• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupada oynama ihtimali bulunan sınıf atlatacak oyuncu kim acaba çok merak ediyorum ?

Alperen Kaplan' Alıntı:
Ira Clark
Woods
Jankunas

Listemize girmişler ama olmamış,problem çıkmış.
Erik Daniels'ı da önermişler sanırım bize beğenmemişiz pek.

Türkiye Kupası'na transferi oynatmaya çalışılıyormuş,yüzde elli ihtimal gerçekleşecekmiş bu da...

Böyle yani..
Ira Clark gelecekse olmadığına sevindim açıkcası :)
Bu arada beğenilmeyen Sims Suns ile yeniden imzalamış,ben NBDL istatistiklerine inanmam ama forumda bayağı bir hayranı var gördüğüm kadarıyla...

Alperen Kaplan' Alıntı:
Ira Clark
Woods
Jankunas

Türkiye Kupası'na transferi oynatmaya çalışılıyormuş,yüzde elli ihtimal gerçekleşecekmiş bu da...

Böyle yani..

Teşekkürler Alperen . Jankunas ve Wood'un aynı listede olması ilginç oynadıkları poziyon farklı özellikleri farklı eğer ne istediğimizi biliyorsak pek birbirinin alternatifi olacak oyuncular değil.

Emrah Bakın' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":zx6r7qiq]Ira Clark
Woods
Jankunas

Böyle yani..
Ira Clark gelecekse olmadığına sevindim açıkcası :)
Bu arada beğenilmeyen Sims Suns ile yeniden imzalamış,ben NBDL istatistiklerine inanmam ama forumda bayağı bir hayranı var gördüğüm kadarıyla...[/quote:zx6r7qiq]
Ben izledim. Sims iyi oyuncu ama bize sinif atlatacak oyuncu degil. Zaten Koray hocadan veto yedi.

Misal;

Cartier Martin...
TBL ortalaması 8,9 sayı...
NBDL ortalamaslı 20,6 sayı...

Ira Clark hatta Woods bize sınıf atlatır mı idi peki ?

Atlatmazdı.O iki ismi de duymuştum ancak yazma gereği bile duymamıştım çünkü çok gereksiz hamleler olurdu.

Burak Barut' Alıntı:
Atlatmazdı.O iki ismi de duymuştum ancak yazma gereği bile duymamıştım çünkü çok gereksiz hamleler olurdu.

Bence de atlatamaz da gerçekten almaya çalıştık isek almaya çalışanlar bzim gibi düşünmediler sanırım :roll:

Bu kadar bekledik hayal kırıklığına uğramasak bari

Mensah-Bonsu olayı yokmuş,başka bir isim varmış da olmak üzereymiş de söylemedi Mert Hoca...

Alperen Kaplan' Alıntı:
Mensah-Bonsu olayı yokmuş,başka bir isim varmış da olmak üzereymiş de söylemedi Mert Hoca...

Tüyo da mı vermedi Alperen ? Nasıl bir oyuncuymuş ?

Şu an birşey söyleyemem Kutay Abi... :)

İyi akşamlar herkese,ben gidiyorum.. :)

Uzuldum bak simdi. Insallah onun kalitesinde bir isim olur. Bekledigimize degecek bir oyuncu olur yeni uzun.

Alperen Kaplan' Alıntı:

Alperen gitmeden once Tuyo verseydin yahu.
Iyi bir oyuncumu onu soyle :)
Ncaa, Avrupa nereden alinacakmis acaba.

Alperen Kaplan' Alıntı:

Allah allah nereye bildiğin birşeyler var senin :)

Adam isim vermemiş çocuk nerden bilsin iyi oyuncu olup olmadığını .

Kutay Çamcı' Alıntı:
Ira Clark hatta Woods bize sınıf atlatır mı idi peki ?
Woods ilginç bir oyuncu.Geçen sene hepimiz gördük,ondan öceki sene ise sezon sonuna doğru geldiği Zalgiris de harikalar yarattı.Yararlı olabilirdi belki ama asla sınıf atlatacak bir oyuncu değil...
İra Clark ne Avrupa da ne Türkiye de hiçbir takıma sınıf atlatamaz.Bize gelirse yarardan çok zararı olur.

Emin Doğanca' Alıntı:
Adam isim vermemiş çocuk nerden bilsin iyi oyuncu olup olmadığını .
Bilmiyorum belki isim verip aramizda kalsin demisdir.
Orasini Allah bilir.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Siyah yaptigim ayrinti gozumden kacmis. Tesekkurler Alperen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri