• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

12.Hafta Yalova Engelliler - GALATASARAY

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Eyvel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:41
Şamil abi Can SARITAŞ gelemiyor, Deniz nasıl alalım gidiş dönüş mü yoksa sadece dönüş mü ?

Deniz sadece dönüşte bizle gelecekse eğer,gidiş biletlerini ayrı dönüş biletlerin ayrı alayım o zaman.Fiyat farkı yok zaten.Boşuna 5 TL ödemesin arkadaş...
Burak son mesajından sonra senden haber bekliyorum.
Bugün mesai saati içerisinde alabilirsin dediğin zaman hemen internetten alırım biletleri...

Bu arada Şamil arkadaşa kahvaltı konusunda fazla yüklenmeyin :)
Bir süpriz yapıp biraz börek-kek tarzı şeyler getirebilirim :)
Çaylar kimden ?

Biletler alınmıştır.
Hayırlı olsun :)

Yahu yazılanları okuyunca insanın şu maça gidesi geliyor ama önce İstanbul´a, oradan Yalova´ya. Feribot yolculuğu bayağı keyifli olacak gibi...

Çayları benim hesaba yazın, Efes maçında öderim. Yalnız ilk çaylar benden, ikincisini içen parasını öder. Ne de olsa dayımın yeğeniyim. : )

Şamil, şu telefonun işe yarasın artık. : )

Konu dışı kusura bakmayın ...
Foruma resim veya fotograf nasıl yükleyebiliyoruz ?
Yardımcı olacak arakadaş var mı?

Her şey tamam şimdi Pazarı bekleyeceğiz.

Onur abi telefonu bol bol kullanacağım abi hiç merak etme.

Bu arada Ali Erdem bizi orada karşılayacak, Gazanferi'de bizden sayarsak 13-14 kişi ile deplasman çok iyi Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Bazı takımların semtlerinin göbeğinde bu kadar insan bulamadığını düşünürsek hele çok iyi maşallah ki aşşağı yukarı 20 kişi de İTÜ gelecek.

Son olarak gençler Söğütlüçeşme'de 12:00 da buluşuyoruz ona göre saatmi kurarsınız hiç mi yatmazsınız bilmem ama ayarlayın kendinizi.

Bende saat 13:00 gibi sizleri Pendik Tren İstasyonunda karşılarım...

Uyandırma servisi istiyoruz efendim :) :)

Biz Deniz ile Yalova'da buluşup sizleri karşılayacağız.

Bu arada ben yarın salona gidip bilet işini konuşacam.Ne olur ne olmaz.

Okan, kınyorum seni, pazar sabahı sen hariç herkesi arayabilirim. : )

Pazar günü 12:00 Kadıköy-Söğütlüçeşme durağı, gecikme olmasın arkadaşlar şaka maka harbiden kalkamam diyenler var ise uyandıralım :)

O kadar güzel bir duygu ki, hem aşırı değer verdiğiniz kişiler ile birlikte olacaksınız, hem de desteği en çok hak eden takıma destek sağlayacaksınız. Kelimeler yetersiz kalıyor.. Düşünen, uygulayan ve gelecek kişilere şimdiden teşekkürler.

1905.. doğdu bu renkler.. taparcasına, sevdi bu kalpler!

Yalnız resmi sitede maça doğru haberi falan koymuşlar.

Oyuncular ulaşımın daha rahat olması açısından kendi araçlarıyla gitmek istemiş, kulüp de akaryakıt-feribot gibi ücretlerini karşılamış, en azından bunu yapmayı akıl etmişler sağolsunlar.

Yani bu açıdan sorun yok, oyuncuların kendi isteğiymiş.

Geri