendimizi gördüğümüz yerle ilgili yazdım onu zaten. Beğenmediğiniz Fener'in önüne geçecek bir durum olmayacak bunu söylemeye çalıştım. Bizim Fener'den iyi takım olma şansımız bizle alakalı değil onların kötülüğü ile alakalı olacak. Buralarda ayağı yere basmak lazım diye dedim.

Sevgili Gizem, ligin en iyi yerli smaçörü olan ve tepedeki takımların bile kadrosuna katmak istedikleri İlkin'le senin alıp veremediğin ne var? Uzun süredir yazışmaları takip eden biri olarak sendeki bu İlkin nefretini anlayamıyorum. İlkin'le kişisel bir problemin olduğunu düşünüyorum. Kadın voleybolla ilgili her konuyu (hatta başka branş konularında bile zaman zaman bunu yapıyorsun) eninde sonunda evirip çevirip İlkin'e getirmekten vazgeç lütfen, çünkü artık sıkıcı olmaya başladın. Üst perdeden çok şey biliyormuş gibi yazmak marifet değil, zaman zaman komik duruma düşüldüğünü de bilmek gerekir. Az çok yazılarından ve üslubundan anlayabildiğim kadarıyla bu yazdıklarımı çok dikkate alacağını da sanmıyorum ama eğer olur da bunu yapabilirsen, beni ağabeyin yerine koyup dikkate alırsan sevinirim...
Evet ilkinle kişisel bi problemim var sevgilimi elimden aldı!!! Tövbe yarabbim ya :) vallahi senin ve senin gibilerin gözünde komik duruma düşmek gram umrumda mı acaba ya… sen kimsin de ben seni ağabeyim yerine koyayım ayrıca çok enteresan bi yaklaşım.
Ligin en iyi yerli smaçörü olması benim için bi anlam ifade etmiyor çünkü bütün yerli smaçörler vasat. Ben kimi kötü görürsem eleştiriyorum kimseyi seviyorum diyip korumaya çalışmıyorum. Ayrıca sadece ilkin için yazmıyorum algıda seçici olmayalım. Mesela wyy konusunda da çok yazıyorum. Mesela planlama konusunu da çok yazıyorum. Ama tabi Gizem’e nasıl saldırırız diye düşünüp tamam ilkini eleştiriyor ordan gidelim demek işinize gelir. Zira çoğunluk arasında olmadığım aşikar.

Sanki tepe takımlarının hepsi çok düzgün planlama yapıyor gibi tepe takımları ilkini istiyor demek de yani… guidetti asla ilkinle oynamaz ki milli takımda bile doğru dürüst oynatmıyordu eczacıda Ebrar yaprak var fb hande aldı kim istiyor ya ilkini? Hangi şampiyon takım ilkini as yapmayı düşünür? Ben de ilkini transfer etmek isterim ama kaptan ve ana role yazmamak şartıyla. 7.adam için güzel bi hamle olabilir. 3-4 sene önce Gio Tuğbayı öyle kullandı ve şampiyon oldu. Yerli smaçörü başrole koyan kimse başarılı olamaz olamadı. Ama bizim tek hatamız bu da değil yazıyoruz ama sakalımız yok.

Halil Bey şampiyonluktan ziyade kendimizi gördüğümüz yerle ilgili yazdım onu zaten. Beğenmediğiniz Fener'in önüne geçecek bir durum olmayacak bunu söylemeye çalıştım. Bizim Fener'den iyi takım olma şansımız bizle alakalı değil onların kötülüğü ile alakalı olacak. Buralarda ayağı yere basmak lazım diye dedim.
Yani bunu anlatmak çok istedim çok çabaladım ama gs taraftarı çok enteresan bi algı noktasında. Van ryk alınca sorunların çözüleceğini sanıyorlar. Van ryk markovalı Vakıfbank’ın önemli bi parçasıydı ama sylla ilkin ikilisi ile alexianın getirdiği noktadan ileriye götüremez. Çapraz alıp sorunlarımızı çözeceğimizi düşünmek bu şubeye yıllar kaybettirecek yine.

