• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

İlkin ve Sylla kıyası da yapmak İlkin emeğine saygısızlık bu sene.Genel bakarsak Sylla İlkinden çok daha kariyerli bir isim genel kesinlikle Sylla derim.Ama bu sezon Sylla İlkin’i tek bir alanda geçemedi tek daha iyi olduğu alan dahi yok istatistikler ortada.Bu sezon özelinde Sylla eleştirilmek zorunda adı iyi diye sadece övülmemeli.

İlkin ve Yuan dışı övülecek oyuncu ben bu sezon pek göremiyorum övülecek isim Sylla değil yanlış kişi övülüyo.TVF istatistiklerinde İlkinin hiçbir alanda yanından geçememiş Sylla seviyesinde bir isim İlkini geçmeli bu yüzden bu maaşı alıyor ismi iyi diye pohpohlanmamalı.
Ona bakarsan Saliha da hande de ilkinden daha iyi istatistikler çıkarmış ligde ilkin övmeye gerek yok hiç.

Ona bakarsan Saliha da hande de ilkinden daha iyi istatistikler çıkarmış ligde ilkin övmeye gerek yok hiç.
Bildiğim kadarıyla skor blok defans manşet defans servis hepsinde İlkin önde.Sadece hücum veriminde Hande önde.İlkin daha iyi istatistiklerle çıkmıştı.Ama şuan sakat sakat da kendi istatistiğini düşürüyor.Bu sezon mallesef uzun zamandır zaten diyoruz oyun sistemi havası bozuk düzelmezse başarı gelmez diye.Herkes eleştiri hak ediyor ama Sylla övüp İlkin batırmak olmaz çünkü Sylla mallesef hiçbişey yapmadı bu sezon.

Bu sezonun geri kalanında da bir umut yok Cev Cup gitmese bari oda Chieri varken bu halle zor.Yazık takımın geldiği halle ve buna sesiz kalıp sadece izleyen yönetime.İyi koç hemen gönderilir ej ufak hata da Umut Çakır Barbolini gibi hiçbir vasfı olmayan takımda ki antrenörlere sonsuz kredi tanınır.Hernandez kaç tane büyük maç aldı Aydın Kuzeyboru yendi diye hemen gönderildi.Barbolini hiçbir büyük maçı alamadı üstüne Nilüfer maçı verdi ama olsun o kral yönetim için.

Gs voleybol takımının bütçesi düşecekmiş çünkü stopaj azalmış. Eeee hani her sene üstüne koyup gidiyorduk? Hani zirve takımı yaratıyorduk!!! Defalarca bunu da yazdık! Bir şubeyi gerçekten büyütüp zirve ortağı yapmak isteyen 4-5 sene belirlemez en fazla 2 sene planlar sonra zirve ortağı olmaya başlar. Bu her sene artan yatırım palavrası da suya düştü. Sırf futbol harcamalarından gelen stopaj var diye yatırım yapıyoruz masalı çizen yöneticiler de defolsun bunlara inanıp bizim yazdıklarımızı saçma bulanlar da!!!

Naz Vakıf ile anlaşmış deniyor.Seneye yerli pasöre dönmek zorunda gibiydik Nazda gidiyorsa seneye iki yabancı pasöre dönecez zorunlu gibi buda Akimova yada Yuan kesilecek yada pasöre Aslıhan Kılıç alıcan demek bu sezon hiç iyi gitmiyoruz.Geçen sene inşa edilen yapı bu şekil mahvedilebilirdi en fazla.

Nazın gideceği uzunnnn zamandır belli. Ama bazıları yine ben yazdım diye “nazın Gsden ayrılacağını düşünmüyorum” falan demişti. Gs sılayı almak istedi alamadı naz vakıf işi uzun süredir belli

Naz istemiyor pasör arıyoruz demiştin Aslıhan Kılıç mı istiyoruz buymuydu hedef .Vakıf çaldı olay bu.Zaten 2 haftadır Vakıf istiyoruz umarım çalmazlar diye atıyoruz.Zeliha hanım en güvenilir kaynak geçen hafta Vakıf istiyor ama Buse de gündem de Naz nerde kalacak belli değil demişti bu hafta da Vakıf çalışmış.İlkin istemeyenlerde ne kafada bu senaryo da şaka gibi.

Naz'ın gitmesine üzülmedim. Britt oynadıkça açılan bir pasör.

Nazın gideceği uzunnnn zamandır belli. Ama bazıları yine ben yazdım diye “nazın Gsden ayrılacağını düşünmüyorum” falan demişti. Gs sılayı almak istedi alamadı naz vakıf işi uzun süredir belli
Naz emekli olmadığı sürece Gs tutmak ister denmişti oda düzeltilsin öyle de oldu Vakıf çaldı.

