• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

17 Ekim Eczacıbaşı-Galatasaray Süper Kupa

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emir Yunt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Puanları 0
Çözümler 0
@Emir Yunt
Maç Ankarada olacak yalnız bir sorun var,aynı saatte bayanlarda cumhurbaşkanlığı kupası finalimiz var Fenerbahçe ile.Sanki günler saatler çuvala girmiş gibi.Geçen seneki play-off yarı finalini hatırlıyorum da ilk seti alıp 3-1 yenilmiştik ve Eczacıbaşı çalışanlarından oluşan organize tribün maça çok büyük etki etmişti.Ne yazıkki çok az taraftarımız vardı.Geçen seneden ders aldıysak bu maçın günü veya saatinin değişmesi için birşeyler yapmak lazım,yoksa kızlar yine yalnız kalacak

Biri 17,30 biri 19'daymış. Voleybol maçı perşembeye alınmalı. Aldıramıyorsak vah ki ne vah zaten.

Biri 17,30 biri 19'daymış. Voleybol maçı perşembeye alınmalı. Aldıramıyorsak vah ki ne vah zaten.

Voleybol maçının tarihini aldırmak çok zor çünkü tarih , 1.5 ay önceden belliydi :). Burada bir sorumlu olacaksa basketbol şubesi veya federasyondur. Aynı gün , aynı saat , aynı il yapacak bir şey yok , bütün maç tigersları dinleriz artık.

maç 18e alınmış basket maçı da 20ye alınacakmış, sonunda oldu istediğimiz emeği geçenlere eyvallah

Sezona başlamak için güzel bir maç .Takımın neleri yapabileceğine dair iyi bir gösterge olacaktır. Eczacı bu sene çok iyi bir kadro kurdu. bizimkilerin de Barbolini ile ilk sezonu. Bakalım ne olacak? Keyifli bir maç olacağı kesin.

Takım olası mağlubiyette ''bugün olmadı ama yarın olabilir'' dedirtmeli.CL bana çok şey vaat ediyor bu sezon.

Seti 25-19 kaybettik.İkinci teknik molaya 16-15 geride girmek hiç olmadı.11-9'u bulmuşken 3-4 sayılık bir marj yakalayabilirdik rahatlıkla.Banttan sekip içeride kalan bir iki top,yırtık dondan fırlayan işgüzar hakemler ve manşet faktörüyle Gioli'nin top öldürememesi sıkıntı yarattı.Setin son bölümünü hatırlamak dahi istemiyorum.Manşetimiz rezil ötesiydi.
Takımlar hazır değilken Neslihan'ın servisleri ve manşet sıkıntımız büyük fark yaratıyor.2-0 öndeyken 5-2 geriye düştük sırf Neslihan'ın servisleriyle.

6-2'de mola aldık,Neslihan da manşetlerimiz de ekstra.

Calderon'un son servisini mümkünatı yok çıkaramazdık.8-4 önde girdiler teknik molaya.

Manşet alabildiğimizde takım maçı ayakta izlettiriyor,bu güzel. :)

Mehmet Sevinç müthiş irrite ediyor.Şu son sayı o vurguyla anlatılır tamam da Calderon'un bam güm vurduğu kısımda kafası öne düşmüştü nedense.
Manşet olayına çözüm gelmezse yazık olur şu kadroya.

Forumu açtım, zaten değerli arkadaşlar problemi yazmışlar: MANŞETTTTTTTTTTTTTTTTTT!

Ntvspor'un anti Galatasaray düşmanlığı bayan spikeri ile devam ediyor!

Voleybolu şirketlerin self-tatmininden kurtarmak lazım!

16-16'yı bulduk ama Selime mola dönüşü dışarı attı,Gioli öldüremedi ve koptuk.Neslihan'ın çevirdiği top,banttan içeri düşen servis de illallah ettirdi.
Spiker mevzusunda Burcu Hakyemez değil de Mehmet Sevinç benim sıkıntım.Fenerbahçe maçındaki o ''maalesef'' yorumu pozisyon gereğiydi bence.

Çok kalite farkı var... :(

erkekler ve kadınlar cumhurbaşkanlığı kupası maçları sonucu
bu senede voleybolda hüsran dolu bir sezon olacak. . . :(

22-19'da çıkan top ve alınan sayı gayet güzeldi.Karakter yüksek,blok var,manşet alabildiğimiz müddetçe hücumda alternatif var ama manşet temel öge be abi. :)

Geri