Haklı olarak oyun üzerine yazanlar olmuş ama bizim sezonumuz Alexia yerine değil yanına Grobelna aldığımızda smaçör rotasyonuna Sylla alıp gerisini kendi haline bırakıp yangından mal kaçırır gibi Frantti aldığımızda başına da Barbolini'yi koyduğumuz zaman bitti.

Güya manşeti iyi takımız Sylla, İlkin, Eylül ama ikinci ve üçüncü sette alınan manşetler ortada hızlı bir takım değiliz bunun için gereken teknik oyunculara sahip değiliz köşe oyuncularımızın hücum potansiyeli ortada çok övülen defans oyunumuzun da paramparça oldu bu şartlarda Yuan Yuan blok yapsın hücum yapsın da bizi oyunda tutsun diye bekliyoruz.
Sonuç olarak bu oyunda Imoco da olsanız Vakıfbank da olsanız Scandicci de olsanız dünyanın en kompakt oyununu da oynasanız düzen dışı defanstan çıkan toplar Haak Egonu Antropova Markova gibi isimlere gidecek ve maçı onlar kazandıracak ve bu tip oyunu forse edecek gerekirse üst üste on topa vuracak bir oyuncu yok. Olmadığı sürece de bu sonuçlar normal.

Eleştiri görünce cv paylaşan büyük koçumuz dünkü oyunun bir Boden'in oyuna girmesi ile nasıl dağıldığını ikinci ve üçüncü setlerde neden varlık gösteremediğimizi de açıklasın da öğrenelim.

Evet ilkinle kişisel bi problemim var sevgilimi elimden aldı!!! Tövbe yarabbim ya :) vallahi senin ve senin gibilerin gözünde komik duruma düşmek gram umrumda mı acaba ya… sen kimsin de ben seni ağabeyim yerine koyayım ayrıca çok enteresan bi yaklaşım.
Ligin en iyi yerli smaçörü olması benim için bi anlam ifade etmiyor çünkü bütün yerli smaçörler vasat. Ben kimi kötü görürsem eleştiriyorum kimseyi seviyorum diyip korumaya çalışmıyorum. Ayrıca sadece ilkin için yazmıyorum algıda seçici olmayalım. Mesela wyy konusunda da çok yazıyorum. Mesela planlama konusunu da çok yazıyorum. Ama tabi Gizem’e nasıl saldırırız diye düşünüp tamam ilkini eleştiriyor ordan gidelim demek işinize gelir. Zira çoğunluk arasında olmadığım aşikar.
Bu tarz ve şu üslup ortadayken seninle tartışmak zaten abesle iştigal, bunu tahmin ediyordum ama yine de bir yazayım demiştim. Ağabeyin hatta baban olacak yaştayım ama maalesef sen saygısızlıkta sınır tanımayan “dediğim dedik, çaldığım düdük” lafını düstur edinmiş garip bir kişiliksin. Sen kimsinler, seni umursamamlar havada uçuşuyor. Aynen devam Gizem hanım, en büyük sensin. Nerdeyse 10 dakikada bir mesaj attığına göre anlaşılan senin vaktin bol(!) ama benim artık sana ayıracak 1 dakikam bile yok !!!

