• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

1500 kombine aldık ASLANLAR GİBİ!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:44
O günleri de göreceğiz inşallah...

Yavaş yavaş...

Re: Re:

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Alp Erdem":80116]eyüb abi kombine satışlarında son durum nedir?herkes tükendi tükencek diyor ama sen açıklık getirirsen çok iyi olur abi.
max 800 adet satılır buda ilk yıl için süper rakam.[/quote:80116]

İlk sezon içinde mucizevi ayrıca şu gelişen olaylar karşısında da mucizevi.

Şu 10 ekim biraz daha ileri bir tarihe çekilemez mi futbol kombineler 8 haftadır devam ediyor satışları basketbol da da en az 1 hafta ileri çekilmeli tarih

Arkadaşlar bu akşam itibariyle 1000 den fazla kombine satılmış durumda...

Re:

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar bu akşam itibariyle 1000 den fazla kombine satılmış durumda...
O zaman kombine bitmiş demektir.Vay be iyi olmuş.Sahaya kombine atacaksak zamanı geldiğinde bol sayıda olur. :D

İlk sene için süper rakam.Ne Fener,ne Beşiktaş yaklaşır bu sayıya tahminimce.

teşekkürler galatasaray taraftarı.

Çok iyi bir rakam.

Kombine alan herkese teşekkürler.

1000 rakamının 600'ü Eyüp Abinin bireysel çalışmaları :)

Nur Germen'in yerine Genel Koordinatör olarak Eyüp Yıldızı İsteyenler El Kaldırsın :) ;)

Satılan kombine sayısı müthiş..Ama ben yine bu sayının bir kısmının tribüne her maç(!) yansımayacağını düşünüyorum..Büyük maçlarda maksimum olur herhalde..

İlk sezon için müthiş bir rakam. Başta Eyüp abi olmak üzere emeği geçen herkese ve kombine alan herkese sonsuz teşekkürler...

1000 mi şakamı bu :) söyleseler inanmazdım.

Yöneticiler de memnundurlar heralde.O kadar kombine almamızı istediler , ilgisizlikten şikayetçilerdi..Şimdi keyifleri yerindedir inşallah...

Yarın kombineler dağıtılıyor , o zaman detayları anlarız...:)

Re: Basketbol Kombinesi satışları uzatıldı....

Yöneticilerimiz basketbol kombinesi satışlarını uzatma kararı almıştır kombine almaya devam ediyoruz yani :D :D :D

Hayda :D Valla Yeter :D Bu kadar yeter 1000 kişi maksimum bir rakamdır.
Bu arada Eyüp ABİ takım içinden haber alabiliyor musn ? Avery'i ne zaman yollayacaz ? :)

bundan sonra satış rakamının artması tamamen takımın ilk 2-3 hafta göstericeği başarılı performasa baglı

Eyüp bey gerçekten çok büyük çaba gösterdi kombinelerin satılması için ayrıca Alisamiyen.net sitesinede teşekkür etmek gerek bildiğim kadariyle 20 kombine alınıp ihtiyacı olan öğrencilere verildi

Basketbol Kombineleri Hakkında Duyuru

Gösterilen yoğun talep ve araya giren bayram tatili dolayısıyla basketbol sezonluk kombine kart satışlarımız Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi başlangıç tarihi olan 3 Kasım 2007 Cumartesi gününe kadar uzatılmıştır. Satışlar Mecidiyeköy Galatasaray Store?dan devam edecektir. Taraftarlarımızın kombine kartlara şu ana kadar göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Yöneticilerimiz basketbol kombinesi satışlarını uzatma kararı almıştır kombine almaya devam ediyoruz yani :D :D :D

bu karar tamamen eyüp abiyi yorma ve yıpratmayı amaçlıyarak verilmiştir :)

yönetim istifaaa :)

Arkadaşlar bende kombine almak isterdim ama yol koşulları,ulaşım,dersane,iklim vb. :D nedenlerden dolayı almadım..Tabii ki bazı maçlara geleceğim sınırları zorlayarak..Neyse kısmet daha ilk maçaymış :)
Biletimizi aldık bekliyoruz.. :)

Kombine al Tugay Aktepe ...:) :)

Bende T blok kombinemi aldım.Cafe Crown paketi de verdiler.

Pazar günkü maçı bekliyoruz...

Geri