• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl 14. Hafta | Glint Manisa Basket 86-75 Galatasaray Mct Technic

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Basketbol Süper Lig 14. Hafta Maçı
04.01.2026 Pazar
Muradiye Spor Salonu
18:00

Manisa'nın ligde 3 galibiyeti var ve ligde 14. sıradalar. Düşme hattı ile aralarında sadece 1 galibiyetlik bir fark var. Bizim ise ligde 7 galibiyetimiz var. Ligde son 4 maçta aldığımız 3 yenilgi ile ligde 9. sıraya kadar geriledik. Takımın mevcut durumunu sadece sakatlık ve eksikliklerle açıklayamayacağımız bir yere doğru gidiyor. Düzen dışı oynayan, savunmada gayret göstermeyen, yeteri kadar maçı isteyip mücadele etmeyen bir takım görüntüsü bir süredir devam ediyor. Bunda en büyük payın teknik heyette olduğu düşüncesindeyim. Şu zamana kadar salonda "yönetim uyuma basketbola sahip çık" söyleminin ötesine geçilmedi. Bu maç ve sonra içeride oynayacağımız Beşiktaş maçlarında da galibiyetler gelmezse salonda da artık büyük bir tepki gelmesi olasıdır. Şu an herhangi bir somut tepki de görmeyen yönetimimiz, olası bir tepki sonrasında da gazeteci arkadaşlara koç arayışımız yoktur diye bir haber gönderirler mi orası epey bir meçhul.

Trabzon'a kaybedersek takımın başındaki malum şahıs gider diye bekleniyordu. Fakat bilin bakalım ne oldu, meğer her şey mükemmel bir tek Jordon Ford eksikmiş takımda.
Trabzon maçı sonrası açıklama yapamayan malum şahıs için şimdi "iyi yoldayız " diyebilme fırsatı bu maç. Lakin rakip ligde kalma mücadelesi verse de yine ortada geçmeye aday bir maç. Takımımızın zaten koçu yok, ayrıca her maç topu eline alıp sitenin bahçesinde tek başına oynar gibi oynayan bir zat varken çok şey beklenmemeli. Böyle bir oyunla bu maçı zor bela kazandın diyelim, haftaya BJK maçında bu çiftlik düzeni yine patlayacaktır.

Yeni koç takmın başında olacak mı?

İki senedir zaten koçsuz çıkıyorduk maçlara, bugün çok da bir kaybımız olmayacak.

James Palmer biraz daha seçici olsa olmaz mı ? 3 e 1 pozisyonu hiç etmesine değinmiyorum bile.Ama yani kimseye topun değmediği el üstü şut denemeleri ne kadar doğru ?

Yine şutu sen at ama uygun pozisyon gelsin öyle at.

Muhsin gelecek sene takımda tutulması gereken bir oyuncu. Can Korkmazda kalması gereken bir oyuncu.

Buğrahan için üzülerek söylüyorum ki yeteneğine sırtını dönmüş bir oyuncu. Eski tribün abilerimizden Ayhan abinin oğludur ve kendisi babadan has bir Galatasaraylidir. Muhtemelen idmanda çalışmıyor ve ekstra idman yapmıyor çok güçsüz.

Allah için yeni koçumuz takımın başına geçene dek şu takımı simülasyon yönetsin.Yapay zeka yönetsin !

Erkek takımımız özelinde tespitlerimi yapiyorum bireysel olarak. Bu tespitleri ligin zayıf takımına karşı yapıyorum ki oyunculara haksızlık yapmış olmayalım. Hiçbir takıma karşı oyunu şömine edememe durumu teknik bir durum. Kadro muhendisligi zaten yerlerde. Şut girerse maç alınır en zayıf takıma karşı bile böyle.

Fabian white , palmer ve mccolum bu oyunculardan sadece 1 tanesi takımda olsa mide bulandirmaz. Bizim takımımızda 3 tane ilk 5 ye fazla söze gerek yok.

Palmer sadece istatistik için sahaya çıkan takım için değil kendisi için oynayan bir adam.

Bu bütçe ile bu kadar kötü oyuncu grubu bir araya toplayamazsın ya rezillik vallahi.

Yapma diyoruz,herif dayanamıyor,gene el üstü saçma sapan şut deniyor.Momentum yakalayabilecekken,momentum veriyorsun dönüşte.Youtube'a 2 tane ingilizce kelime yazıp sonuna highlights ekleyip Omoruyi diye adam almışlar.

Buğrahan cidden çok güçsüz kalıyor,sürekli bir top kaybının eşiğinde geziyor.

Bu nasıl bir beceriksizliktir, nasıl bir basketboldur, ne izliyoruz, neden bu işkenceyi çekiyoruz…
Not: Bu soyadı Çal olan adamın da her hareketi faulken hepsine göz yumuldu…

Dostlar farklı bir mantalite beklemeyin yardımcı yakupgilden. Eğer istatistik kovalayanlarin atışları girerse alırız girmezse farketmez 2. Lig takimida olsa yeniliriz.

45 yaşındayım
Yemin ediyorum bu kadar rezil bir uzun rotasyonu hatırlamıyorum. Ne yapacak yeni hoca. Nereye kimi alacak. Gerçekten yazıklar olsun Yakup Sekizkök

Mccollum faul yapmasa %100 diyorum Manisa son hücumu bir şekilde kaçırırdı.Yahu Mccollum daha faulü atarken kenardan kimse demiyor mu 2 faul hakkımız var diye.Daha karşıya geçmeden o faullerin kullanılması lazım.Bunun için alim mi olmak lazım ? Çok basit bir şey lan bu.Dünyanın en basit işi.Top oyuna girecek,faul yapılacak.Atomu parçalamayacaksın.

Lan bu kadar mı kopuksunuz arkadaş hayattan,basketboldan ? Bu kadar kötü,kafasız oyuncu topluluğunu birarada toplamak cidden büyük iş ya.

Yazın demiştim yine diyeyim Manisa vs Daha Kaliteli Manisa maçı oynanıyor.Bravo sana Yakup.

Basketboldan sogudum

Geri