Bu tarz ve şu üslup ortadayken seninle tartışmak zaten abesle iştigal, bunu tahmin ediyordum ama yine de bir yazayım demiştim. Ağabeyin hatta baban olacak yaştayım ama maalesef sen saygısızlıkta sınır tanımayan “dediğim dedik, çaldığım düdük” lafını düstur edinmiş garip bir kişiliksin. Sen kimsinler, seni umursamamlar havada uçuşuyor. Aynen devam Gizem hanım, en büyük sensin. Nerdeyse 10 dakikada bir mesaj attığına göre anlaşılan senin vaktin bol(!) ama benim artık sana ayıracak 1 dakikam bile yok !!!
Çarpıtmayın yazdıklarımı lütfen benden yaşça büyük olmanız benim size tamam diyip kendim olmamdan vazgeçeceğim anlamına gelmez. Burada yaş cinsiyet statü vs göz önüne almadan fikirlerimizi yazıyoruz tartışıyoruz. Komik duruma düşüyorsun ilkinle bireysel sorunun var gibi direkt olarak suçlayıcı ve hedef gösterici konuşan da sizsiniz zaten. Ayrıca merak ediyorsanız evet gün içinde vaktim bol olabiliyor bol oldukla vaktimi kulübüme harcıyorum. Umarım sizin de olur boş vaktiniz

Çarpıtmayın yazdıklarımı lütfen benden yaşça büyük olmanız benim size tamam diyip kendim olmamdan vazgeçeceğim anlamına gelmez. Burada yaş cinsiyet statü vs göz önüne almadan fikirlerimizi yazıyoruz tartışıyoruz. Komik duruma düşüyorsun ilkinle bireysel sorunun var gibi direkt olarak suçlayıcı ve hedef gösterici konuşan da sizsiniz zaten. Ayrıca merak ediyorsanız evet gün içinde vaktim bol olabiliyor bol oldukla vaktimi kulübüme harcıyorum. Umarım sizin de olur boş vaktiniz
Ya gizoo abimiz çok kral şekilde yazmış tanrıça gibi takılma sanki 30 senedir en iyi yerliler bizde en iyi caprazlae , pasorler bizdede ilkinle kafayı kırmışsın herkes tarafından farkediliyor.

Tamamdır en iyi çaprazlar pasörler bizde değilse ilkini de konuşmasın kimse… kafaya bak ya :) ayrıca benimle gizolu falan konuşmazsan sevinirim.
Bu yapı başarılı olamaz. İlkinle 3.olunur ama çaprazın ve pasörün gerçekten güçlüyse. Bunun dışında kimsenin sevdiği oyuncuları umursamıyorum ben herkesi eleştiririm kötüyse. Ben zaten buraya ne yazsam linç yiyorum hiç sorun değil. Bu kadro mühendisliğinde sylla da sırıtacak yazdığımda da syllayı daha gelmeden eleştiriyorsun diyenler vardı :) he ben zaten ilk olarak kimsenin üslubuna bi şey demedim benim üslubuma laf edilince söyledim

Bu takımı bu halle getiren Barboliniye laf hiç yok sezon başından beri çok net en iyi köşe oyuncumuz İlkin o suçlu Sylla laf yok Groblena laf yok her maç sonu İlkin İlkin bastıra bastıra yazılıp diğer oyuncular kötüydü işte ama İlkin yerine birini alın çok kötü kaptanlık yapamaz laflar.Smaçör eleştiren biri İlkin değil Sylla yerine birini alın derdi objektif baksaydı şuanda ha İlkin Eczacı Vakıf gitse as oynar mı oynar yedek kalır falan demek saçma.Bu takımda bu hale sokan Barbolini'ye biraz yangın yapın sezon başından beri ne oyun bıraktı ne sistem.

Az çok izleyen kişiler geçen sene ki oyunla bu sene ki oyun arasında dağlar olduğunu asla aynı sistemin olmadığını fark eder.Sistemimiz bozuldu neden orta kullanmıyoruz neden topu aynı gölgelere yıkıyoruz neden hızlı değil yavaş paslar atıyoruz diye sorgulamak yerine her maç sonu demiştin İlkinle olmaz demeyin bence size karışamamda yine bakınca takımın en iyisi sezon başından beri Eylül ve İlkin tartışılması gereken bu kadroyu katleden olan sistemini oynamasına izin vermeyen Barbolini.

