• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yaman Tarcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Adamlar Türkiye kupası maçını normal tarihinden daha erken bir tarihe alıyorlar. Engel olamıyorsunuz. Ancak boş konuşma. Maksat dostlar alışverişte görsünler. Ne işe yararsınız?

TFF ile ilişkilerde bu denli rahat olmaya devam ederlerse bir dahaki seçimde kendilerine oy vermeyi düşünmüyorum.

Saygılar.

Basakcity maci tarih değişikliği talebimiz tabi ki reddedildi; bu maca yedek-genc isimlerle çıkmalıyız...
Biz mutlaka devre arasi 4+ adam almalıyız, sonra biz yine şampiyonuz, bunlar kendilerince heyecan yaparlar.

Basakcity maci tarih değişikliği talebimiz tabi ki reddedildi; bu maca yedek-genc isimlerle çıkmalıyız...
Biz mutlaka devre arasi 4+ adam almalıyız, sonra biz yine şampiyonuz, bunlar kendilerince heyecan yaparlar.
Malesef alınacak o 4 kontenjan için ümitli değilim. Çünkü bunlar hâlâ popülizm peşinde. Yok Salah yok Alaba yok Griezmann.

Bu takıma şöyle 4 hamle.
1-Apokerim'i yedekleyecek gerçekten SOL AYAKLI sol stoper lazım.
2-Lemina ile birlikte rotasyon olacak baby Lemina.
3- Barış yerine Lookman tarzı skorer kanat.
4-u23 Osimhen.

Son düzenleme:
Malesef alınacak o 4 kontenjan için ümitli değilim. Çünkü bunlar hâlâ popülizm peşinde. Yok Salah yok Alaba yok Griezmann.

Bu takıma şöyle 4 hamle.
1-Apokerim'i yedekleyecek gerçekten SOL AYAKLI sol stoper lazım.
2-Lemina ile birlikte rotasyon olacak baby Lemina.
3- Barış yerine Lookman tarzı skorer kanat.
4-u23 Osimhen.
Fazla bişey yokmuş :D

Şu fikstür varken ve üstüne bu kadar kadro sıkıntısı yaşanırken transferi 21 Ocak sonrasına bırakmak karşı yakaya şampiyonluğu peşkeş çekmektir.
Ne yazık ki hem ülke hem de kulüplerin ekonomisi bizi bu şartlara zorluyor ki dediğine katılıyorum. Ben 21 ocaktan önce Sane transferinde olduğu gibi bir oyuncunun erkenden katılacağını düşünüyorum. Bu arada bizim için önemli rakip Trabzonspor olduğunu düşünüyorum.

Ne yazık ki hem ülke hem de kulüplerin ekonomisi bizi bu şartlara zorluyor ki dediğine katılıyorum. Ben 21 ocaktan önce Sane transferinde olduğu gibi bir oyuncunun erkenden katılacağını düşünüyorum. Bu arada bizim için önemli rakip Trabzonspor olduğunu düşünüyorum.
Fenerbahçe'yi ittiriyorlar.
Rakipler de destek oluyor.
Yabana atmamak gerekir.

2 Gram utanmaları kalmamış. Çok düşük bütçe verdikleri, maaşları uzun süre ödemedikleri ve hiçbir zaman içten desteklemedikleri Andreas Pistiolis'i kovmaları mide bulandırıcı. Siz " Ligi 8. bitirelim, play-off'ta ortalama 25 sayı fark yiyerek elenelim ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde iddaalı olmayalım ama takım bize fazla masraf çıkarmasın." diye düşünsenizde milyonlarca Galatasaray taraftarı Galatasaray Basketbol Takımı'nı ligde şampiyon ve Avrupa'da önce kupa kazanan sonra da Eurolegue oynayan bir takım olarak görmek istiyor. Bunu yapamayacaksınız bırakın yapabilecekler Galatasaray'ı yönetsin.

2,5 Yıl sonra yaptıkları hatayı anlamalarını beklemiyorum. Ama Galatasaray Basketbol Takımı'nın 2023 Mayıs'ından sonra artan bütçelerle sıfır kupa ve sıfır başarıyla 3 sezonu kapatacak olması ibretlik bir durum. 3 Sezondur bu takımın taraftarda bırakın heyecan yaratmayı, yaratmaya başardığı tek duygu utanç oldu. Pistiolis gittiğinde bu günlerin geleceği belliydi. Bu bütçeler onun için harcansaydı bari. 2022 Haziran'ında oluşan heyecan ve gururu sonraki sezonlarda kupalarla, şampiyonluklarla taçlandırabilirlerdi. Yapmadılar ve Basketbol takımımızı bataklıkta debelenmeye itelediler.

Ne olursa olsun 2026 Mayıs'ında Galatasaray'ın yeni bir başkanı olmalı. Adnan Polat olabilir, Fatih Birol olabilir ya da hem büyük imkanlara hem de büyüklüğümüze yakışan hedeflere sahip yeni bir kişi olabilir. Dursun Özbek'le basketbol takımımız bataklıktan kurtulamayacak. Yeni bir başkanla kurtulabiliriz.

Geri