• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2007-2008 Transfer Sezonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dewarick Spencer ve Lionel Chalmers isimleri geçior . Spencer müthiş bir oyuncu , çok skorer fakat guard degil , Chalmers ise 1 numara oynamasına ragmen önce atmayı düşünen bir oyuncu , skor potansiyeli var ama , oyun kurucu özellikleri çok gelişmiş bir oyuncu degil .

Kenan Inan' Alıntı:
Dewarick Spencer ve Lionel Chalmers isimleri geçior . Spencer müthiş bir oyuncu , çok skorer fakat guard degil , Chalmers ise 1 numara oynamasına ragmen önce atmayı düşünen bir oyuncu , skor potansiyeli var ama , oyun kurucu özellikleri çok gelişmiş bir oyuncu degil .
herkes gider mersine biz gideriz tersine

chalmers çok da süper değildir ama havasını bulursa durum değişir...spencer'ı ise hangi parayla alıyorlar anlamadım...

Deniz Baskın' Alıntı:
chalmers çok da süper değildir ama havasını bulursa durum değişir...spencer'ı ise hangi parayla alıyorlar anlamadım...
daha bişey belli deil haberin kaynağı bile verilmemiş

Nicholas ,Woods ve Wright takımdan gönderildi belki Nicholas düşünülebilir !!

Birileri ya beni yiyor yada akşam bir habere hazırlıklı olun diyorum.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

heyecen yaptım kim gelio nicholas mı gelio???*

Heyecan yaptım.

ultrAslan forumunda ki Lincolnü beklerdik böyle gece nöbetlerini hatırladım birden. :)

Gökce Başaran' Alıntı:
Birileri ya beni yiyor yada akşam bir habere hazırlıklı olun diyorum.

biraz ipucu versenn...

Beyler sakin olalım bekleyip görelim umutlanmayalım çıkarsa piyangodan cıkar bişeyler. :)

Berk Bayraktar' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":31vtwa68]Birileri ya beni yiyor yada akşam bir habere hazırlıklı olun diyorum.

biraz ipucu versenn...[/quote:31vtwa68]

Efes.. :roll: mi acaba :roll:

Arkadaşlar kulağınıza gelen isimler varsa paylaşalım heycan yapıyoruz ayrıca nicholasın gelmesini çok isterim çok faydalı olur.En zor dakikalarda onun gibi şutör güvenilir bi oyuncuya ihtiyacımız var.

Arkadaşlar söyleyin çok işim var masada beni bekliyo kalkamıyorum burdann.(nabzım yükseldii)

Ltfn söle ltfn pls söle ltfn !!!! Heyacandan ölüom !!!

Beyler tamam açıklıyorum:

Yok böyle bir transfer herkes birbirini yemiş kalp krizi geçirenlerin hastane masrafları benden. :)

Zaten ne zaman ümit etsek fos çıkıyor hay böle işin ben. :)

Allah var yukarda ben de hiç inanamamıştım ama umut fakirin ekmeği işte,bi nicholasımız olsa çok iyi olurdu...

Arkadaslar Nicholas olayi dogru degil ama cok saglam kaynaklardan aldigim habere gore enteresan isler olabilirmis, bekleyelim...

Cem GUVENER' Alıntı:
Arkadaslar Nicholas olayi dogru degil ama cok saglam kaynaklardan aldigim habere gore enteresan isler olabilirmis, bekleyelim...
Yaw Allah aşkına şu perdeli konuşmayı bırakın !!! Söleyin kim gelio :)

abicim yapmayın söleyin işte kim gelio???bari ne zaman geliyo onu söyleyin???kim bu efeslilerden biri mi?

beyler kesin bir dille bu geliyor demedi kimse.trasnfer olmazsa hemen transfer taraftarlığı yapmayın çünkü bi açıklama yok duyumlar üzerine konuşuluyor.yazan arkadaşlar bişeler olabilir diye duyum aldıkları için sizle paylaşıyor bunu paylaşanlar isim olsa emin olun paylaşırlardı bizle bunun için boşuna post atmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri