• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

#19 Furkan Aldemir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Serkan Er
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
Sol eliyle bitiremediği 1-2 boş turnike vardı sanırım. Serbest atışlarını toparlamış, bitiriciliğini de geliştirirse tadından yenmez. Ribaunduna söylenecek söz yok zaten :)

Seneye gidecek olmasının acısını şimdiden yaşıyorum umarım seneye de NBA yerine bizi seçer helal aslan parçası :)

Valla maaşını iki katına çıkarsak da gelecek sezon da bizle kalsa keşke.

NBA'e gider gitmez bizdeki gibi süre bulamayacaktır çünkü. Allah nazardan saklasın.

Bitiricilik konusundaki sorununun sebebi nedir bilmiyorum da performansını çok kısıtlıyor Furkan'ın. Gerekirse smaçla falan bitirsin, bir şey yapsın. Bugün 15-10 yapabileceği maçta 8-9'da kaldı. Finishingini biraz daha güçlendirirse Avrupa'nın en tehlikeli pivotlarından olur çünkü bitirici + ribaund konusunda Furkan kadar başarılı + faulleri iyi az uzun var piyasada. 15 dakikada 8-9 iyi ama 15-10 20-12 falan da yapabilir Furkan. Bunları yaparsa çok çok daha iyi olacak.

topuğundan sakatlığı vardı. maç gününe kadar idman yapamadı. haliyle biraz o pozisyonlarda eksik kaldı. 15 dakika 8 sayı 9 ribaund.

Yerli olarak EL de en uzun süreler alacak oyuncumuz umarım her geçen gün daha iyi oynar. Sana güveniyoruz Furkan

Allah nazarlardan saklasın tek eksiği bence bazı pozisyonlarda çekinceleri oluyor.Direk çekinmeden smaçla bitirmesi lazım pozisyonları

Abim gibi seviyorum bu adamı, her geçen gün daha da üstüne koyuyor. Keske hiç ayrılmasa

Ribaund sezgisine ve savaşçılığına diyecek söz yok. Serbest atışlarda da ilerleme kaydetmiş. İyi başladı nazar değmesin.

ribaund lar müthiş serbest atışlar düzelmiş smaç da vurmaya başlarsa değmeyelim keyfimize . ama en önemli özelliği yüreğiyle oynaması. BÜYÜKSÜN FURKAN ALDEMİRRRRR.....

Furkan, Ersin'in 3 aylık yokluğunda Türkiye Ligi için en kilit oyuncumuz konumuna geldi.

Sahadaki 3 yabancı, 2 yerli oyuncu dengesini oluşturabilmek adına, şu an itibariyle elimizdeki tek "yerli uzunumuz" olan Furkan'a çok daha fazla yük binecektir. Sakatlıktan ve faul probleminden uzak maçlar diliyorum!

Furkan'a destek için acil bir Türk oyuncu almalıyız. Başka yolu yok bu işin.

İlk çeyrek çok iyi başladı maça.. Sakatlıktan sonra özlediğimiz Furkan dönüyor..

Furkan ne zaman 5te olsa takıma dinamizm,çoşku katıyor,olumlu oynuyoruz ,çok ama çok önemlisin Furkan bizim için,Furkanla takımımızın 2-3 vites arttıracağını düşünüyorum,çaban-emeğin için teşekkürler Furkan hep böyle.

Furkan için söylenecek tek şey heralde parkedeki biz. Çoşku,hırs ve çaba hepsi mükemmel ve karakterli.

Maşallahi vardı bugün. Ersin'in yokluğunda ona çok ihtiyacımiz var. Bundan kendisi de farkında sanırım. Hep böyle Furkan Ağabey...

Bonsu'nun yerini doldurdu. Helal olsun.

Aslan parçası.Ailesi kendisiyle ne kadar gurur duysa azdır.

Aslan parçası dimdik duruyor ya savunmada en sevdiğim özelliği bu

Bugün Macvan'la birlikte iyi iş cıkardı aslan parcası. Allah nazarlardan saklasın.

Geri