Naz istemiyor pasör arıyoruz demiştin Aslıhan Kılıç mı istiyoruz buymuydu hedef .Vakıf çaldı olay bu.Zaten 2 haftadır Vakıf istiyoruz umarım çalmazlar diye atıyoruz.Zeliha hanım en güvenilir kaynak geçen hafta Vakıf istiyor ama Buse de gündem de Naz nerde kalacak belli değil demişti bu hafta da Vakıf çalışmış.İlkin istemeyenlerde ne kafada bu senaryo da şaka gibi.
Aynen naz Gsden ayrılmayacaktı ondan biz yerli pasörlerle görüşmeler yapıyorduk. Yazdık ya hedefi sıla istendi. Nazın gitmesi iyi oldu rahat rahat lube ablası ile sohbet eder artık. Gsnin bir sürü sorunu var naz mı konuşacağız cidden? Biraz olması gereken konulara odaklanın artık. Bütçe düşüyormuş diyoruz naz diyorsunuz! Nazla mı var olduk naz kim ya!
Defalarca yazdım tekrar yazıyorum Galatasaray kendine güzel bir imaj yaratıp yatırım yapmadıkça kimse için uzun seneler durulacak bir takım olmayacak. Gidin genç oyuncu bulun desek genç oyuncuyu tutabilecekler mi? Ki şuan dünya voleybolu kısır;önemli yetenekleri yok altyaşlarda. Kısacası yine özümüze dönüyoruz

Özümüze dönmemiz sorun zaten.Naz evet sorun kalsa yine İlkin Sylla arkasına iyi bir smaçör çek seneye yine iyi kadro girerdi.Ama Naz gidince şuan mallesef ilk 3 için bir umut yok.Hatta ilk 4 yarışında da Thy iyi kadro kurdu.Naz kalsa yine bir umut olurdu ama şuan bitti bu yüzden önemli gidişi benim nezlimde.Yabancı kuralının biri pasör biri Sylla olacak bu kesin o yüzden seneye Naz gidişi ile çok bir umut kalmadı gözümde.Naz alışmaya başladı kalsa yerli pasör yapma şansın vardı ekstra bir yabancı hakkı demekti o ihtimalde kalktı.

İnşallah ortaya Kübra falan gelir oda çok üst düzey değil ama yine iş yapar seneye zorunlu iki ortaya dönücez Yasemin Ayçin ikilisi sıkıntı yaratır üst düzey maçlarda.

Boşuna 2-3 aydır Berka Buse ve Dilay'ı alın diye yazmıyoruz burada. Zehra Güneş'i almadığın her denklemde alacağın yerli orta Yasemin'den bariz kaliteli olmayacak ama daha 22 yaşına bile basmamış Berka Buse'yi alsan orta rotasyonunda Yuanyuan-Yasemin ve Berka Buse'yle her rakibinin önüne geçerdin. Dilay'ı alarak da uzun yıllar milli takımın değişmez pasörle olacağı kesin olacak bu gençle geleceğe büyük umutla bakardın. Gelecek yılı maçın durumuna göre Bongaerts ve Dilay'ı değiştirerek takıma büyük esneklik kazandırırdın.

Dursun Özbek başta olduğu sürece hayal kurmak imkansız. Takımın en tepeye oynaması için ne kadar bütçeye ihtiyacı olduğu belliyken inatla o bütçeyi vermemeleri bize daha en baştan sakat bırakıyor. Sonra bekliyoruz ki Neşve Büyükbayram 150 Bin Euro'ya Haak-Boskovic kalitesinde pasör çaprazı bulsun, İlkin sakat sakat süper kahramanlık yapsın vs. En üstte ve yönetimde tümüyle bir değişiklik yapmadan istediğimiz noktada olamayacağız.

Boşuna 2-3 aydır Berka Buse ve Dilay'ı alın diye yazmıyoruz burada. Zehra Güneş'i almadığın her denklemde alacağın yerli orta Yasemin'den bariz kaliteli olmayacak ama daha 22 yaşına bile basmamış Berka Buse'yi alsan orta rotasyonunda Yuanyuan-Yasemin ve Berka Buse'yle her rakibinin önüne geçerdin. Dilay'ı alarak da uzun yıllar milli takımın değişmez pasörle olacağı kesin olacak bu gençle geleceğe büyük umutla bakardın. Gelecek yılı maçın durumuna göre Bongaerts ve Dilay'ı değiştirerek takıma büyük esneklik kazandırırdın.

