• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bsl 14. Hafta | Glint Manisa Basket 86-75 Galatasaray Mct Technic

Bu Palmer denen adama desen ki çok önemli bir maçta takımın galibiyeti mi yoksa 40 sayı attığın bir maçı mı tercih edersin diye,yemin ediyorum düşünür,düşünür sonrada kendi istatistiğini seçer.Allah var en azından yalandan da olsa düşünür.

Yeni koç ne yapacak? Şimdi onu da yiyecek bu takım halbuki bu seneyi koç olmayan koçla bitirseydik daha iyi olacaktı galiba. Yürümekte zorlanan oyunculara sihirli bir dokunuş maalesef gelemez Serbest atış bile atamayan takımdan ne beklenir ki? Resmen bırakmışlar, toparlanamaz bence…

Pozzecco bu takıma acayip kafa yormalı çünkü takımın beyni yok.

Uc pivotumuz toplam 4 sayı! O 4 sayı da Muhsin'den gelmiş. Hakikaten nasıl bir oyun planı skandal ya! Hadi Gillespie beceriksiz iyi bitirici değil ama Omorouyi gibi inen her topu potaya smaçlama potansiyeli olan adama bir tane indirirsin ya! Allah hepimize sabır versin

Şu maçı izliyorsa ne düşünüyordur acaba. Biraz olsun utanıyor mudur?

Şu takımı ve idari kadronun + yöneticilerin yaptıklarını bir düşmana emanet etsek bize etmezdi. Başka türlü açıklanamaz.

Son 8 maçın 7 tanesini kaybeden bir takıma karşı. Üçüncü çeyrek 10 sayı gerideyiz.

Hala Gillessipe'yi görünce maçtan soğudum. Tamam bu kötü oyuncuları Yakup Sekizkök getirdi de ; Mccollum gibi yılların tecrübesi 3 saniye kala 9 metreden nasıl 3 atış aldırıyor rakibe ? Biraz olsun insan basketbolcu olduğunu hatırlar da ona göre sahada bir duruşu olur.
Hassan Martin'i görünce de ayrı duygulandım. Hala oynuyormuş, hatta bize de iyi işler yapıyor :D

Yetenekle falan açiklanabilecek birsey degil bu Allah yeni koçun yardimcisi olsun

Arkadaş ben kapattım daha fazla tahammül edemiyorum. Keşke yeni hoca falan da gelmeseydi. Elinde ki malzeme bu. Şapkadan tavşan çıkaracak değil. Yazık gerçekten.

Her topu potaya fırlatmak basketbol mudur?

Biri maçtan önce ısınmanın altına şey yazmış ''Yakup gittiği için takımın morali yüksek gözüküyor''

Gayet güzel bir cümle ama ortada takım yok ki.

Geçen yaz BJK serisinde kendi evinde 22 sayı fark yiyip elenen adamı kovacakları yerde 5 milyon dolar verip, Haziran ayı içinde de yangından mal kaçırır gibi bir yığın çöp transfer ettirdiler. Dünyada böyle göz göre bir sezonu çöpe atan başka takım yoktur herhalde.

Toplam 3 galibiyeti olan takım show yapıyor. Ve biz de bunu izliyoruz....

Ruhu olmayan bir beden gibi

Baştan aşağıya yanlış şeyler yapıyoruz, taraftar olarak çok suçluyuz. Talep ediyoruz. Lütfen talep etmeyi kesin dostlar bu sezon için bu takıma para harcanmamali.

James Palmer : Şutlar girerse kazanırız,kaçarsa kaybederiz.
Mccollum : Şutlar girerse kazanırız,kaçarsa kaybederiz.
Jerome Robinson : Şutlar girerse kazanırız,kaçarsa kaybederiz.
Fabian White : Şutlar girerse kazanırız,kaçarsa kaybederiz.

Takım oyunu adına hiçbir şey yok ki.

Bizim takımı Lakers takımına benzetiyorum. İlgi odağı oldukları için 2 takım da ismen iyi oyuncuları getirebiliyorlar ama kadro mühendisliği berbat olduğu için ikisi de gerçekten işler zora girince patatese bağlıyor. İki takımın başında da sosyal medya fenomenlerinin olması da ayrıcı işin kaymağıydı tabi. Pozzecco bu takımda ne kadar iş değiştirebilir bilmiyorum ama kavga etmeden ayrılmayacağına eminim. Hakikaten her hamlesiyle başarısız olsun diye inşa edilmiş müthiş 1 şube.

Geri