Ben ne zaman Fenerden iyiyiz dedim ki hedef hep 3. olmak demiyor muyum 2. olmak derdim.Hep dediğim şey Fenerin manşet defansı sıkıntılı eğer Feneri iyi kıstırırsak belki play off da eleme ihtimali olabilir bu bir ihtimal biz daha iyiyiz hiç yazmadım ki evet geçen sene az kalsın eliyorduk Ryk seviyesi bir pç olsa geçen sene biz finaldeydik bu sene 3-2 oynadık Ryk olsa yine biz alacaktık o maşı yüksek ihtimal normal sisteme dönersek yine Fener favori ama bu ihtimal konuşulur bu bir ihtimal örnekleri var.Bu oyunla gidersek zaten 3. bile olamayacaz da Barbolini inadını kırar geçen sene ki sisteme dönersek inşallah düzelme olur ama Barbolini inatçı biri kendi bildiğini okumaya devam edecek gibi duruyor bu sistemle devam edersek olmaz zaten.

Son düzenleme:
Ben ne zaman Fenerden iyiyiz dedim ki hedef hep 3. olmak demiyor muyum 2. olmak derdim.Hep dediğim şey Fenerin manşet defansı sıkıntılı eğer Feneri iyi kıstırırsak belki play off da eleme ihtimali olabilir bu bir ihtimal biz daha iyiyiz hiç yazmadım ki evet geçen sene az kalsın eliyorduk bu sene 3-2 oynadık normal sisteme dönersek yine Fener favori ama bu ihtimal konuşulur bu bir ihtimal.Bu oyunla gidersek zaten 3. bile olamayacaz da Barbolini inadını kırar geçen sene ki sisteme dönersek inşallah düzelme olur ama Barbolini inatçı biri kendi bildiğini okumaya devam edecek gibi duruyor bu sistemle devam edersek olmaz zaten.
Gerçekten her kelimeyi bire bir mi kullanalım Halil Bey niye böyle saçma yerlerden uzuyor bu tartışmalar? Kadın voleybol başlığında konuşurken "Fenerbahçe'nin tutmayan bir sistemi var, Ryk gelirse onlarla rekabet ederiz, geçebiliriz" diye bir şeyler yazmıştınız işte ona istinaden yazdım. Hayır geçen sene 5 maç yaptık 1'ini kazandık 3-2 bir tane kaybettik 3-2 diğer 3'ü 3-0 mıydı, 3-1 mıydı neydi ama onların tutmayan sistemi var biz Ryk alıp rekabetçi olacağız. Kusura bakmayın kendi fikrimce hayal bu. Bu hayalin tek gerçekleşme şansı da bizim için her şeyin olumlu, onlar içinde olumsuz geçmesi halinde oluşabilir. Özel oyuncu almadan bu takımlara karşı gerçek bir şansımız olacağını düşünmüyorum.