Dursun Özbek başta olduğu sürece hayal kurmak imkansız. Takımın en tepeye oynaması için ne kadar bütçeye ihtiyacı olduğu belliyken inatla o bütçeyi vermemeleri bize daha en baştan sakat bırakıyor. Sonra bekliyoruz ki Neşve Büyükbayram 150 Bin Euro'ya Haak-Boskovic kalitesinde pasör çaprazı bulsun, İlkin sakat sakat süper kahramanlık yapsın vs. En üstte ve yönetimde tümüyle bir değişiklik yapmadan istediğimiz noktada olamayacağız.
Bu arkadaş hep böyle boş mu konuşur? Söylediği oyuncuları alma şansımız yok, kontratları bile devam ediyor.
Ama ben lafımı salayım ortalığa yürüsün kafasındaysa bilemem tabi.

Bu arkadaş hep böyle boş mu konuşur? Söylediği oyuncuları alma şansımız yok, kontratları bile devam ediyor.
Ama ben lafımı salayım ortalığa yürüsün kafasındaysa bilemem tabi.
"Bu Arkadaş" yerine düzgün hitap etmeni tercih ederim.

Berka Buse'nin sözleşmesi daha geçen hafta yenilendi. Dilay'ın yenilenip yenilenmediği ile ilgili bir haber bulamadım. Sen iddialı olmak istiyorsan, şampiyon olmak istiyorsan, Türkiye'nin son zamanlarda halk ilgisi en çok yükselen sporunda en tepede olmak istiyorsan yapman gerekenler bu diyorum sadece. Ve bunun için de başkanın ve yönetimin şu ankinden çok daha fazla bütçe koyması gerekiyor.

Bunun Dursun Özbek'le gerçekleşmeyeceğini tabi ki biliyorum. Ama Galatasaray'ın voleybolda ve basketbolda şampiyonluklara ulaşması için burada, sosyal medyada ve salonlarda baskı yaratmak benim ve bu forum üyelerinin en doğal hakkı.

Özümüze dönmemiz sorun zaten.Naz evet sorun kalsa yine İlkin Sylla arkasına iyi bir smaçör çek seneye yine iyi kadro girerdi.Ama Naz gidince şuan mallesef ilk 3 için bir umut yok.Hatta ilk 4 yarışında da Thy iyi kadro kurdu.Naz kalsa yine bir umut olurdu ama şuan bitti bu yüzden önemli gidişi benim nezlimde.Yabancı kuralının biri pasör biri Sylla olacak bu kesin o yüzden seneye Naz gidişi ile çok bir umut kalmadı gözümde.Naz alışmaya başladı kalsa yerli pasör yapma şansın vardı ekstra bir yabancı hakkı demekti o ihtimalde kalktı.
Yav hala mı İlkin - Sylla hattından medet umuyorsunuz? Siz de Arina - Ana fetişi olan FB tayfa gibisiniz... Arina ve Ana'nın beraber olmayacağını anlamak için 3 CL kaybetti fener o kadrolarla... Hem de Ana sakat falan da değildi ilk sezonunda. Formunun zirvesinde idi ve yeni Sokolova gözü ile bakılıyordu... Hande ile birlikte FB tayfa bu gerçeği anladı az biraz. Şimdi de siz... İlkin ve Sylla hattı Markova ve Arina ve hatta Ebrar karşısında ne yapabilir yahu? Siz de bir anlayın artık.

Bu takımın başa oymayabilmesi için genel şart; ya ilkin ya da Sylla'nın önüne güçlü bir power smaçör almak... O da Arina veya Markova seviyesinde olmayacağı açık. Ama en azından Ebrar seviyeinsen biri bulunabilir... Sağlıklı bir Li YY veya koprılabilirse Ana Cristina... En yalım adaylar bı iki bölüm sonu canavarına...

"Bu Arkadaş" yerine düzgün hitap etmeni tercih ederim.

Berka Buse'nin sözleşmesi daha geçen hafta yenilendi. Dilay'ın yenilenip yenilenmediği ile ilgili bir haber bulamadım. Sen iddialı olmak istiyorsan, şampiyon olmak istiyorsan, Türkiye'nin son zamanlarda halk ilgisi en çok yükselen sporunda en tepede olmak istiyorsan yapman gerekenler bu diyorum sadece. Ve bunun için de başkanın ve yönetimin şu ankinden çok daha fazla bütçe koyması gerekiyor.

Bunun Dursun Özbek'le gerçekleşmeyeceğini tabi ki biliyorum. Ama Galatasaray'ın voleybolda ve basketbolda şampiyonluklara ulaşması için burada, sosyal medyada ve salonlarda baskı yaratmak benim ve bu forum üyelerinin en doğal hakkı.
22 yaşından küçük oyuncuları sözleşmesi olsun veya olmasın kulüpleri izin vermediği sürece transfer edemezsiniz. Yönetmelik böyle... Ancak kulüpleri izin verirse olabilir.

Geri