#13 Glen McGowan

:atki arkadaşlar ben bu oyuncunun gitmesinden yanayım Çünkü takıma hiç Bir werimi yok ya alısamadığı için böyle şuan yada takıma alışma aşamasında..ama bence ilk maclar sonuna bitene kadar dursun eğer takıma yararı olursa dursun eğer yararlı olmazsa gönderip yerine iyi bir pivot hem skorer hemde savunması cok güclü bir savunmacı alınması gerekir suan takımda fatih solak cemal nalga holman saglıyor bu görevi ama bence begendim bir oyuncu olan semih erden gibi bir oyuncu gerekir bu takıma böyle bir oyuncu alınarak hem hücumda hem savunmada cok büyük işler yapılır bu takımda ve hedefimiz ilk 2 olur diye düşünüyorum.. :atki
 
bence de gitmeli, son maçlarda oynamaması takım için iyi oldu. bundan sonra da oynamamalı. fitch gibi bir karakter bu takıma zaten içten içe zarar veriyor. bi de bununla uğraşmayalım.
 
ya şimdi mcgowan yerine bence ilk hollman gitmeli.ama gitmiyorlar işte.keşke gitseler ama gitmiolar.sonuçta son karar murat hocanın.bu arada bide mcgowan derbide oynucakmı?derbidede olmazsa ne zaman işimize yarayabilirki?
 
sakatlık gecirdi takıma katkısı ondan olmadı diyecegim ama sakatlık gecirmeden öncede dökülüyordu acilen gönderilip skorer bir 4 numara alınmalı
 
ya bu mcgowan köln takımında nasıl skorer oyuncu olarak oynuyordu.anlamadım gitti?bide şu aralar ortalarda yok.yavaş yavaş basketboldan uzaklaşmaya başlıyor.böyle giderse zaten gs'dende ayrılcak.
 
adam kadroda yer kaplıyor başka yaptğı hiç bi şey yok efes 6. yabancıyı aldı mersinde bile 4 yabancı var biz maça 3 yabancıyla çıkıyors :roll:
 

Üst