• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Aus Open

Puanları 0
Çözümler 0
@Eyüp Özkaya
Avustralya Açık bizim için özel bir başarıyla başladı. Zeynep SÖNMEZ wimbledondan sonra 2.kez 3.tur görmekle kalmadı bunu ilk turda seribaşı Aleksandrova ile en zor anlarda bile düşmeden kazandığımaç sonrası bir seribaşı eleyerek başardı. Aynı zamanda Wimbledon 3.turunun da rövanşı olan bu maç önünün 4.tura kadar açılmasına da neden oldu. 4.turda ise 7 no.lu seribaşı paolini var bakalım neden olmasın. Şimdilik putintseva maçında başarılar dileyelim.

Erkeklerde Alcaraz ve kadınlarda Rybakina'nın şampiyonluğuylaturnuva sonlandı. Kadınlarda finale kadar 2 isim de rahat gelmişken finalde müthiş birmücadele ve dramalar sonrası sonunda Rybakina şampiyonluğu elde etti. Erkeklerde ise yarı finaller 5 sette bitti ve Alcaraz maç içinservis atan Averev'den üstüste 3 oyun alıp finale çıktı. Djokovic ise şampiyonluğun en önemli adayı Sinner'e karşı müthiş bir azimle 3-2 galip gelmeyi başarıp Alcaraz'ın önünü açtı ve finalde ilk seti alsa da sonrasında genel olarak ağırlığını koyan Alcaraz'a kaybedip 25. grand slami başka bahara bırakıp rakibine en genç grand lam yapma rekorunu bıraktı.

Alcaraz denen köylüden nefret ediyorum.
Ha sinner denen dopingciden de nefret ediyorum.
Dönemdeki bütün tenisciler itici mi olur ilginç.
Zverev
Rublev
Medvedev
Tiofe

Alcaraz denen köylüden nefret ediyorum.
Ha sinner denen dopingciden de nefret ediyorum.
Dönemdeki bütün tenisciler itici mi olur ilginç.
Zverev
Rublev
Medvedev
Tiofe
Alttakiler sevdiklerin mi yoksa bunlar da aynı klasmanda mı diyorsun

Geri