Gerçekten her kelimeyi bire bir mi kullanalım Halil Bey niye böyle saçma yerlerden uzuyor bu tartışmalar? Kadın voleybol başlığında konuşurken "Fenerbahçe'nin tutmayan bir sistemi var, Ryk gelirse onlarla rekabet ederiz, geçebiliriz" diye bir şeyler yazmıştınız işte ona istinaden yazdım. Hayır geçen sene 5 maç yaptık 1'ini kazandık 3-2 bir tane kaybettik 3-2 diğer 3'ü 3-0 mıydı, 3-1 mıydı neydi ama onların tutmayan sistemi var biz Ryk alıp rekabetçi olacağız. Kusura bakmayın kendi fikrimce hayal bu. Bu hayalin tek gerçekleşme şansı da bizim için her şeyin olumlu, onlar içinde olumsuz geçmesi halinde oluşabilir. Özel oyuncu almadan bu takımlara karşı gerçek bir şansımız olacağını düşünmüyorum.
Şimdi tek tek anlatayım anlayabil diye.Ryk gelirse ihtimal olur yenebilirdik geçebilirdik demiştim bu mesajda da bu yazıyor dediğim gibi geçen sene ilk maçı biz aldık ikinci maçı fener aldı son maçı 3-2 fener aldı ve finale çıktı o seride Ryk olsa finalist bizdik Fener değil.Ryk olsa bu sene ilk devre maçı bizdeydi.Keşke Ryk falan olsaydı yenerdik Fener'i yenerdik tarzı bir şey dedim benimde aklımda ki evet öyle.Ama Ryk gelirse daha iyi oluruz hiç demedim zaten forumda Ryk transferi için gelirse 3-4 arası hedefleriz dedim öyle net bir idam olsa finalistiz derim 3-4 arası hedef koydurur seneye diyorum zaten çarptırmayın.Ever Fenerin sistemi çok kötü bu batırıyor son yıllarda voleybola en çok para harcayan takım İmoco başkanı kendi senelerdir diyor iki İstanbul kulübü yani Fener ve Eczacı kadar bütçemiz yok diye voleybolun en çok para harcayan takımı ama hedefleri de CL yi alamıyor çünkü sistemleri yok.Bu sistemsizlik yüzünden geçen sene az kalsın eliyorduk 1.2 milyon bütçeli kadro maliyeti ile.Haak alırsak kupa hedeflerdik diye yazdım y Haak gelmeyince bari Ryk gelsin ilk 3 yarışında kalalım yoksa diğer sene CL hayal diyorum sanki Ryk istiyorum gibi de yazmışsın benimde isteğim Haak Antropova gelsindi ama gelmiyolarsa bu kız ilk 5 pç den sonra akla gelen ilk isimlerden belki de ilki.Dediğimi baya yanlış anlamışsınız Fenerbahçe halla bizden çok çok yüksek bütçeli ama play off serisi eşleşirsek geçen sene ki oyun sistemine dönersek yine eleme ihtimali olur bunu halla idda ediyorum.Bu oyunla olmaz ama geçen seneki oyunla bu ihtimal var ama hiçbir zaman kadromuz fenerden daha iyi Ryk gelsin şampiyon olucaz falan demedim bunlarda bir tık iftiraya kaçıyor lütfen bu tarz konuşmayın dediğim şeyleri yanlış anlamışsınız diyerek geçmek istiyorum.Forumda son mesajlarıma bakarsan en son attığım 2-3 mesajdan biri Ryk şuan eldeki en iyi isim gelirse 3-4 arası hedef koyabiliriz zaten Ryk ile şampiyon oluruz Fenerden kadro olarak çok daha iyiyiz falan yorumum varsa da nokta atın bende hatırlıyım.Geçen sene Ryk olsaydı elerdik bu sene Ryk olsa yüksek ihtimal yenerdik.Bu sene Ryk olsa play off da geçebilirdik belki sistem eksikliklerinden ama bu sene mallesef bizimde sistemimiz eksik bu sistemle zaten bu ihtimalde yok bu sistem bizim sistemimiz oyunumuz değil Barbolini dayatmaya çalıştığı sistem ve olmaz bu sistemle dediğim gibi böyle devam edersek ilk 3 de gelmeyecek bu sene.Ama bir şekil geçen sene ki oyuna dönersek yine ihtimaler dahilinde çoğu konu.

Barbolini ile yollar ayrılsa takım rahatlayacak sanki Bigarelli yle devam edelim.
Smaçör rotasyonu kalabalık Frantti ve Lukasik ten biri olsa oynar form tutar. Grobelna kendisinden beklenenin üstünde oynuyor ama takımı sürükleyecek p.çaprazı elzem. Ryk olsa keşke. Seneye smaçörde de daha net bir isim iyi olur ya da bulunabiliyorsa şimdi. Bugün için öncelik koç, Hernandez in kötü dönemi Barbolini döneminden iyiydi oyun olarak.

Geri